FITGIRLS is een wellness & lifestyle platform waar experts en ervaringsdeskundigen op verschillende vakgebieden vrouwen verbinden en versterken op alle gebieden van hun leven.  Wij geloven dat alles energie is en zowel op fysiek, mentaal, emotioneel, spiritueel en ecologisch niveau met elkaar is verbonden. Als je al deze niveaus met elkaar verbindt en laat samenwerken, kun je jouw energie expanderen naar een optimale staat van gezondheid en flow. Met deze holistische benadering hebben wij ons gespecialiseerd in het herprogrammeren van je brein, het in balans brengen van jouw energiesysteem, innerlijke transformatie en vrouwelijk leiderschap.  Je vindt hier alles wat je nodig hebt om de regie van jouw leven in eigen handen te nemen. Van persoonlijke transformatie verhalen tot onze beste self-care adviezen, wetenschappelijke inzichten en ontdekkingen. Wij helpen je om naar je lichaam en hart te luisteren, van jezelf een prioriteit te maken en leren om vertrouwen te krijgen in de keuzes die je maakt.

Video Aspect Ratio: 4:1

Ons verhaal 

"Als je weet wie je bent en wat je wilt, dan is geen berg te hoog en geen droom te groot." 

Mijn keerpunt kwam tijdens mijn burn-out en de zeer ernstige en ongeneeslijke ziekte van mijn dochter. Het was het vuur wat ik nodig had om te veranderen. Vanaf mijn jeugd had ik het gevoel dat ik moest knokken om te overleven en te voldoen aan de verwachting van mijn omgeving. Mijn lichaam was zwak door chronische stress en het maakte me ziek. Ik wist niet wie ik was en was niet gelukkig. Om mijn lichaam te helen en het leven te leiden waar ik naar verlangde, werd ik door mijn burn-out 'gedwongen' om naar binnen te keren en moest ik loslaten wat me niet verder bracht. Er ging een innerlijke wereld voor me open en ik leerde dat de verbinding met mijn lichaam leidend is in alles wat ik nodig heb om fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel in balans te komen. Ik kwam los van negatieve patronen en gedachten en ik vond daar mijn grootste kracht en heling. Als je eenmaal weet wie je bent en wat je wilt dan is geen berg te hoog en geen droom te groot. Dit is van onschatbare waarde. De afgelopen 8 jaar staat mijn leven volledig in het teken van persoonlijke groei. Nu ik zelf mijn hart volg en de regie over mijn leven heb, wil ik niets liever dan andere vrouwen helpen om een fit, succesvol en betekenisvol leven te creëren en te leiden. Het is mijn levensmissie!


Dani Jasarevic - Oprichter & mede-eigenaresse FITGIRLS. NLP Master Coach, Orthomoleculaire Detox Specialist  & Holistische Therapeut i.o.

"Goed voor je lichaam zorgen, zowel mentaal, fysiek als emotioneel is essentieel als je duurzaam geluk en succes wilt bereiken."

Al vanaf dat ik klein ben, was ik sterk en dacht ik dat ik alles aankon. Ik wilde alles zelf doen en had geen hulp nodig. Zelfs toen ik een tumor kreeg in mijn pubertijd bleef ik doorgaan, ondanks de pijn. Ik kon mezelf goed klein maken om de ander groot te houden en mijn hele leven deed ik wat ik dacht dat ik ‘moest’ doen. Ik ging trouwen, had een koophuis en had alles goed voor elkaar. Toch voelde ik een innerlijke leegte en ik besloot een paar weken voor mijn huwelijk niet te trouwen en alles om te gooien. Ik volgde mijn hart en intuïtie. Ik ging doen waar ik gelukkig van werd en koos voor mijn eigen pad,  zonder precies te weten waar ik heen zou gaan. Je hart volgen is spannend en kost energie. Niet alleen gaan je eigen gedachten alle kanten op, je omgeving vindt er ook van alles van. Daarom is goed voor je lichaam zorgen, zowel mentaal, fysiek als emotioneel essentieel als je duurzaam geluk en succes wilt bereiken. Toen ik dit in balans bracht, vond ik mijn ijzersterke basis en had ik de regie van mijn geluk en succes in eigen handen. Het is mijn missie om vrouwen te helpen bij de ontdekkingstocht naar zichzelf en ze naar hun innerlijke wijsheid en vrouwelijke kracht te brengen. Dan is alles mogelijk!


Lizzy Blijleven - Mede-eigenaresse FITGIRLS. NLP Master Coach & Orthomoleculaire voeding & suppletie adviseur.

Fitmind Acadamy

Vanuit ons eigen expertise en verdieping als gecertifieerd NLP Master Coach & Gedragsexpert ontstond ons coaching en groeiplatform: Fitmind Academy. Vanuit al onze kennis en persoonlijke ervaring ontwikkelden we onze eigen methode waardoor er blijvende gedragsverandering plaatsvindt. We zowel online als offline, duizenden vrouwen mogen begeleiden.  Bekijk het aanbod en hopelijk zien we je gauw in de Academy! 

HOE ONSTOND DE MISSIE VAN FITGIRLS?