30 november 2021 
2 min. leestijd

She is You Retreat binnen 4 dagen volgeboekt: wat een succes!

She is You Retreat binnen 4 dagen volgeboekt: wat een succes!

Afgelopen jaar voelden we dat veel vrouwen behoefte hebben om bij elkaar te komen en met elkaar en met zichzelf te verbinden. Om een momentje te hebben waar je even kan zijn, zonder iets te moeten. Waar je je overgeeft aan de ontspanning en je jezelf even helemaal kan laten dragen. Dit wilden we creëren met onze She is You One Day Retreat. Een dag die helemaal in het teken staat van ‘zijn’, ontspanning en overgave. Het werden dagen om nooit meer te vergeten.

Toen we She is You lanceerden, hadden we nooit verwacht dat de zeven retreats binnen vier dagen volgeboekt zouden zijn. Dit bevestigde het vermoeden hoeveel vrouwen op zo’n dag zaten te wachten.

She is You staat helemaal in het teken van wie jij echt bent en wie jij vanuit je hart wilt zijn, jouw Higher Self. Gedurende ons leven creëren we patronen met alles wat we ervaren en hoe we opgevoed zijn. Sommige patronen geven ons kracht, maar er zijn ook patronen die ons belemmeren om ons goed te voelen en om volledig in onze kracht te staan. Wij geloven dat je al heel bent wanneer je wordt geboren, en dat je je ook zo voelt. Naarmate je ouder wordt, komen er patronen oftewel laagjes over je heelheid heen die je vormen tot wie je bent. Patronen als ‘ik voel me niet goed genoeg’ of ‘ik mag er niet zijn’ kunnen ons enorm belemmeren.

De She is You retreats van FITGIRLS eigenaresses Dani en Lizzy waren afgelopen jaar een groot succes. Dit houden de retreats precies in!


Tijdens deze dag gaan we een ‘laagje’, of misschien wel meerdere lagen, loslaten die jou niet meer verder brengen. We laten oude energie los die je nog in je draagt. Je gaat voelen en ontdekken hoe je jouw zelfhelend vermogen kunt stimuleren. Dit doen we door middel van lichaamsgerichte oefeningen, visualisaties en de NLP-technieken die Dani en Lizzy, NLP Masters, Holistische coaches en eigenaresses van FITGIRLS, tijdens deze dag inzetten.

In een liefdevolle en veilige omgeving, de prachtige STUDIO 22 van Dani, wordt er gedeeld en geheeld, en vullen we jouw lichaam met nieuwe energie. Na het loslaten van oude energie, geniet je in de middag van een heerlijke voedzame lunch. In het tweede dagdeel gaan we jouw energie boosten met onder andere een kundalini activatie, reiki en een vrouwencirkel.

Al deze dagen en al deze vrouwen waren allemaal zo bijzonder. Het was een cadeautje om dit te mogen ervaren. Kortom: dit willen we weer doen! Wat was het fijn om al deze vrouwen te ontmoeten en dit samen met elkaar te creëren. Deze dag gaan we in 2022 weer vaker organiseren! Het belooft wederom een dag te worden die zorgt voor veel inzichten, verbinding en heling.

Goodiebag

Natuurlijk gingen onze deelnemers niet met lege handen naar huis. We hebben voor iedereen een mooie goodiebag samengesteld met allerlei producten waar wij fan van zijn.  Zo zaten er gezonde producten in zoals Green Juice, een receptenboek van Superfoodies, plantaardig eiwitpoeder van Orangefit, een gembershotje en healthy choco bar van BioToday en Maca poeder van Raw Organic Food. Maar ook producten die je ondersteunen in je selfcare momentjes zoals een heerlijk natuurlijk gezichtsserum en masker van Kneipp en een musthave voor tijdens het mediteren van SuperYoga.nl. Dat is nog niet alles, want daarnaast kregen zij ook nog de workout en mindset planner van My Killerbody Motivation! Dankzij deze goodiebag bleven onze deelnemers ook na het retreat nog even op een roze wolk ;-).  In 2022 zullen we wederom een goedgevulde goodiebag maken met items we love!

Jij kunt deze magische dag samen met ons ervaren! 

Zet jezelf op de wachtlijst voor 2022 en wordt als eerste op de hoogte gebracht van de nieuwe data!

Klik hier om je vrijblijvend aan te melden voor de wachtlijst!

Reactie plaatsen