03 maart 2016 
3 min. leestijd

Where to go @ Healthy Fest

Where to go @ Healthy Fest
De line-up van Healthy Fest wordt langer en langer en de keuze voor een planning wordt voor jou moeilijker en moeilijker, daarom helpen wij jou met het selecteren van een passende Healthy Fest planning. We lichten de, voor ons, interessantste, afwisselende en opmerkelijkste festivalacts voor jou eruit.

GLADIATOR BOOTCAMP

Gladiatoren, dat zijn toch van die woeste mannen die keihard schreeuwend hun vijanden te lijf gaan? Ja dat klopt. Een gladiator workout is daarom ook niet niks. Kracht, cardio en core worden zo getraind dat ze je hormoonhuishouding positief zullen beïnvloeden, maar je hoeft niet bang te zijn, door de hoge funfactor van de workouts is deze bootcamp goed vol te houden.

KAMPVUURMEDITATIE

Met je vrienden rond het kampvuur op een strand onder een sterrenhemel. Hoe chill wil je het hebben? Al helemaal als je bij deze meditatiesessie helemaal naar binnen kan keren en kan zoeken naar de inspiratie die in je brandt. Je komt helemaal tot rust en hoe kan dat ook anders, dan met het geluid van knetterend hout en het geruis van het water op de achtergrond? kampvuur Fitgirls

PILOXING

Piloxing is een cardiomix van pilates, boksen en dans. Het combineert de kracht, snelheid en behendigheid van het boksen met de houdingen en flexibiliteit van pilates, voeg daar stoere dansmoves aan toe en het recept voor een goede workout is compleet. Deze sport is een echte calorieënverbrander, daarnaast ontwikkel je uithoudingsvermogen en soepele spieren. Trainer Anneloes Welter zal zorgen dat de voetjes van de vloer zullen gaan.

MY KILLERBODY MOTIVATION WORKOUT BY FAJAH

Fajah Lourens zal een twintig minuten durende total body workout demonstreren waarmee je effectief al je spieren traint. Naast deze workout zal ze voedingsadvies geven en toelichten hoe je verantwoord met eten om moet gaan. Krachttraining maakt je namelijk ook geestelijk sterker en dat wil ze met deze masterclass duidelijk maken. Fajah Fitgirls

BEACH VOLLEYBALL TOURNAMENT

Ook aan de teamsporters is gedacht op Healthy Fest. Trommel je bungalow op, verzamel de spontane mensen die je tijdens andere activiteiten hebt ontmoet en schrijf je in voor een paar uurtjes beach volleyballen. Fit worden doe je samen en met een groepje steun je elkaar. Tijd om dit in de praktijk te brengen en met jouw hechte team het toernooi te winnen!

10K WORKOUT RUN BY JERMAIN BREIDEL

Coach Jay is Head Coach van de Nike Run Club Nederland en gaat jou begeleiden op jouw runs. Onder het motto ‘Je kan meer dan je denkt, en ik ben er om je te helpen!’ zal Jermain je over je grenzen pushen in explosieve looptrainingen. Je zal gaan zweten, je zal moe zijn, maar je zal ook trots zijn op hoe ver jouw lichaam gekomen is vandaag, zonder op te geven. Het is zeker inspiratievol om een training met Coach Jay mee te maken.

Jermain Breidel Fitgirls

FILMAVOND

Lekker lui film kijken op een sport- en foodevenement? Het kan gewoon! Stuur via een contactformuleer de titel in van je lievelings healthy film of docu en je kan deze in een privébioscoop bekijken. Het is heerlijk om na een dag sporten in een luie stoel weg te zakken en je popcorn weg te werken terwijl je naar een filmpje kijkt. Val alleen niet in slaap...;p Naast deze festivalacts zijn er nog verschillende lezingen over food, mind en sport. Niet alleen Michael Plarczyk, de mindset-meester, zal een zeer interessante lezing gaan geven, maar ook onze ambassadrices en bloggers zullen op dit weekend de microfoon in handen nemen en onze Fitgirls bungalow omtoveren tot een ontmoetingsplaats voor inspirerende mensen. Nike Master Trainer en DJ Larz zal, naast dat hij workouts geeft, misschien ook wel een plaatje draaien en wij mogen onthullen dat Les Mills bodypump, body combat en body balance trainingen gaat geven. Het belooft een te gek festivalweekend te worden, met een nog vettere line-up. Beware, cause the best is yet to come! Klik voor tickets!
Reactie plaatsen