12 oktober 2015 
1 min. leestijd

G-Loves: Deze fitnesshandschoentjes laten je vrouwenhart sneller kloppen + Win actie!

G-Loves: Deze fitnesshandschoentjes laten je vrouwenhart sneller kloppen + Win actie!
Iedereen kent ze wel, meestal zwart van kleur en behalve functioneel niet erg fashionable. Ja, dat is hoe ik denk over de meeste fitnesshandschoenen. Tot ik de fitnesshandschoentjes van G-Loves vond... Toen ik laatst aan het trainen was en naar mijn zwarte handschoentjes keek, dacht ik; 'ze zitten prima, ze zorgen ervoor dat ik geen eelt of blaren krijg en ze geven me grip.' Maar ik werd er niet echt blij van. Daar moest maar eens verandering in komen! Na een korte zoektocht op internet vond ik de handschoentjes van G-Loves, en daar ging mijn fashion hartje sneller van kloppen. Naast dat ze functioneel zijn, ik heb ze natuurlijk eerst even getest, zijn ze ook nog eens hip en fashionable! Ze zijn er in de meest uiteenlopende printjes en kleuren, van stoer tot schattig. IMG_4575HiRes (2) peacock black piping skulls pink piping True Colors pretty in pink zebra black piping Ik ben fan! Wil jij ook een paar van deze handschoentjes? Check dan de website www.g-loves.nl en laat ons weten welk paar je wilt hebben. Waarom juist jij ze zou moeten winnen en wie weet win jij een paar! En like de pagina van G-Loves op Facebook. Op vrijdag 16 oktober contacten wij de winnaar! wonderwoman11
Isabel
Door

Isabel

op 12 Oct 2015

Die met die doodskopjes erop en roze bandje, i love it, heb nu steeds flinke blaren

Dana
Door

Dana

op 12 Oct 2015

Oe die met de skulls of zebra print! Na 10jr zonder handschoentjes trainen vinden mijn arme pootjes dat ze wel wat sass hebben verdiend

Myrthe
Door

Myrthe

op 12 Oct 2015

Ik zou graag een paar handschoentjes (paars met sterretjes) willen winnen, omdat ik dan nog harder kan knallen in de gym, zonder mijn handen op te halen, waardoor ik een tijdje uit de running ben!

Andrea van Bilsen
Door

Andrea van Bilsen

op 12 Oct 2015

Black with camo piping, in love! Motiveert mij nog meer om te knallen voor mijn sportieve doel dit jaar!

Ymkje
Door

Ymkje

op 12 Oct 2015

Mysterious ways' is super mooi en past perfect bij mijn workout outfit. Het wordt ook wel een keertje tijd, m'n handjes kunnen wel wat liefde en bescherming gebruiken.

Lianne
Door

Lianne

op 12 Oct 2015

True colours, omdat ik al jaren opzoek ben naar de perfecte handschoentjes, deze passen perfect bij mij omdat ik niet alleen wil trainen, maar ook mensen train en motiveer hun 'true colours' te laten zien.

Natasa
Door

Natasa

op 12 Oct 2015

wat ontzettend leuk zeg!! Die roze, zebra print en pauwenveren print... eigenlijk zijn ze allemaal leuk!! Kan niet kiezen ❤ maar nu bezig met trainingsschema's en daar komt binnenkort heavy lifting bij dus dan kan ik deze zeker goed gebruiken!!

Leonie
Door

Leonie

op 12 Oct 2015

Wauw super leuke actie!! Ik denk dat ik echt een ster zal zijn met de mooie sterrenhandschoenen! Weg met de blaren en hallo tegen deze leuke handschoenen!

lesley
Door

lesley

op 12 Oct 2015

Ohhhhh! Ik vind ze allemaal even leuk! Ik moet ze winnen omdat ik deze week zo'n erge zweethanden had dat ik geen chipups meer kon doen, uit angst om te vallen! Dit omdat ik mijn zwarte handschoentje weer eens kwijt was met een vrolijk gekleurd handschoentje zal dat niet zo snel gebeuren denk ik. Wanteeem, no pain, no (baby)gains he!!

