22 november 2021 
2 min. leestijd

Nieuw in de shop! Onze Moon Calendar 2022

Nieuw in de shop! Onze Moon Calendar 2022

Wist je dat de stand van de maan veel invloed heeft op ons lichaam, energie en gemoedstoestand? Misschien heb je wel eens gemerkt dat je een zekere periode lang veel wilt opruimen of juist gedreven bent om allerlei plannen te maken. Of dat je je wat kwetsbaarder of juist heel krachtig voelt. Dat kan goed te maken hebben met de energie van de maanfases! 

Alles in de natuur, de aarde en het Universum is met elkaar verbonden. Zo ook de vier maanfases, de vier seizoenen en de vier fases van je cyclus. Je menstruatiecyclus doorloopt dezelfde fases als de maan: nieuwe maan, eerste kwartier, volle maan en laatste kwartier. Net als de seizoenen: winter, lente, zomer, herfst. We hebben daarom gekozen om deze vier belangrijkste maanfases te illustreren op onze nieuwe zelfontworpen Moon Calendar! Op de Moon Calendar kun je precies zien wanneer welke fase zich aandient. Onderaan de Moon Calendar staat wat deze maanfase betekent en daar geven we tips over wat je zou kunnen doen om jouw energetische ritme te volgen. Het leven naar de (maan)cyclus kan je helpen om dichterbij jezelf te blijven en meer te leven vanuit je gevoel.

Iedere maanstand heeft haar eigen betekenis en invloed. Zo is de maan in het eerste kwartier de ideale periode om daad bij het woord te voegen, terwijl je tijdens de maan in het laatste kwartier beter een stapje terug kunt doen. De nieuwe maan staat voor een nieuw begin en is het perfecte moment om plannen uit te werken. Door hierop te letten, kun je leven volgens het ritme van de maan.

Je lichaam is leidend in hoe jij voortbeweegt in het leven en steeds meer vrouwen worden hier bewust van. Daarmee groeit ook jouw verlangen om meer te leven naar je natuurlijke ritme en vrouwelijke cyclus. Hoe meer je dit gaat volgen, hoe meer balans jij ervaart in jezelf en in je leven. Als je eenmaal weet wat voor impact de maan heeft, kun je de standen ook naar je hand zetten. Dan weet je precies wat het ideale moment is om bijvoorbeeld actie te ondernemen en wanneer je beter even kunt uitrusten. Onze Moon Calendar kan je hierbij helpen!

Release maankalender

Maandenlang zijn Dani & Lizzy en hun team achter de schermen bezig geweest met het ontwerpen van een maan kalender die precies bij hen past. We leven zoveel als kan naar ons natuurlijke ritme en zijn dan ook mega blij dat de kalender eindelijk wordt uitgebracht. Hij is - al zeggen we het zelf - echt fantastisch om te zien. Hij is stevig, gedrukt op A3 formaat en dankzij de vrouwelijke en gouden details is het een echte eyecatcher. We kunnen niet wachten tot hij in jouw huis hangt te shinen. Je kunt ‘m voor jezelf kopen, maar het is ook perfect om als (kerst)cadeau te geven!

Creëren van de maankalenders

Het creëren, produceren en inpakken van de maankalenders is voor ons een belangrijk proces. We willen dat alles zo dichtbij en eerlijk mogelijk gaat. Charlene van Design Studio Secret Salt heeft de kalender ontworpen en we zijn er maar wat blij mee. Dat is niet alles: alle orders worden namelijk ingepakt en verstuurd door de fantastische medewerkers en cliënten van Dagcentrum De Ontmoeting uit Veenendaal. Hier wonen mensen met een verstandelijke beperking, die zo actief kunnen deelnemen aan de maatschappij. Hoe geweldig is dat!

Bestellen

Dit is ‘m dan! Onze pride and joy, kun je wel zeggen. In een oogopslag lees je af wanneer de maan zich in welke positie bevindt. Ben jij geïnteresseerd in de maanfases en wil je dit prachtstuk ook aan de muur hebben? Voor €22,95 exclusief verzendkosten haal jij hem nu in huis via deze link.

Ben jij geïnteresseerd in de maanfasen? Dani en Lizzy van Fitgirls hebben hun eigen maankalender uitgebracht en je kunt 'm nu kopen!


Reactie plaatsen