22 oktober 2015 
1 min. leestijd

Wintertijd challenge voor Spieren voor Spieren. Doe jij mee?

Wintertijd challenge voor Spieren voor Spieren. Doe jij mee?
Vanuit Workout Amsterdam gaan we een te gekke training verzorgen tijdens de Wintertijd Challenge voor Spieren voor Spieren in het OLYMPISCH STADION. 1 uur lang midden in de nacht trainen voor een goed doel, een unieke ervaring met Danny Blind die het startschot geeft! Hoe leuk is dat?
Hoe meer deelnemers er meedoen, hoe leuker en hoe beter Spieren voor Spieren onderzoek kan doen naar spierziekten. Vinden jullie het leuk om mee te doen? Lees dan snel verder! Het is aanstaande weekend al op 24/25 oktober.

Wintertijd Challenge in het Olympisch Stadion

De Wintertijd Challenge in het Olympisch Stadion is een samenwerking tussen het Frans Otten Stadion, Topsport Amsterdam en The Bootcamp Club. Ons doel is om op deze unieke locatie een mooi sportevenement neer te zetten. Ben je een fanatiek bootcamper of heb je altijd al eens willen sporten in het Olympisch Stadion? Zet dan jouw gezonde spieren in tijdens dit unieke sportevenement.

Schrijf je in via deze LINK

Programma en inschrijven 00.00 uur: Dansen op de muziek van DJ Dennis van der Geest in het Frans Otten Stadion. 01.15 uur: Welkomstwoord namens Spieren voor Spieren ambassadeur Danny Blind. 01:45 uur: Rennend van het Frans Otten Stadion naar het Olympisch Stadion. 02.00 uur: (Oude tijd): Start van de Wintertijd Challenge - bootcampen onder leiding van The Bootcamp Club. 02.01 uur: (Nieuwe tijd): Einde van de Wintertijd Challenge @ Olympisch Stadion. 02.01 uur: Start van het feest. 03.00 uur: Afsluiting.

Met dank aan de dappere Stan

De campagne op spierkracht werkt volgens het principe van Spieren voor Spieren: je zet gezonde spieren in om iemand met zieke spieren te helpen. De ster van onze campagne is Stan. Stan is vijf en heeft een spierziekte. Om precies te zijn SMA type II. In de campagne wordt duidelijk dat Stan, ondanks zijn zieke spieren, veel kan als iemand met gezonde spieren hem helpt. Deze campagne had niet tot stand kunnen komen zonder de inzet van Stan en zijn ouders. De film met Stan is nu, opnieuw met de inzet van spierkracht, te zien op www.spierenvoorspieren.nl. WA-4

Bij Workout Amsterdam motiveren we je persoonlijk. Wij enthousiasmeren, coachen en geven onze klanten graag advies op het gebied van sport en voeding.

Noor & Jill zijn de founders van Workout Amsterdam. Vanuit de topsport achtergrond van Noor & de jarenlange ervaring van Jill verzorgen zij dynamische workouts vol uitdaging & fun!

Reactie plaatsen