12 mei 2017 
0 min. leestijd

We're going peanuts: maak nu je eigen pindakaas bij De Pindakaaswinkel!

We're going peanuts: maak nu je eigen pindakaas bij De Pindakaaswinkel!
Wij zijn helemaal gek op pindakaas als beleg. Ons pindakaas-hartje ging dan ook zeker wat sneller kloppen toen we dit nieuws doorkregen. De Pindakaaswinkel organiseert namelijk iedere eerste zaterdag van de maand The Pinda Experience: een workshop waar jij jouw eigen pindakaas kunt maken!
Oprichter Michiel Vos opende in 2016 zijn eigen pindakaaswinkel in Amsterdam. Het idee begon bij zijn liefde voor pindakaas, maar hij vond de smaak al snel eentonig worden en begon zelf variaties te bedenken. Bij De Pindakaaswinkel wordt alleen gebruik gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Aan de pindakaas wordt niets toegevoegd. Daarbij ligt de focus op fairtrade en/of biologische ingrediënten. De pinda's worden gemalen en vervolgens worden de potten met de hand gemengd en gevuld met heerlijke pindakaas!
Heb jij altijd al gedroomd van het maken van je eigen pot pindakaas? Tijdens de Pinda Experience proef je pinda's, maal je pinda's en maak je een eigen smaak pindakaas. De maker van de beste smaak wint ook nog een pinda prijs! Wil je meedoen aan The Pinda Experience? Ga voor verdere informatie naar www.depindakaaswinkel.nl! https://www.instagram.com/p/BT0zpVWjn4k/?taken-by=depindakaaswinkel
Reactie plaatsen