10 september 2015 
2 min. leestijd

We run Mud Masters met #Monsterboard (+winactie)

We run Mud Masters met #Monsterboard (+winactie)
Op 26 september is het zover! Mud Masters gaat van start! En Charlie van Charlie's Kitchen rent namens Fitgirls.nl ook mee in het team van Monsterboard, de vacaturesite van Nederland. Als onderdeel van de #WordEenMonster campagne gaat Charlie je laten zien hoe je barrières overwint en dat is ook dé Monsterboard manier om alles uit je carrière te halen. Charlie’s run staat synchroon met de uitdagingen op haar weg naar succes!

Ik ben een monster!

Het leven is vallen en opstaan en zo is dat ook met een carrière. Ik heb toerisme gestudeerd en daarna Event Management. Ik ben terecht gekomen in de Hotellerie en werk nu al bijna 5 jaar bij Hotel Amsterdam de Roode Leeuw. Een leuke baan, bezig zijn met mensen en hun een fijn verblijf verzorgen. Maar is dit wat ik "echt" leuk vind? Eerst dacht ik van wel maar toen ik eenmaal mijn Instagram pagina, Charlie's Kitchen was begonnen om mensen te inspireren met lekkere en gezonde voeding ging het ineens hard. Steeds meer mensen begonnen mij te volgen. Dit is wel heel erg leuk dacht ik en ik had mijn passie gevonden

Charlie's Kitchen is ready to fly

Al snel volgde Facebook en ik wilde steeds meer. Ik vond het uitdagend en ik raakte vol passie. Ik wil mensen graag helpen en inspireren om de sterkste versie van zichzelf te worden en ben daarom een opleiding voedingsdeskundige gestart. Dat is zeker geen makkelijke uitdaging naast een fulltime baan en alles omtrent Charlie's Kitchen, maar met de juiste passie en doorzettingsvermogen geloof ik erin dat het haalbaar is. Ik ben een monster omdat ik keihard door bikkel met vallen en opstaan want ik weet wat ik wil: doen wat ik leuk vindt! En kan ik nu al zeggen waar ik over 5 jaar wil zijn? Nee. Maar opgeven zal ik nooit doen, want inmiddels één jaar verder schrijf ik mijn blog vanuit Portugal. Ja, je leest het goed. Ik ben voor Charlie's Kitchen in Portugal. Ik heb dit jaar keihard gewerkt voor meer bekendheid en nu krijg ik de kans om mensen te verblijden met mijn gerechten. Ik wil mensen een top verblijf geven. Het voelt zo goed! Dit is wat ik wil! Ik heb er vakantiedagen voor opgenomen en werk dus nu in Portugal om mensen elke dag te inspireren met lekker gezond eten en waanzinnige activiteiten om je fit te voelen. In mei komt er een nieuwe editie van Go Beyond en ik ga nu werken in de hoop dat ik dan weer mee mag als chef Charlie.
Een lifestyle change! En dit is nog maar het begin. Twee weken geleden heb ik al een grote stap gezet. Eindelijk is mijn website online gegaan! Een droom die ik vorig jaar had toen ik hier als deelnemer zat. Dus de recepten gaan ook gewoon lekker door. foto

Getting race ready

Ik Ben Een MONSTER omdat ik me fit en sterk voel. Sporten heb ik altijd gedaan maar door puur anders eten en voor mezelf te kiezen ben ik uiteindelijk ook nog eens 10kg afgevallen. Ik ben er zo ontzettend trots op! Hoe ik train voor de Mud Masters? Hier in Portugal kan ik me goed voorbereiden. Elke dag zijn er twee activiteiten. Denk hieraan aan hyken, mountainbiken, tennis, hardlopen en surfen. Het is de ideale voorbereiding voor een sterke conditie. Ik daag mijzelf elke dag uit om beter te worden. Naast het opbouwen van mijn conditie vergroot het tegelijkertijd mijn zelfvertrouwen en ik voel me mentaal sterker worden. Daag jezelf ook eens uit en kijk hoe ver jij kan gaan! Om jullie te motiveren ook jouw passie te volgen ren ik SAMEN MET MONSTERBOARD de Mud Masters mee! Wil jij ook meedoen? Vertel waarom jij een Monster bent Doe mee en win tickets om die opstakels te overwinnen! Like de Facebookpagina van Monsterboard en laat weten dat je via Fitgirls.nl komt! Succes!
Reactie plaatsen