Naro Lazaria
Door

Naro Lazaria

op 12 Oct 2015

Ik zou graag de handschoentjes genaamd I'm a slave 4 U winnen! Tijdens het sporten moet je alles uit jezelf kunnen halen en door net dat kleine beetje extra flair aan m'n handschoenen zou ik mijzelf meer kunnen motiveren om door te gaan, waar zwarte handschoenen (en uberhaupt zwarte kleding) me juist minder zal motiveren om door te zetten, simpelweg omdat het er niet leuk uit ziet en sporten dan gelijk minder leuk voelt!

lesley
Door

lesley

op 12 Oct 2015

HomeTrainingHealthFoodMindsetBeautyShop SHOPPINGG-Loves: Deze fitnesshandschoentjes laten je vrouwenhart sneller kloppen + Win actie! door Susanne van den Belt op 12 oktober 2015 21AANTAL KEER GEDEELD 5 COMMENTS Iedereen kent ze wel, meestal zwart van kleur en behalve functioneel niet erg fashionable. Ja, dat is hoe ik denk over de meeste fitnesshandschoenen. Tot ik de fitnesshandschoentjes van G-Loves vond… Toen ik laatst aan het trainen was en naar mijn zwarte handschoentjes keek, dacht ik; ‘ze zitten prima, ze zorgen ervoor dat ik geen eelt of blaren krijg en ze geven me grip.’ Maar ik werd er niet echt blij van. Daar moest maar eens verandering in komen! Na een korte zoektocht op internet vond ik de handschoentjes van G-Loves, en daar ging mijn fashion hartje sneller van kloppen. Naast dat ze functioneel zijn, ik heb ze natuurlijk eerst even getest, zijn ze ook nog eens hip en fashionable! Ze zijn er in de meest uiteenlopende printjes en kleuren, van stoer tot schattig.       Ik ben fan! Wil jij ook een paar van deze handschoentjes? Check dan de website www.g-loves.com en laat ons weten welk paar je wilt hebben. Waarom juist jij ze zou moeten winnen en wie weet win jij een paar! Op vrijdag 16 oktober contacten wij de winnaar! LEES OOK 5 COMMENTS ABOUT SUSANNE VAN DEN BELT Susanne is 30 jaar, werkt als clubmanager bij HealthCity, waar ze zelf ook fanatiek sport. Fitness, kickboksen en obstacle running zijn haar favoriete sporten en daarnaast is ze onlangs gestart aan een opleiding over orthomoleculaire voeding omdat ze gelooft dat voor het beste resultaat voeding en training in de juiste balans moeten zijn. 5 COMMENTS Isabel 12 oktober 2015 op 09:58 Die met die doodskopjes erop en roze bandje, i love it, heb nu steeds flinke blaren Beantwoorden Dana 12 oktober 2015 op 10:09 Oe die met de skulls of zebra print! Na 10jr zonder handschoentjes trainen vinden mijn arme pootjes dat ze wel wat sass hebben verdiend Beantwoorden Myrthe 12 oktober 2015 op 10:09 Ik zou graag een paar handschoentjes (paars met sterretjes) willen winnen, omdat ik dan nog harder kan knallen in de gym, zonder mijn handen op te halen, waardoor ik een tijdje uit de running ben! Beantwoorden Andrea van Bilsen 12 oktober 2015 op 10:12 Black with camo piping, in love! Motiveert mij nog meer om te knallen voor mijn sportieve doel dit jaar! Beantwoorden Lianne 12 oktober 2015 op 10:35 True colours, omdat ik al jaren opzoek ben naar de perfecte handschoentjes, deze passen perfect bij mij omdat ik Ohhhhh! Ik vind ze allemaal even leuk! Ik moet ze winnen omdat ik deze week zo’n erge zweethanden had dat ik geen chinups meer kon doen, uit angst om te vallen! Dit omdat ik mijn zwarte handschoentje weer eens kwijt was met een vrolijk gekleurd handschoentje zal dat niet zo snel gebeuren denk ik. Wanteeem, no pain, no (baby)gains he! #strongisthenewskinny

Patricia
Door

Patricia

op 12 Oct 2015

Wat een leuke winactie! Ik zou graag de zebra handschoentjes willen winnen! Mijn handschoenen zijn aan vervanging toe en het is een leuke beloning voor hoe goed ik de laatste tijd bezig ben. Ik ben fanatiek aan het sporten en natuurlijk af en toe een down momentje maar weet mijzelf elke keer weer een schop onder mijn hol te geven en krijg veel motivatie van andere fitgirls. Samen staan we sterk! Bedankt voor de inspiratie! ❤️ liefs patries ( insta : healthy_patries )

Patricia
Door

Patricia

op 12 Oct 2015

Het liefst de baby leopard zag ik net op de site van hun!

