Ik ben een monster!
Het leven is vallen en opstaan en zo is dat ook met een carrière. Ik heb toerisme gestudeerd en daarna Event Management. Ik ben terecht gekomen in de Hotellerie en werk nu al bijna 5 jaar bij Hotel Amsterdam de Roode Leeuw. Een leuke baan, bezig zijn met mensen en hun een fijn verblijf verzorgen. Maar is dit wat ik "echt" leuk vind? Eerst dacht ik van wel maar toen ik eenmaal mijn Instagram pagina, Charlie's Kitchen was begonnen om mensen te inspireren met lekkere en gezonde voeding ging het ineens hard. Steeds meer mensen begonnen mij te volgen. Dit is wel heel erg leuk dacht ik en ik had mijn passie gevonden
Een lifestyle change! En dit is nog maar het begin. Twee weken geleden heb ik al een grote stap gezet. Eindelijk is mijn website online gegaan! Een droom die ik vorig jaar had toen ik hier als deelnemer zat. Dus de recepten gaan ook gewoon lekker door. Charlie's Kitchen is ready to fly
Al snel volgde Facebook en ik wilde steeds meer. Ik vond het uitdagend en ik raakte vol passie. Ik wil mensen graag helpen en inspireren om de sterkste versie van zichzelf te worden en ben daarom een opleiding voedingsdeskundige gestart. Dat is zeker geen makkelijke uitdaging naast een fulltime baan en alles omtrent Charlie's Kitchen, maar met de juiste passie en doorzettingsvermogen geloof ik erin dat het haalbaar is. Ik ben een monster omdat ik keihard door bikkel met vallen en opstaan want ik weet wat ik wil: doen wat ik leuk vindt! En kan ik nu al zeggen waar ik over 5 jaar wil zijn? Nee. Maar opgeven zal ik nooit doen, want inmiddels één jaar verder schrijf ik mijn blog vanuit Portugal. Ja, je leest het goed. Ik ben voor Charlie's Kitchen in Portugal. Ik heb dit jaar keihard gewerkt voor meer bekendheid en nu krijg ik de kans om mensen te verblijden met mijn gerechten. Ik wil mensen een top verblijf geven. Het voelt zo goed! Dit is wat ik wil! Ik heb er vakantiedagen voor opgenomen en werk dus nu in Portugal om mensen elke dag te inspireren met lekker gezond eten en waanzinnige activiteiten om je fit te voelen. In mei komt er een nieuwe editie van Go Beyond en ik ga nu werken in de hoop dat ik dan weer mee mag als chef Charlie.