02 december 2019 
1 min. leestijd

Miljoenen vrouwen hebben energielek met grote gevolgen. Verandering noodzakelijk.

Miljoenen Nederlandse vrouwen kampen met energielekken en leven niet naar hun eigen waardes. Ze hebben moeite met zich uit te spreken, worstelen hun hele leven lang met de weegschaal, de spiegel en zichzelf. Goede voornemens werken hooguit tijdelijk, maar dit is leidt niet tot blijvend resultaat! Wij geloven daarom niet in die quickfix.

Maar met alle informatie en druk die er is, hoe vind je wat gaat werken op het gebied van voeding, beweging, rust en ontspanning? Mensen willen snel resultaat, maar eigenlijk willen we blijvend resultaat. We willen niet op dieet, we willen ons het hele jaar door fit, in balans en energiek voelen.

Word je eigen expert op alle gebieden van je lifestyle

We hebben jarenlang gezocht naar wat werkt voor ons. Opleidingen gedaan. Alles uitgeprobeerd, talloze boeken gelezen op het gebied van mindset training en voeding. Elk dieet, met de beste mindset experts en trainers gesproken. Maar we kwamen erachter dat het pas echt blijvend ging werken als het puur vanuit jezelf komt en niet vanuit wat de maatschappij denkt dat goed voor is. Als het niet vanuit je hart komt, als je het niet voelt, zal het je op de lange termijn niet verder brengen. Maar zodra je gaat investeren in de dingen die belangrijk voor jou zijn, verandert je leven. Daar komt de naam Be Your Own Guru vandaan.

Daarom geloven wij erin dat jij je eigen expert kan worden, zodat je goed voor jezelf kan zorgen en het leven kan leven wat je verlangt. En het mooie is: iedereen kan daar komen want iedereen kan het leren!

Het begint bij zelfbewustwording

Door je inzicht te geven in wie je bent en wat echt belangrijk voor je, en uit je hoofd in je lijf landen, krijg je verbinding met jezelf en alleen dan pas kun je goede keuzes maken! Je leven verandert zodra je de ruimte pakt om die inzichten te krijgen en uiteindelijk ook daarnaar gaat handelen.

Wij helpen duizenden vrouwen weer in hun kracht te komen met onze online Be Your Own Guru - programma’s! Onze persoonlijke coachingsprogramma’s waren tot nu niet voor iedereen bereikbaar. Maar nu hebben we een programma ontwikkelt, waarmee je het fundament legt voor je lifestyle en in 12 weken stap voor stap vol zelfvertrouwen naar jouw ideale lifestyle brengt.

Je hoeft het niet op eigen kracht te doen. We doen het samen. Doe jij met ons mee? Om onze statement campagne en video te vieren geven we op 3 december 24 uur lang een megakorting op ons Be Your Own Guru basis traject! Je betaald niet 147,- euro, maar slechts 97,- euro voor het totale programma. Betalen in termijnen mogelijk. Kijk hier voor meer informatie en meld je aan!


Reactie plaatsen
arrow_drop_up arrow_drop_down