15 juni 2017 
1 min. leestijd

Wow! Een kabelbaan over de Maas in Rotterdam?!

Wow! Een kabelbaan over de Maas in Rotterdam?!
Een tijdje geleden kon je nog via een kabelbaan van de Eiffeltoren af en nu komt deze coole attractie waarschijnlijk ook onze kant op! Een kabelbaan over de Maas in Rotterdam. Hoe tof is dat! Ben jij een waaghals en houd je ervan om je grenzen te verleggen? Dan is dit dus echt iets voor jou! Een tokkelbaan vanaf het gebouw 'De Rotterdam' naar de andere kant van de Nieuwe Maas komt misschien onze kant op. Weet je nog dat je vroeger altijd al van de kabelbaan af wilde gaan? Dan word je hier al helemaal blij van! Het meesterbrein achter dit idee is Patrick Berkhof. Van een 140 meter hoog gebouw naar beneden zoeven is een kinderwens voor alle daredevils!
"Moet je je voorstellen hoe gaaf het zou zijn om hiervandaan met een zipline naar beneden te gaan. Het uitzicht op de stad en dan zo langs de Erasmusbrug zoeven." vertelt de 31-jarige Berkhof enthousiast.
Volgens de 31-jarige Rotterdammer heeft Rotterdam meer spanning nodig en moet het aantrekkelijk worden gemaakt voor alle adrenaline junkies. De attracties in Rotterdam zijn nog niet spectaculair genoeg. Om Rotterdam nóg aantrekkelijker te maken wil Patrick Berkhof er alles aan doen om de toffe zipline binnenkort naar Rotterdam te halen. Wij hebben er in ieder geval heel veel zin in!

Durf jij het aan?

Stap uit je comfort zone en wellicht kan je binnenkort deze uitdaging aangaan. Wij moeten er wel bij zeggen dat de vergunning helaas nog niet rond is, maar we wachten wél met alle spanning af! De landingslocatie is wel bekend en dat is het gebouw van Spido op het Willemsplein. Wij zullen duimen voor je Patrick Berkhof! Header: www.line45.nl (Facebook: Line45Rotterdam)
Reactie plaatsen