Homemade gevulde eieren met avocado
Ik kijk altijd uit naar de feestjes, de etentjes en de dagjes uit waar ik mijn weekend graag mee vol plan. Enige nadeel is dat het vaak lastig is om dan gezond te blijven eten. Met deze gevulde eieren hoef je je absoluut niet schuldig te voelen en ze zijn er echt niet minder lekker om!
What do we need?
- 5 eieren
- 3 avocado's
- 2 tl paprikapoeder
- 2 tl uienpoeder
- 1/2 tl cayennepeper
Make & Bake
- Kook de eieren 10 minuten, spoel af onder koud water en laat helemaal afkoelen. (Dit kun je de dag van tevoren al doen)
- Snijd de eieren in de lengte doormidden en verwijder het eigeel met een lepeltje.
- Doe alle eigelen in een kom.
- Prak de avocado's fijn en meng met de eigelen en de kruiden tot een geheel. Voeg peper en zout toe naar smaak.
- Doe de vulling in een spuitzak en vul de eiwitten met de avocado vulling.
- Versier met wat paprikapoeder en evt. een streepje paprika. Eet smakelijk!Veel liefs, Dominique