Deborah
Door

Deborah

op 12 Oct 2015

Deze zijn echt te gek! Ik zou heel graag die roze willen winnen want die past bij mijn mat en zo weet ik zeker dat mijn vriend die niet zal pakken om te gebruiken

Lisette
Door

Lisette

op 12 Oct 2015

Jaaaaaaaaaaaaa super gaaf !! Train sinds januari dit jaar en van de week had ik het er thuis nog over dat ik eerdaags handschoentjes wil aanschaffen, lijkt me toch iets fijner trainen nog ;) Ik vind de zwarte naast de doodhoofdhandschoentjes wel het allerleukste en t makkelijkste met al mn sportkleding te combineren hihi Het lijkt me zooooooooooooo leuk om mn trainingen te mogen voltooien met deze beauties !! Duimen dus maar !!

Marjan
Door

Marjan

op 12 Oct 2015

Ik zou graag die met de skulls (doodshoofdjes)erop willen winnen zou een mooi verjaardagscadeau zijn en heb dan geen last meer van me handen die eeltplekken gaan vertonen van de pull ups dus kom maar op ermee

Amber van Osch
Door

Amber van Osch

op 12 Oct 2015

Wauw supergaaf! Ik heb even op de site gekeken en zou graag 'Black with leopard piping' willen winnen!! Ik doe elke donderdag avond B-kick in de sportschool. Daar hebben ze natuurlijk handschoentjes liggen om aan te doen maar die zijn niets meer waard. Versleten en als je aan het boksen bent, moet je je af en toe in houden als je te hard slaat vanwege de baggere handschoentjes... Zou hierom top zijn als ik deze win zodat ik mijn eigen handschoentjes mee kan nemen naar de training!!

Boëlle
Door

Boëlle

op 12 Oct 2015

Hoi!! Ik zou heel graag die met de pauwenveren willen!!, omdat ik ze gewoon echt fantastisch vind =)

Annerieke
Door

Annerieke

op 12 Oct 2015

Ooohw... die met de doodskoppen Omdat ik mn boumlimia aan het killen ben en op weg ben naar een gezond lichaam en geest!

Sjoukje van den Boom
Door

Sjoukje van den Boom

op 12 Oct 2015

Ik zou heel graag de zebra print willen maar de pour somse Sugar on me is ook super gaaf! Ik ben net begonnen met crossfit, nu nog zonder handschoentjes en man o man wat doet dat pijn aan je handen. Met deze handschoentjes geen pijn meer en ik maak zeker de blits!

Nathalie de Boer
Door

Nathalie de Boer

op 12 Oct 2015

Hoi fitgirls.nl, Ik zou willen winnen; Zebra. Maar wow wat een gave printen allemaal op hun site.. En waarom ik het verdien om te winnen? Oké daar komt het.. Ik ben inmiddels een maand of 7/8 fanatiek aan het fitnessen en aan het begin vlogen de kilo's er af.. nog steeds ga ik 3 keer per week, maar dit kost me echt meer moeite omdat inmiddels er zelf kilo's bij komen en mijn eten hou ik ook in de gaten.. Dus ik wil ze graag winnen voor dat extra beetje motivatie om te blijven gaan.. Want wie wil er nou niet shinen met deze handschoentjes Nathalie

Marloes
Door

Marloes

op 12 Oct 2015

Ik zou heel graag de handschoentjes black camo piping willen winnen! Na vijf weken plat gelegen te hebben met enorm veel pijn, ben ik vorige week maandag eindelijk geopereerd! Het herstel gaat ongeveer zes weken duren nog, maar hoe coowl zou het zijn als ik daarna weer de sportschool binnen loop met deze fantastische handschoentjes. Helaas niet meer zo fit, maar daar gaan ze me vast bij helpen ;-)

