18 oktober 2019 
1 min. leestijd

Dani en Lizzy, eigenaresses FITGIRLS, geven 4 shows op hoofdpodium Fitfair in Jaarbeurs Utrecht

Dani en Lizzy, eigenaresses FITGIRLS, geven 4 shows op hoofdpodium Fitfair in Jaarbeurs Utrecht

Eigenaresses van FITGIRLS en Fitmind Academy Dani Jašarević en Lizzy Blijleven ownen op zaterdag 23 november de mainstage in de Jaarbeurs Utrecht met maar liefst 4 shows! Tijdens de lezingen gaan Dani en Lizzy in op hun eigen ontdekkingsreis, hoe ze andere vrouwen helpen en wat het ‘hogere doel’ achter hun bedrijven is. Met hun statement 'Be Your Own Guru' zullen zij de zaal mentaal in beweging brengen.

Twee werelden connecten

Anders dan de bekende #fitgirls doet geloven, gaat het bij inspiratie platform FITGIRLS vooral om innerlijke fitheid in plaats van uiterlijke fitheid. We leven in twee werelden: de uiterlijke wereld, en de innerlijke wereld. Er wordt ons vooral geleerd om ons staande te houden in de buitenwereld. Daar gebeurt het, daar moet je het maken. We leren vrijwel niets over onze eigen innerlijke wereld en hoe we dat in ons voordeel kunnen gebruiken.

Miljoenen vrouwen worstelen met hun balans, en met wie ze zijn, wat ze nu écht willen en hebben weinig energie. Dit heeft grote gevolgen voor deze generatie en de volgende. Hoe vind je nou wat je op de lange termijn mentaal en fysiek in balans brengt? Persoonlijke groei wordt daarbij steeds belangrijker. De wereld is in beweging en mensen worden steeds meer bewust.

Dani en Lizzy zijn ondernemers, ervaringsdeskundige, NLP Master Coach en spreker. Zij laten met hun shows zien wat de effecten van je keuzes zijn op je succes en geluk. En hoe belangrijk het is om in deze tijd met jezelf te verbinden, vanuit je eigen authenticiteit te gaan leven en de regie over je leven te nemen. Op Fitfair geven zij op de mainstage een show zoals ze nog nooit eerder gedaan hebben: ze zetten je mindset letterlijk in beweging! Dit wil je niet missen.

De organisatie van Fitfair was op zoek naar meer verdieping op het gebied van mindset. Wij zijn dankbaar dat we nu dit podium krijgen om het verschil te maken. Voor onze shows werken we o.a. samen met Puma. Al jaren hebben wij deze duurzame samenwerking waarin zij ook vrouwen supporten om next level te gaan. Met hun campagnes en statements zoals #DoYou stimuleren zij vrouwen om vanuit hun eigen authenticiteit te gaan leven. Dit is ook precies wat wij uitdragen in alles wat we doen.

Ben jij er ook? Kaartjes zijn te verkrijgen met 25% korting via deze link . Gebruik de code FITGIRLS25%.

Reactie plaatsen