Lizzy Blijleven
05/01/2018
1 min
0

WIN: 5 x 2 kaartjes voor de hilarische komedie I FEEL PRETTY met Amy Schumer

05/01/2018
1 min
0
Deze film staat al sinds we de trailer hebben gezien hoog op ons verlanglijstje en jij kan er nu samen met een vriendin heen want we geven maar liefst 5 x 2 kaarten weg!

Het verhaal

Wanneer Renee (Amy Schumer) tijdens het sporten met een harde klap van haar fiets valt, verandert haar zelfbeeld drastisch. In plaats van een doorsnee onopvallende vrouw die worstelt met haar onzekerheid, ziet ze zichzelf als één van de meest prachtige en zelfverzekerde personen ter wereld. Met deze nieuwe versie van zichzelf is ze vastbesloten om alles uit het leven halen zonder dat haar nog iets in de weg staat. Maar wat gebeurt er wanneer ze er achter komt dat haar uiterlijk nooit veranderd is?

Hoe kan je winnen?

I FEEL PRETTY is een hilarische komedie geregisseerd door het gouden duo Abbey Kohn & Marc Silverstein o.a. bekend van ‘He’s Just Not That In To You’ en ‘How To Be Single’. De hilarische komedie I FEEL PRETTY met Amy Schumer is vanaf vanavond (3 mei) te zien in de Nederlandse bioscopen. En jij kunt er nu heen met je bestie! Je hoeft je enkel HIER in te schrijven voor onze nieuwsbrief om kans te maken! En dan blijf je ook nog eens op de hoogte van alle updates! Hier kan je de hilarische trailer bekijken! De winnaars worden op 9 mei bekend gemaakt!
Reacties
Categorieën