22 december 2015 
1 min. leestijd

Win een kerstbrunch voor twee bij YAY!

Win een kerstbrunch voor twee bij YAY!
Eerste en tweede kerstdag is het feest bij YAY. Je kunt er terecht voor een overheerlijke en gezonde kerstbrunch. Heb je je kerstavond al tonnetjerond gegeten of wil je gewoon healty blijven eten tijdens de feestdagen? Dan is dit echt wat voor jou! YAY geeft je de kans om te proeven hoe smaakvol, toegankelijk en kleurrijk rauw eten kan zijn. Ja, je leest het goed, deze brunch bestaat geheel uit rauw voedsel. En nee, Je hoeft niet de hele middag op een wortel te knagen. Denk aan verschillende soorten groente, fruit en noten die op zo’n creatieve manier geserveerd dat je verstelt zult staan. Een ware sensatie voor zowel het oog als de mond!   cafe-520x400 YAY Health Store & More motiveert om een gezonde levensstijl te omarmen. YAY promoot eerlijke en duurzame producten.. Ook kun je er terecht voor stress verlagende activiteiten, workshops en nog veel meer! En wees niet bang dat er alleen gezondheidsgoeroes rondlopen. YAY brengt alle gezonde en goede dingen op een toegankelijke en originele manier bij elkaar. Fitgirls geeft je de kans om deze smaaksensatie mee te maken! Maak kans op een kerstbrunch (incl. drinken) op tweede kerstdag voor twee personen twv €50,-. Laat ons in een reactie weten waarom jij denkt dat jij, of de persoon die je meeneemt, deze brunch verdient. De gelukkige winnaar stellen wij morgen avond op de hoogte. yay fitgirls kerstbrunch Food-Fotografie_128bewerkt    
Jacqueline
Door

Jacqueline

op 22 Dec 2015

Dat 2015 het jaar was waarin ik hardlopen tot mijn sport heb gemaakt blijkt uit de diverse loopjes en het tot standkomen van mijn inschrijving voor de halve marathon in maart 2016. Linda heeft mij ontzettend enthousiast gemaakt en gaat mij helpen (en heeft mij ook al in 2015 ontzettend geholpen en gemotiveerd) om deze prestatie te verwezenlijken. Extra trots op haar vanwege een flinke mentale dip deze zomer. Mede daarom verdient deze kanjer deze verrassing. De glimlach op haar gezichtje zal onvergetelijk zijn ;-)

Marlous
Door

Marlous

op 22 Dec 2015

Voor een vriendin omdat zij op eigen kracht door gezond eten en sporten 25 kg is afgevallen en nu op een goede en bewuste manier met sport en voeding omgaat. Ikzelf heb na jarenlang mijn eetstoornis overwonnen en zit nu op een gezond gewicht en durf ook weer te genieten van lekker eten.

Janneke
Door

Janneke

op 22 Dec 2015

Esther verdient dit omdat zij het hele jaar zorgt voor mijn healthy lunches en snacks. Nu mag zij wel eens verwend worden! :-)

Anne
Door

Anne

op 22 Dec 2015

zou graag mijn moeder mee willen nemen. In het afgelopen jaar waar in ik zelf een actief ben gaan sporten en het roer qua eren flink heb omgegooid heeft ze me door dik en dun gesteund. Inmiddels woon ik op mezelf maar voor die tijd werd er elke avond rekening gehouden met mijn voeding. Ondanks dat ze er wel eens moe van werd is ze nu zelf ook met een persoonlijk traject begonnen en druk bezig haar voeding hier op af te stemmen. Omdat ik weet hoe lastig kerstdagen kunnen zijn lijkt me dit een fijne manier haar te bedanken en te steunen!

niki
Door

niki

op 22 Dec 2015

Mijn lieve vriend is al een tijd op zoek naar een baan, en is vrij ver gekomen bij een sollicitatie onlangs. Vandaag kreeg hij te horen dat hij de baan niet heeft gekregen. Heel naar zo vlak voor kerst en ik neem hem graag mee brunchen om zijn gedachten in een positieve vibe te krijgen!

Ghislaine
Door

Ghislaine

op 22 Dec 2015

Ik zou mijn vriendin Anne meenemen! Anne houdt net zoveel van healthy foods als ik. Ik vind het heerlijk om gezond voor mezelf te koken, maar soms weet ik niet zo goed waar ik moet beginnen. Daarom zou het erg leuk zijn om er eens achter te komen wat je allemaal kunt doen met rauw voedsel! Ik weet zeker dat ik Anne blij zou kunnen maken met zo'n verrassing.

Willemijn
Door

Willemijn

op 22 Dec 2015

Voor mijn zus, omdat het net uit is met haar vriend en het de eerste kerst is zonder onze papa.

Juliette
Door

Juliette

op 22 Dec 2015

Voor mijn vriend omdat ik zo ontzettend veel van hem hou. Afgelopen zomer hebben wij onze eerste kindje gekregen en in de slapeloze maanden die volgden heeft hij met bloed, zweet en tranen ons nieuwe huis in de pijp verbouwd tot een waardig, liefdevol nest voor ons drietjes. Hij heeft zeker nog drie weken nodig dus ik vind dat hij in de tussentijd een gezonde powerbrunch verdient die zijn lichaam de juiste energie geeft om nog even door te knallen!

Rachel
Door

Rachel

op 22 Dec 2015

Voor mijn lieve moeder! Twee jaar geleden is haar moeder, mijn oma (tevens de meest liefdevolle en bijzondere vrouw die ik ooit heb mogen ontmoeten) overleden. De jaren verstrijken, het gemist wordt groter en het lege gat dat zij achterliet blijft leeg. Super leuk om op deze manier er ondanks het gemis, een vrolijk tintje aan te geven en een glimlach op haar gezicht te toveren!

Sanne
Door

Sanne

op 22 Dec 2015

Ik zou dit super graag samen met mijn man winnen. Ik ben sinds een jaar bezig met gezond eten en merk de voordelen hiervan enorm. Mijn man kreeg ik maar niet mee, tot de laatste tijd steeds meer. Deze fantastische brunch zou het laatste setje in de goede richting kunnen zijn. En dan samen op naar een healthy 2016!!!

Iris
Door

Iris

op 22 Dec 2015

Ik zou dit hééél graag willen omdat mijn vriend echt even door moet krijgen hoe lekker rauw eten is. Daarnaast ben ik super druk bezig met mijn afstudeeronderzoek naar voeding bij PCOS (hormonale disbalans), en daar behandel ik ook het onderwerp rauwe voeding ing. Hoe leuk zou het zijn om samen met mijn vriend van deze heerlijke kerstbrunch te kunnen genieten. En... dan hebben we eindelijk weer een uitje samen (is er te weinig van gekomen door al het scriptie-werk) Fingers crossed!!! P.s Fitgirls; fijne feestdagen gewenst aan jullie allemaal!!! XX

Dani
Door

Dani

op 24 Dec 2015

Hi Iris, jij wint de kerstbrunch voor twee! Mail ons naar info@fitgirls.nl dan sturen we meer informatie op. Liefs Dani

Marley
Door

Marley

op 23 Dec 2015

Voor mijn vriendinnetje Danielle en ik omdat wij beiden deze maand 30 zijn geworden en dit op een gezonde manier willen vieren!

Reactie plaatsen