Linda Oude Luttikhuis
Door

Linda Oude Luttikhuis

op 12 Oct 2015

Leuke winactie!! Ik vind ze allemaal erg gaaf!!! maar als ik zou mogen kiezen , kies ik voor de Roze! Lekker opvallend kleurtje tijdens het sporten! En mijn kleine handen kunnen wel wat meer grip gebruiken

marietje houweling
Door

marietje houweling

op 12 Oct 2015

Heel graag zou ik de zebraprint winnen. Ik ben zwaar aan het trainen om volgend jaar mee te doen met mudmaster. Mijn benen zitten wel goed maar mijn armen mogen nog groeien. Nu glijden mijn handen steeds weg als ik kracht training doe, dus jaaaaaa heel graag wou ik deze daar bij Willen gebruiken

Loes Hendriks
Door

Loes Hendriks

op 12 Oct 2015

Als ik ze zelf zou aanschaffen, zou ik voor de "galaxy" gaan. Dit is zo een fijne toevoeging met trainen ivm grip en eelt. Train graag met handschoenen als ik deadlift, squat of dumbells gebruik. En mijn saaie zwart/grijze handschoenen zijn aan vervanging toe. Leuke actie!

Danielle
Door

Danielle

op 12 Oct 2015

Die leuke zwarte met skeletten en het roze randje, heb ik eindelijk betere grip in de sportschool met die zweethanden van mij!

Cynthia
Door

Cynthia

op 12 Oct 2015

Welke ik zou willen winnen? Ze zijn stuk voor stuk prachtig, maar mijn hart gaat sneller kloppen van de 'Hot Pink with black lace', de 'Zebra' en de 'Galaxy'. De reden dat ik deze graag zou willen, is omdat ik nu eindelijk na veel onzekerheden in het krachthonk ben gaan staan! Dit is voor mij echt een hele overwinning waar ik ook enorm trots op ben, girlpower! Liefs, Cynthia

Rebecca
Door

Rebecca

op 12 Oct 2015

De eternal flame is gaaf :) Op dit moment gebruik ik altijd de handschoentjes van mijn vriend. Dus een paar voor mezelf zou heel fijn zijn en als ze dan ook nog zo mooi zijn :)

Ayesha
Door

Ayesha

op 12 Oct 2015

Ik wil heel graag Black with camo piping. Ik ben sinds een aantal weken intensief begonnen met afvallen en ik doe veel aan krachttraining. Ik heb nog niet veel accessoires, maar naar dit soort handschoentjes ben ik al een tijdje opzoek!

Sina Pellegrom-America
Door

Sina Pellegrom-America

op 12 Oct 2015

De purple rain graag! Ik ben personal trainer en vind het vaak moeilijk om leuke gekleurde kleding en accessoires te vinden voor mijn werk. Ik ben er namelijk van overtuigd dat als je er leuk uitziet, je ook beter voelt en de training leuker maakt. Leuke site trouwens, bedankt voor de tip en iedereen succes!

Mariëlle
Door

Mariëlle

op 12 Oct 2015

Wat een leuke winactie! Ik zou graag de 'black with camo piping' winnen. Sinds ik actief aan het crossfitten ben heb ik regelmatig de blaren op mijn handen, dus ik kan wel een paar handschoentjes gebruiken. En vandaag ben ik jarig, dus dit zou een top cadeau zijn :D

Helen
Door

Helen

op 12 Oct 2015

Black with leopard piping! Subtiel met een stoer randje! Om nog harder te kunnen beesten in de gym! :D

Simone
Door

Simone

op 12 Oct 2015

I g-love de 18k wave! Ik train sinds kort met een personal trainer en zij laat mij extra veel gewichten tillen. Ik heb nu al eelt op mijn handen! Met deze handschoenen weet ik zeker dat ik daar geen last van zal krijgen. Ik denk dat mijn trainster ze vast zelf ook wel zou willen hebben.

Marileen
Door

Marileen

op 12 Oct 2015

De peacock handschoentjes zou ik heel graag willen hebben. Waarom? Omdat ik super trots ben op mijn niuwe deadlift PR, maar hiermee wel mijn oude handschoentjes een definitief enkeltje naar de eeuwige jachtvelden heb gegeven..oeps! Geweldige winactie met G-Loves, ik hoop dat ik kans maak :)

Brenda Lauwen
Door

Brenda Lauwen

op 12 Oct 2015

Ik zou graag de zwarte met de skulls winnen! Heb deze al zo vaak gezien en bekeken op de site, maar vind ze toch wat prijzig, dus steeds aan het twijfelen. Maar als ik ze win is dat ook opgelost!!

