Win een training met Olympisch atleet Henk Grol

Win een training met Olympisch atleet Henk Grol
FITGIRLS heeft mogen ervaren hoe het is om met Olympisch atleet Henk Grol te trainen. ‘’Henk Wie!?’’ Je weet wel, die 2 meter lange én brede judo hunk. Voor degene waarbij er nog geen belletje gaat rinkelen: Henk Grol is een judoka die 2 bronzen medailles heeft gewonnen tijdens de Spelen in Peking en Londen. In Rio de Janeiro werd hij helaas in de kwartfinale uitgeschakeld. Henk Grol, winnaar van 2 bronzen medailles met judo op de Spelen, nodigde de meiden uit om een keer met hem te trainen. Onder het mom van #FEARESS zijn Dani en Lizzy deze uitdaging aangegaan. Hoe dat is gegaan? Check Henk zijn video!

Hoe traint een atleet?

Wil jij ook weten hoe een Olympisch atleet traint? Dan is dit ‘’your lucky day’’! Fitgirls mag namelijk een training met Henk Grol weggeven! Wil jij kans maken op deze prijs? Laat dan in de comments weten waarom jij vindt dat jij deze training moet winnen! Wanneer je de gelukkige winnaar bent mag je ook nog een vriend of vriendin meenemen, hoe cool is dat!

Meer Henk..

Henk heeft nog meer sportievelingen uitgedaagd, waaronder wereldkampioen kitesurfen Kevin Langeree, Radmilo Soda én Instagram hottie Anthony Kruijver. Ook worden er binnenkort filmpjes opgenomen met Arie Boomsma en Giel Beelen. Klinkt goed right?! Bekijk alle afleveringen van Trainen met Henk of volg Henkie op Instagram!
Bianca
Door

Bianca

op 25 Mar 2017

Tja waarom wil ik winnen.....iedereen wil deze prijs toch winnen? Misschien kleine motivatie voor mij om door te gaan met afvallen, kijken hoever ik kan gaan en hoe mijn conditie nu gesteld is met 15 kilo minder.

Lotte
Door

Lotte

op 25 Mar 2017

Ik ben zelf kunstschaatster, dus ik doe iets heel anders, maar ik ben super fan van de mentaliteit die henk elk jaar maar weer aanhangt en het fanatisme dat hij laat zien. Wat een top gozer! Echt iemand die voor de winst gaat, net als ik. Het beste uit jezelf halen! Het lijkt me geweldig om met henk te trainen!

Ellen
Door

Ellen

op 25 Mar 2017

Waarom zou ik graag met Henk Grol willen trainen..... Dat Is toch geen moeilijke vraag! Hij is de meest gemotiveerde sporter die je kan bedenken. Hij weet zich als geen ander te motiveren. Kan zijn eigen lat zo ongelofelijk hoog leggen en gaat er dam ook voor. Waar andere afhaken gaat hij puur op eigen motivatie en wilskracht door!! Ongelofelijk! Ik ben benieuwd hoe hij dat kan en hoe hij die knop om kan zetten. Daarom zou ik graag een training van Henk willen hebben! (ohja, en misschien kan ik ook nog snel wat judotips van hem meekrijgen)

Nathaly van der Zee
Door

Nathaly van der Zee

op 25 Mar 2017

Ik doe al ruim 3,5 jaar aan Tang Soo Do en heb aan een aantal internationale toernooien mee mogen doen. Lijkt me super om met iemand met zo'n topsport mentaliteit te trainen en tips & tricks te krijgen wat ik kan verbeteren in mijn training.

Eline Sijtsma
Door

Eline Sijtsma

op 26 Mar 2017

Als klein meisje heb ik al een keer een judoclinic van Henk Grol gevolgd. Hoe vet zou het zijn om nu opnieuw een training met mijn idool te hebben!!

Reactie plaatsen