Win een training met Olympisch atleet Henk Grol

FITGIRLS heeft mogen ervaren hoe het is om met Olympisch atleet Henk Grol te trainen. ‘’Henk Wie!?’’ Je weet wel, die 2 meter lange én brede judo hunk. Voor degene waarbij er nog geen belletje gaat rinkelen: Henk Grol is een judoka die 2 bronzen medailles heeft gewonnen tijdens de Spelen in Peking en Londen. In Rio de Janeiro werd hij helaas in de kwartfinale uitgeschakeld. Henk Grol, winnaar van 2 bronzen medailles met judo op de Spelen, nodigde de meiden uit om een keer met hem te trainen. Onder het mom van #FEARESS zijn Dani en Lizzy deze uitdaging aangegaan. Hoe dat is gegaan? Check Henk zijn video! https://www.youtube.com/watch?v=Dd1UPVkDoSc

Hoe traint een atleet?

Wil jij ook weten hoe een Olympisch atleet traint? Dan is dit ‘’your lucky day’’! Fitgirls mag namelijk een training met Henk Grol weggeven! Wil jij kans maken op deze prijs? Laat dan in de comments weten waarom jij vindt dat jij deze training moet winnen! Wanneer je de gelukkige winnaar bent mag je ook nog een vriend of vriendin meenemen, hoe cool is dat!

Meer Henk..

Henk heeft nog meer sportievelingen uitgedaagd, waaronder wereldkampioen kitesurfen Kevin Langeree, Radmilo Soda én Instagram hottie Anthony Kruijver. Ook worden er binnenkort filmpjes opgenomen met Arie Boomsma en Giel Beelen. Klinkt goed right?! Bekijk alle afleveringen van Trainen met Henk of volg Henkie op Instagram!