Irene
Door

Irene

op 12 Oct 2015

Echt te leuk deze handschoenen. Past perfect bij mijn kleurrijke gym tops de handschoenen kan ik mooi tijdens mijn kettlebell of kracht training gebruiken xx Irene

Tasha polling
Door

Tasha polling

op 12 Oct 2015

Eindelijk de perfecte training gloves; Hot pink black piping XS Verschillende gloves geprobeerd maar helaas vaak te groot. Dus deze training gloves van G-loves zullen mijn trainingen nog fijner maken! #lifting #fitness #fitgirl #crossfit

Laurien
Door

Laurien

op 12 Oct 2015

Ik zou heel graag de 'Hot Pink with black piping' willen winnen, omdat ik sinds kort ben begonnen met krachttraining en mijn handen vaak pijnlijk aanvoelen na het trainen. Met als gevolg blaren en ontvelde plekjes dat weer resulteert in eelt. (niet bepaald vrouwelijk, haha) Dus mijn handen kunnen wel wat meer bescherming gebruiken ;)

Rozemarijn
Door

Rozemarijn

op 12 Oct 2015

Wauw! Ik ben verliefd geworden op de Peacock gloves en zou ze heel graag winnen om het sporten weer een boost te geven :)

Sarah
Door

Sarah

op 12 Oct 2015

I´m in LOVE!! Die met die skulls en Material Girl vind ik he-le-maal geweldig!! Ik draag nu van die lompe zwarte dingen (die inmiddels ook onwijs stinken, maar er in de was niet beter op worden) En als ik ze niet draag heb ik binnen no-time dikke eeltlagen op mijn handen die ik er dan weer af ga zitten pulken (iiieewl, niet erg sexy ;)) En deze zien er zó fashionable uit! Ik ben gek op opvallende accenten in mijn gym outfits.

Daniëlla van Der Meer
Door

Daniëlla van Der Meer

op 12 Oct 2015

Wow!! Die met die sterretjes vind ik supercool. Ik ben een echte WonderWoman fan en deze passen goed in dat plaatje. Ik ben een bootcamper (3keer per week) en vaak heb ik handschoentjes nodig omdat de grond of de dingen die ik beet bak, zeer doen. Zou tof zijn...

Lieke
Door

Lieke

op 12 Oct 2015

Met mijn grote voeten (maat 43/44) kan ik niet vaak hippe (sport)schoenen kopen. Samen met mijn zwarte fitnesshandschoenen is dat wel heel saai! Gelukkig kan daar nu verandering in komen, als ik die hippe blauwe handschoenen win met witte sterren en gele rand in maat M! :) Groetjes Lieke

Amber van weert
Door

Amber van weert

op 12 Oct 2015

De Hot pink handschoentjes!echt zo leuk ben fanatiek aan het bootcampen en dit is precies wat ik zoek voor de oefeningen die op de grond gedaan moeten worden! En ze maken mijn outfit helemaal compleet! Zou het echt super leuk vinden om ze te winnen

Coby
Door

Coby

op 12 Oct 2015

Yes!! Met zebraprint please zodat ze matchen met mn zebraprintbroek :D Ik heb hele leuke handschoenen gekocht zo ongeveer een jaar geleden, maar helaas bleken deze te groot en krijg ik hierdoor alsnog blaren :( Ik ben benieuwd of deze handschoentjes er echt voor zorgen dat ik blarenvrij kan trainen.

Laura
Door

Laura

op 12 Oct 2015

De wonderwoman! To be a wonderwoman and feel like a ⭐️ in the gym..

Manon
Door

Manon

op 12 Oct 2015

Wauw, wat een ontzettend toffe handschoentjes, ik zou heel graag de peacock versie willen, ik heb een enorme liefde voor dieren en voor sport en omdat ik sinds kort me ook gewaagd heb aan de ijzeren gewichten merk ik dat behoorlijk aan mijn (inmiddels niet meer zachte) handjes. Ik ben gestopt met nagelbijten waar ik ontzettend trots op was en waardoor ik mooie handen had alleen die eeltplekken maken het er niet mooier op en wie wilt er nu niet een pauwenprintje om zijn handen, ik durf te wedden dat ik daarmee nog meer gewicht kan tillen! :)

Joëlle
Door

Joëlle

op 12 Oct 2015

Oh die met de skulls zijn awesome!! Zou geweldig zijn geen blaren meer na de bootcamp!

