Samenwerken?

Wij bieden diverse mogelijkheden! 

Doelgroep

De doelgroep van FITGIRLS zijn vrouwen van alle leeftijden,  maar onze core business zijn vrouwen tussen de 25 en 55 jaar. FITGIRLS bereikt maandelijks ruim 50.000 bezoekers online en heeft ruim 100.000 volgers op social media (ruim 48.000 fans op Facebook en 54.000 volgers op Instagram). Eigenaresses Dani Jasarevic en Lizzy Blijleven hebben samen 36.000 volgers op Instagram. FITGIRLS verstuurd daarnaast elke maand een nieuwsbrief naar 15.000 mailadressen.  FITGIRLS zet haar exposure graag in om haar lezers te inspireren en motiveren naar een bewust leven vol energie! 


Branded Content

Wilt u uw bedrijf op FITGIRLS onder de aandacht brengen? Wij bieden verschillende mogelijkheden voor uw producten en diensten. Dit kan in de vorm van branded content zoals artikelen en social posts, reviews, winacties, mailings of het beschikbaar stellen van een exclusieve kortingscode. Merken waarmee wij hebben samengewerkt zijn o.a. PUMA, Samsung, Opel, Quaker, Arla, Dr. Oetker,  Intersport, Eve Sleep, Rexona.


Online (video) campagnes

FITGIRLS biedt campagnes die uniek zijn voor uw product en/of dienst en ondersteunen ook uw eigen concept of campagne. FITGIRLS gelooft dat je het verschil maakt door unieke en oprechte concepten te bedenken. Om de content uniek te houden voor onze lezers zijn alle samenwerkingen met FITGIRLS op maat gemaakt. FITGIRLS denkt mee, vanaf het bedenken van een creatief concept tot in de uitvoerende details. Hoewel FITGIRLS zoveel mogelijk rekening houdt met uw wensen, moet de inhoud van de content te allen tijde bij de visie van FITGIRLS aansluiten en staan de behoeftes van onze lezers voorop. Voorbeeld zien? Check de door ons gecreëerde video's onderaan de pagina! 


Events

FITGIRLS organiseert vanaf de start van het bedrijf in 2014 diverse workshops, lezingen en events op het gebied van body, mind & soul. Zo bedachten zij het succesvolle Body & Mind Event: #FEARLESS en geven zij diverse Masterclasses, workshops en healings.   U kunt ervoor kiezen om een samenwerking aan te gaan voor een van de FITGIRLS events of FITGIRLS kan ondersteuning bieden op uw evenement zoals zij o.a. hebben gedaan voor Healthy Fest, FitFair, de Gezondheidsbeurs, diverse scholen en de vrouwelijke werknemers van Opel. 


Dani Jasarevic en Lizzy Blijleven 

Dani en Lizzy zijn naast ondernemer en eigenaresses van FITGIRLS en Fitmind Academy ook NLP Master Coach en ervaren sprekers.  Boekt u een lezing, training of workshops via FITGIRLS, dan wordt deze door Dani en Lizzy gegeven.  Ook kunnen zij (als duo) ingezet worden in verschillende soorten campagnes, fotoshoots en tv programma’s.  Zij hebben ruim 7 jaar ervaring en hebben o.a. als vaste tv host het televisie programma Body, Mind & Guilty Pleasures op Ziggo Sport gepresenteerd, meerdere campagnes in binnen- en buitenland voor PUMA gedaan en waren ambassadeur voor Etos. 


Samenwerken?
Heeft u interesse in één van de bovenstaande mogelijkheden en wilt u een op-maat-gemaakt plan van FITGIRLS ontvangen? Mail dan naar info@fitmindacademy.nl

FITGIRLS Collabs