Redactie
11/15/2017
1 min
0

Wij kunnen ons geluk niet op! Tipsy Yoga komt naar Nederland

11/15/2017
1 min
0
Sommige mensen vinden yoga nog steeds iets voor geitenwollensokken mensen, en dat is oké. Door middel van deze nieuwe yoga trend, kom je er echt niet meer onderuit. Het gaat namelijk over Tipsy Yoga. Ja, je hoort het goed, TIPSY YOGA! In New York zijn ze al razend enthousiast met deze trend, niet raar toch? Het blijkt dat je veel beter je yoga-poses kunt uitoefenen met een flinke scheut alcohol in je lichaam. Waarom hebben wij daar zelf nog niet aan gedacht?

Schaamte voor yoga

Het idee is ontstaan door de yoga-instructrice Eli Walker, die merkte namelijk dat mensen zich nog steeds schamen tijdens de yoga. Zeg nou zelf, sommige yoga-poses zijn ook niet echt charmant. Eli merkte dat mensen die een lekkere slok op hebben, veel meer mee durfde te doen in de groep. Mensen verloren hun angst om er raar uit te zien en deden een stuk beter mee. Naar aanleiding hiervan, hebben ze de open bar geïntroduceerd. Mensen kunnen hier drinken wat ze willen, voordat de les begint.

Makkelijker in de Downward dog

Het is algemeen bekend dat we soepeler worden van een lekker glas wijn, voornamelijk tijdens een gezellig avondje stappen. Het heerlijke gevoel dat je geen zorgen meer hebt over de buitenwereld en lekker jezelf kunt zijn. Met een lekkere slok wijn op durf je gewoon nét even iets meer dan normaal. Bij yoga is hetzelfde gebleken. Op het moment dat je een lekkere slok achter je kiezen hebt, ontspannen je spieren en ben je makkelijker in staat om de yoga-poses te doen. Denk bijvoorbeeld aan het frustrerende moment dat je buurvrouw tijdens een yoga-class wel haar tenen aan kan raken tijdens de Zittende Tang-oefening, en jij niet. Geen zorgen, bij Tipsy Yoga zul je dit probleem niet meer hebben.

Komt naar Nederland

Kan je niet wachten om deze methode uit te proberen, maar ben je niet in de gelegenheid om zomaar even op en neer te vliegen naar New York? No worries, op 29 november vindt het eerste Amsterdam Wine Yoga-event plaats. Tijdens dit evenement wordt er caloriearme en sparkling wijn geserveerd door Girls Who Drink, helaas wel zonder alocohol, but give it a try! Foto header: InstagramEliwalkernyc  
Reacties
Categorieën