Astrid van W
Door

Astrid van W

op 12 Oct 2015

De blauwe met sterretjes! Ik krijg steeds vaker blaren, deze handschoentjes zijn echt een uitkomst!

Joyce
Door

Joyce

op 12 Oct 2015

Hello hello aan alle fitgirls van Nederland Dit is echt een super prijs waarom mijn handschoenen zijn saai en aan vervanging toe!! Na een jaar intensief gebruik mogen ze vervangen worden en het liefst zou ik dan mooie speciale willen waarom omdat mijn handen de bescherming kunnen gebruiken tegen de gewichten die steeds iets zwaarder worden maar ook de pull ups en de monkeybars zijn funest!! Heb met miudmasters de monkeybars bijna voltooid maar helaas bij de laatste 3 plons het water in en hallo blaar direct een blaar even zonder handschoenen doen want die zaten onder de modder. Ik ben gek op goud en gouden details rn daarom zou ik gaan voor de Hit Me With Your Best Shot!! Geef het beste bereik je doelen en doe je best!! Hit me Edith your best shot is daarom mijn favoriet tussen alle pracht en praal op g-loves.com. Nu duimen en hopen! Liefs van Joyce Instagram @joysportfoodfun voor wat fitte foto's

joyce pots
Door

joyce pots

op 15 Oct 2015

oh oh neee   ik zie dat ik die heb gezien op de amerikaanse site! en ze zijn niet verkrijgbaar in nederland !!! dat is jammer maar heb snel weer geneuzeld en vooral ook de teksten erbij gelezen en dan kom ik uit op deze -> FITNESS HANDSCHOEN 'luipaard' Fitness handschoen in de uitvoering 'Luipaard'. De Luipaard vertegenwoordigt strijders van kracht en moed! In Afrika worden ze gezien als het symbool van wijsheid. ik train voor kracht ik doe mee aan obstacle runs voor de fun maar soms ook wel een beetje moed voor nodig..   bovendien staan ze waarschijnlijk geweldig met mijn luipaard broek en sportbh   ik zou willen knallen met deze beauties!

Mara Bremen
Door

Mara Bremen

op 12 Oct 2015

De Galaxy g-loves vind ik te gek! Ik zou ze gebruiken tijdens mijn training 3 minutes Belly blitz. Geloof het of niet, bij mij werkt het! Als ik deze gloves erbij zou dragen maakt het de training iets zwaarder en krijg ik betere spieren in mn bovenarmen :D

Mandy
Door

Mandy

op 12 Oct 2015

Ik doe nu al langer als anderhalf jaar intensief aan krachttraining. Hierdoor krijgt ik snel eelt en blaren om mijn handen door alle stangen, etc. dat ik vasthoud. Hier heb ik vaak erg veel last van. Ik vind deze handschoentjes https://g-loves.com/galaxy-workout-gloves.html erg fashionable en super leuk! De roze kleur die erin zit matcht erg goed met mijn sport outfit!

Rowena Bagman
Door

Rowena Bagman

op 12 Oct 2015

Die pauwveren handschoentjes zijn echt leuk!! :D ik zou ze graag willen winnen omdat ik eindelijk de moed bij elkaar geraapt heb om de afgelopen week het krachthonk binnen te stappen en me aan de losse gewichten te wagen. Heerlijk vind ik het! Nog mooier zou het zijn als het kan zonder blaren en eelt kan en geweldige handschoenen! :D

Adrienne
Door

Adrienne

op 12 Oct 2015

Hit Me With Your Best Shot cose it is almost my birthday!!!(21oct)

Shanna
Door

Shanna

op 12 Oct 2015

Ooh deze zijn écht toppie! Ik zou ze mega goed kunnen gebruiken met m'n transformatie waar ik mee bezig ben samen met een healthcoach gaan we ALLES aanpakken ook voeding zit erbij! Ik heb een spierziekte en handen doen dan vaak extra pijn met alles wat ik vast heb. Deze zouden enorm helpen voor de pijn, blaren etc...!!

lvanbalen@hotmail.com
Door

lvanbalen@hotmail.com

op 12 Oct 2015

Geen heel verhaal hoe en wat. Omdat ze super mooi zijn en zeer handig voor me. Omdat ik eindelijk van mijn hobby mijn werk heb gemaakt in de sportwereld!

