14 november 2016 
0 min. leestijd

WINACTIE: 2 KAARTJES VOOR HET VEGAN PINDAKAAS LAUNCH EVENT!

WINACTIE: 2 KAARTJES VOOR HET VEGAN PINDAKAAS LAUNCH EVENT!
Een tosti met pindakaas en banaan, geroosterd brood met pindakaas, een lepel pindakaas door mijn bakje kwark of pindakaas met komkommer. Wat mij betreft kan het niet gek genoeg :)! En jij? Houd jij van pindakaas? De Pindakaaswinkel lanceert een vegan variant die toegankelijk is voor iedereen! Ik hoor je denken: vegan variant die toegankelijk is voor iedereen? Pindakaas is toch altijd vegan? En ook toegankelijk voor iedereen? Ja, dat klopt... Dat weet jij, maar nog niet iedereen. En juist om meer kennis te verspreiden over een plant based levensstijl komt De Pindakaaswinkel met deze samenwerking. Ze organiseren namelijk samen met Ekopura, die hun vegan whey proteine lanceert, een ultiem fitness & health event ter ere van de officiële lancering van hun nieuwe producten! En raad eens... Jij kan hier, samen met fitgirls.nl, bij zijn! Wij geven 2 kaartjes weg voor dit evenement, dat plaats vindt op donderdag 24 november van 14.00 tot 17.00.

Wat moet je doen?

  • Zet in een bericht hieronder wat jouw ultieme pindakaas guilty pleasure is en wie je graag mee wil nemen naar het event.
  • We brengen de winnaar maandag 21 november op de hoogte via mail.
SUCCES! launch-event
Marijke
Door

Marijke

op 15 Nov 2016

Mijn ultieme guilty pleasure... Pindakaas is mijn redding! Steeds wanneer ik zin heb om te snoepen, loop ik met mijn kleine roze lepeltje naar de pot pindakaas, neem er een lepeltje uit, sta 1 minuut stil om oprecht te genieten en dan weer dóór, werkt perfect☺️. Ik neem supergraag mijn lieve pindakaasvriendinnetje Brigit van Thiel mee

Shevan
Door

Shevan

op 15 Nov 2016

Mijn ultieme pindakaaspleasures zijn pindakaas van calvé met stukjes noot door de warme havermout met banaan, cacaonibs, kokosflakes en gemengde, ongezouten en ongebrande noten. En een warm getoaste donkere volkoren boterham met calvé pindakaas met stukjes noot met daarop rabarber jam, hemels! Ik zou graag Adelina, een van mijn beste vriendinnen, mee nemen. We houden er van om samen sportieve en ontspannende activiteiten te ondernemen en houden allebei van pindakaas!

Cindy Vane
Door

Cindy Vane

op 15 Nov 2016

Absolute go; rijstwafels met pindakaas en banaan ! Maar ook een havermoutje met amandelmelk, pindakaas, banaan en rozijnen behoort tot de favorieten! Dit is mijn favo snack samen met mijn twin sis! Daarom zou ik haar graag mee willen nemen naar dit event. we love pindakaas !!

Janette
Door

Janette

op 16 Nov 2016

Ik kan het zo goed niet verzinnen, alles met pindakaas het kan niet gek genoeg! Een dag zonder pindakaas is eenn dag niet geleefd! Dit met pure chocolade brokken, banaan, genber of Citroën het kan allemaal niet gek genoeg. Mijn zusje en ik zijn de 2 dolle zusjes die niet zonder een goede portie pindakaas kunnen! We verzinnen er altijd wel weer wat nieuws mee. Wij verdienen die kaartjes want wij zijn ECHTE pindabazen. Woep woep woep pindakaas op je smoel!!

Tatiana
Door

Tatiana

op 16 Nov 2016

Voor mij is eigenlijk alles met pindakaas een quilty pleasure! Maar een cracker/rijstwafel met pindakaas en daarop schuddebuikjes, is op het moment mijn favoriet! Ik zou graag mijn beste vriendinnetje willen meenemen, Claudia.

Eline
Door

Eline

op 16 Nov 2016

Mijn ultieme pindakaas guilty pleasure is vers brood met pindakaas en appelstroop, heerlijk! hier kan je me 's nachts voor wakker maken. pindakaas met ei, of pindakaas met kaas en mosterd kan je me ook blij mee maken. Ik zou graag pindabaas (en goeie vriendin) Hanne mee nemen, die is net zo'n fan als ik!

Denise
Door

Denise

op 18 Nov 2016

Ik heb geen guilty pleasure, want een guilty pleasure is "Something that you shouldn't like, but like anyway". Als ik het lekker vind, vind ik het lekker. Niks guilty's aan :p. Maar ehh: Stroopwafel uit de magnetron, dikke laag pindakaas erop. En jodenkoek met pindakaas :o

Lana de Koning
Door

Lana de Koning

op 18 Nov 2016

Ik smee pindakaas overal op/tussen/door! Gewoon lekker op een dikke (geroosterde) boterham of een rijstwafel, tussen een pannenkoek, met banaan en walnoten, pindakaaskoekjes óf een schep pindakaas door het ijs. Maar sinds ik de mugcake heb ontdekt, heb ik gelijk een ppindakaas variant gemaakt, super lekker en de hele keuken en de rest van de beneden verdieping rook de rest van de ochtend naar pindakaas! Duidelijk mijn nieuwe favoriet! En ik zou graag een goede vriendin meenemen om haar kennis te laten maken met deze pindakaasgekte.

Petra
Door

Petra

op 18 Nov 2016

Mijn pindakaas pleaser is een dubbele witte boterhandstelling met pindakaas en jam. Even tussen het tosti ijzer. Heb liefst na een avondje stappen. Neem graag Anita Oskamp mee net zo pindakaas verslaafde

Heleen Rentenaar
Door

Heleen Rentenaar

op 18 Nov 2016

Gewoon een lepel ouderwetse pindakaas door 100 gram huttekase roeren en klaar. Een heerlijke dip om je appeltje in te dippen Samen met mijn dochter Kim die een steuntje in de rug kan gebruiken.

Suzet
Door

Suzet

op 18 Nov 2016

Guilty pleasure heb ik niet, niet een in ieder geval, eigenlijk lust ik bijna alles wel met pindakaas! Ik vind pindakaas zo lekker dat ik het bijna overal wel in kan doe, havermout, crackers, op brood door een smoothie, bij wat rauwkost, zo uit de pot of zelfs over mijn groentjes bij warm eten! En wat is er nu beter dan als "vegan" naar een laungh te gaan voor vegan protein en pindakaas worden gecombineerd! Heaven!

Marjan
Door

Marjan

op 18 Nov 2016

Dat is heel simpel, gewoon een lepel uit de pot en dan chocolade hagel eroverheen strooien!

Dominique Sick
Door

Dominique Sick

op 24 Nov 2016

Ow my goddd, dat is zeker bananenbrood met pindakaas en daarnaast kan ik ook niet genoeg krijgen van ontbijtkoek met pindakaas

Reactie plaatsen