02 december 2019 
1 min. leestijd

Miljoenen vrouwen komen energie tekort: daarin moet verandering komen

Miljoenen vrouwen komen energie tekort: daarin moet verandering komen

Miljoenen Nederlandse vrouwen kampen met energielekken en leven niet naar hun eigen waardes. Ze hebben moeite met zich uit te spreken, worstelen hun hele leven lang met de weegschaal, de spiegel en zichzelf. Goede voornemens werken hooguit tijdelijk, maar dit leidt niet tot blijvend resultaat! Wij geloven daarom niet in die quick fix. 

Maar met alle informatie en druk die er is, hoe vind je dan wat gaat werken op het gebied van voeding, beweging, rust en ontspanning? Mensen willen snel resultaat zien, maar eigenlijk willen we blijvend resultaat. We willen niet op dieet, we willen ons het hele jaar door fit, in balans en energiek voelen.

Word je eigen expert op alle gebieden van je lifestyle

We hebben jarenlang gezocht naar wat werkt voor ons. We hebben opleidingen gedaan, alles uitgeprobeerd en talloze boeken gelezen op het gebied van mindset training en voeding. We hebben met de beste mindset experts en trainers gesproken. Maar we kwamen erachter dat het pas echt ging werken als het puur vanuit jezelf komt en niet vanuit wat de maatschappij denkt dat goed voor je is. Als het niet vanuit je hart komt, als je het niet voelt, zal het je op de lange termijn niet verder brengen. Maar zodra je gaat investeren in de dingen die belangrijk voor jou zijn, verandert je leven. Daar komt de naam Be Your Own Guru vandaan. 

Daarom geloven wij erin dat jij je eigen expert kunt worden, zodat je goed voor jezelf kunt zorgen en het leven kunt leven waar je naar verlangt. En het mooie is: iedereen kan daar komen, want iedereen kan het leren!

Het begint bij zelfbewustwording

Door jou inzicht te geven in wie je bent, in wat echt belangrijk voor je is en door uit je hoofd in je lijf te landen, krijg je verbinding met jezelf. Alleen dan pas kun je goede keuzes maken! Je leven verandert zodra je de ruimte pakt om die inzichten te krijgen en uiteindelijk ook daarnaar gaat handelen.

Wij helpen duizenden vrouwen weer in hun kracht te komen met onze online Be Your Own Guru - programma’sOnze persoonlijke coachingsprogramma’s waren tot nu niet voor iedereen bereikbaar. Nu hebben we een programma ontwikkeld waarmee je zelf het fundament legt voor je lifestyle. In twaalf weken brengt het programma je, stap voor stap en vol zelfvertrouwen, naar jouw ideale levensstijl.

Je hoeft het niet op eigen kracht te doen. We doen het samen. Doe jij met ons mee? Om onze statement campagne en video te vieren, geven we op 3 december 2019 maar liefst 24 uur lang een megakorting op ons Be Your Own Guru basis traject! Je betaalt niet 147,- euro, maar slechts 97,- euro voor het totale programma. Betalen in termijnen is mogelijk. Klik hier voor meer informatie en meld je aan! 

Reactie plaatsen