Marijke
Door

Marijke

op 12 Oct 2015

Juist ik moet die winnen, omdat ik 18 groepslessen per week geef, waarvan minimaal 10 per week met handschoenen aan! Goede reclame dus.. En eh.. Ik verkoop álles. Als ik een 1e paar g-loves mag winnen, kies ik de zebra

Marjolijn
Laura van der Meij
Door

Laura van der Meij

op 12 Oct 2015

Ooh er zijn er zoveel!! Favoriet is denk ik toch wel Eternal flame, en ook mysterious ways, galaxy, 18k wave vind ik erg leuk maar eternal flame past toch meer bij m'n sportschoenen! Lijkt me erg leuk een paar te winnen, ik heb al een paar hanschoenen versleten dus dat zou goed uitkomen!

Marjolein
Door

Marjolein

op 12 Oct 2015

Gaaf ik moet echt nieuwe handschoenen hebben. Die met sterren zijn gaaf. En anders die met doodshoofdjes super leuke niet die standaard saaie zwarten.

Katja Scholing
Door

Katja Scholing

op 12 Oct 2015

Gaaf!! Ik zou heel graag de Aloha with pink piping willen winnen. Deze draag ik bij het sloeproeien. De handschoentjes die voor het sloeproeien verkocht worden zijn saai (understatement!). Deze handschoentjes maken het roeioutfit helemaal af en ik weet zeker dat andere roeiers ze dan ook willen hebben.

Natascha
Door

Natascha

op 12 Oct 2015

Wauw, wauw, wauw!! Die mooie handschoenen die ik graag wil winnen heten Pauw!! Met Pauw doen vervolgens mijn handen niet meer Auw! :-)

Britt Jager
Door

Britt Jager

op 12 Oct 2015

De zebra print ! Simpelweg omdat het eelt op mijn handen totaal niet past bij het vrouwelijke gespierde lijf waar ik voor train !

Rachel
Door

Rachel

op 12 Oct 2015

Hoi Susanne, wat een gave ontdekking en wat fijn dat jij ze al getest hebt.. Want naast fancy G-loves is het natuurlijk ook handig als ze functioneel zijn. Ik persoonlijk ben helemaal weg van de 'Aloha' handschoenen. Ze zijn zo ontzettend vrolijk! :D En ja, waarom zou ik ze graag wil winnen? Met deze mooie handschoenen kan ik wat vrolijkheid, kleur en girl power het krachthonk in brengen. Want 'everybody wants happiness, nobody wants pain. But you can't have a rainbow, without a little rain'

Jana
Door

Jana

op 12 Oct 2015

O my, I need this in my life! Ik heb nu zondag mijn eerste bikiniwedstrijd en ben van plan om in offseason enkele zotte personal records te plaatsen, vooral bij deadliften ;). Ik gebruik momenteel oude handschoentjes van mijn broer, die nogal kolenschoppen van handen heeft, dus het is geen zicht haha :'D. Ik zou gaan voor de material girl versie, supervrouwelijk met dat kant, helemaal in contract met diegene die ik nu heb haha. Greetz!

Merel Manshande
Door

Merel Manshande

op 13 Oct 2015

De Aloha from Hawaii handschoenen!! To rock like a Tiki in the gym!

Manoek
Door

Manoek

op 13 Oct 2015

Het luipaard model! Eindelijk tijd om een fashion statement te maken in de gym!

Gitte
Door

Gitte

op 13 Oct 2015

Die blauwe met die gele sterren. Echte super women variant vind ik die. Ik heb de pauwenveer variant al maar een extra is nooit weg. Super fijne handschoentjes!

