Wrap van ei met zalm, rucola, komkommer en wortel

Wij houden van lekker en gezond eten, maar het moet vooral snel klaar zijn en niet te ingewikkeld. Geen poespas, maar gewoon binnen een handomdraai op tafel. Daarom vind je hier vanaf nu elke week de lekkerste recepten van Voedzaam & Snel. Houd je ook zo van ei en zalm? Dan is dit recept echt het proberen waard! Wraps zijn echt mijn favo lunch! Het is makkelijk om te maken en ook nog eens superlekker. Je kunt wraps heel easy meenemen naar welke plek je maar wil en deze zijn zelfs van ei gemaakt! Je hebt op deze manier altijd een heerlijke en gevarieerde lunch. Houd je daarnaast ook nog eens van zalm? Dan is genieten met dit recept gegarandeerd. Daarnaast geeft deze wrap van ei met zalm jou weer dé boost die je nodig hebt. Het is namelijk voorzien van veel goede voedingsstoffen. Zo kom jij de dag wel door!

What you need (2 porties)

  • Rucola – 50 gram
  • Gerookte zalm – 100 gram
  • Komkommer - ½
  • Grote wortel – 1 stuk
  • Ei – 3 stuks
  • Olie – 2 eetlepels
  • Peper – naar eigen smaak

Make & Shake

  1. Klop de eieren en giet het mengsel in een grote, met wat olie verhitte pan. Bak er een mooie omelet van.
  2. Laat het ei op een snijplank of bord afkoelen en snijd in de tussentijd de komkommer en wortel in reepjes.
  3. Verdeel de komkommer en wortel over het ei.
  4. Beleg vervolgens je eierwrap met de zalm en verdeel vervolgens de rucola.
  5. Voeg naar wens wat peper toe.
  6. Zorg dat je de wrap zo strak mogelijk oprolt en verpak hem goed in zilverfolie.
  7. Wil je de wrap lekker makkelijk eten en meenemen? Snijd hem dan eerst in tweeën.
  8. Time to eat, enjoy!