What do you need?
- 1 aubergine
- 1 teen knoflook
- 1 el olijfolie
- 300 gram spinazie
- 400 gram tomatenblokjes (kan ook uit blik)
- 60 gram geitenkaas of mozzarella, net wat je lekker vindt.
- 400 gram gehakte tomaten uit blik
- 2 eieren
- bieslook
- zeezout en peper naar smaak
Make, shake & bake
- Verwarm de oven alvast voor op 200 graden.
- Snijd de knoflook fijn en snijd de aubergine in blokjes en bak dit in de olijfolie voor ongeveer 10 minuten.
- Voeg hier wat peper en zout aan toe naar smaak.
- Voeg de spinazie toe en laat dit langzaam slinken.
- Vet de ovenschaal in met wat olijfolie en schep hier de spinazie, knoflook en aubergine in.
- Voeg hier de tomatenblokjes en kaas aan toe.
- Breek de eieren boven de schaal en laat ze erin glijden.
- Verdeel wat bieslook over de schaal.
- Zet de ovenschaal voor ongeveer 15 a 20 minuten in de oven.
- Haal de schaal uit de oven en garneer het af met wat gehakte bieslook. Enjoy!