Ingrid
Door

Ingrid

op 13 Oct 2015

Ohhh my god... Wat zijn ze fashionable! Ik zou ook wel graag met zo'n hippe handschoentjes willen sporten! Mijn fietshandschoentjes die ik gebruikte met fitness, zijn op, versleten en NOT fashionable! Ik kan moeilijk kiezen hoor met zulke leuke collectie. Maar als ik dan toch 'n keuze moest maken, zou 't de True Colors worden. (en op de 2e plaats gevolgd door Black hot pink en de 3e plaats zou voor mij gaan naar de paarse met zwart) O:)

Nicole koning ter heege
Door

Nicole koning ter heege

op 13 Oct 2015

Wat gaaf!! Deze zou ik heel graag willen winnen, ik train 4/5 keer in de week (crossfit) en heb elke keer de handen kapot! Ze zijn zo handig en ook nog fashion ook tijdens het sporten! Een musthave van elke sportvrouw ik zou graag die zwarte met roze rand willen winnen! en zo niet komen ze bovenaan mijn verlanglijstje!

Nicole
Door

Nicole

op 13 Oct 2015

De blauwe handschoentjes met de witte sterren deden mij meteen denken aan Wonder Woman! Daar gaat niet alleen m'n fitte fashionhart sneller van kloppen, maar mijn inner geek wordt hier ook nog eens super blij van. Hoe gaaf is het als ik in het krachthonk sta als een échte Wonder Woman (nu alleen de invisible plane nog)? Daarbij valt er over de grip van mijn huidige saaie zwarte Nike's echt niet meer naar huis te schrijven. Heel gaaf!

Patty
Door

Patty

op 13 Oct 2015

Hi fitgirls wat een waanzinnige actie weer! Dee handschoenen maken liften nog leuker! Ik ben dol op mijn speeluurtje in Het krachthok en als ik dit nog Meer in stijl zou kunnen doen zou het waanzinnig zijn! Mijn Eigen handschoentjes hebben de Strong Man Run (jup, meedoen met de big guys haha) Niet helemaal overleefd dus heb elke keer mijn handen openliggen... En omdat ik mijn eigen grenzen qua wat ik kan steeds wil verleggen zouden deze handschoentjes ook qua comforbaliteit meehelpen. En laat die mannen dan maar kijken als ik soms meer gewicht dan hen weg druk of squat. Fitgirlpower haha !! Ik zou gaan Voor FITNESS HANDSCHOEN 'AZTEC'! Tof!

Anita H.
Ramon
Door

Ramon

op 14 Oct 2015

Ik zag dat mijn vriendin dit bericht geliked had op Facebook en ik weet dat ze al een tijdje opzoek is naar fitness handschoenen. Voor haar doe ik dan ook heel graag mee om kans te maken op de pink camouflage. Vanaf volgende week gaan we samenwonen, en zullen we veel samen in de gym beesten. Hoe fantastisch zou het zijn als ik haar dit cadeau kan doen!

Susanne
Door

Susanne

op 14 Oct 2015

Girls!!!! Wat een super leuke enthousiaste reacties allemaal!!! We maken vrijdag de winnaar bekend....! Als je op de hoogte wil blijven van de nieuwe collecties van deze gave G-Loves like dan even de pagina en je blijft helemaal up to date!! https://www.facebook.com/G.lovesFitness xxxxx

Patty
Door

Patty

op 14 Oct 2015

Hoi Susanne, heb meteen de pagina in mijn favoriete opgeslagen hahaha.... ik denk dat ik samen met heel veel andere fitgirls onze nagels kapot bijten en duimen duimen duimen tot vrijdag...! Ik kan niet anders zeggen dat ik waanzinnig blij zou zijn met deze beauties. Hup hup goals en doelen omhoog en knallen maar. En dan dat zonder kapotte handjes en met kapotte oude handschoentjes hihi :D! Fijne dag!

Shelley
Door

Shelley

op 14 Oct 2015

Aloha! Ik heb sinds kort een super geweldige vriend en sterk dat ie is... Hij is personal trainer en fitness instructeur en nou wil hij mij natuurlijk ook aan het sporten zien. Vorige week voor het eerst samen getraind, ik had na alle sumo dead lifts en shizzle meteen last van blaren op mijn handen (foto van het intensieve liften enzo: https://instagram.com/p/8ZA1_NgKaJ/?taken-by=shelleybmorales). Nou hou ik er ook wel van om er stylish uit te zien tijdens het sporten, dus lijken de "hot pink met kant" handschoentjes perfect voor de girly mij voor alle andere keren dat ik ga sporten met m'n beest. Every beast needs a beauty, zullen we dan maar beginnen bij de handschoentjes?

Reactie plaatsen