09 augustus 2017 
2 min. leestijd

We gaan next level: onze droom komt uit!

We gaan next level: onze droom komt uit!
Iedereen heeft ze wel, van die dromen die je al heel lang uit wilt laten komen. Plannen die al jaren vooruitgeschoven worden omdat je het (nog niet) durft, of omdat je er nog niet klaar voor bent. 'Ik ben te druk, ik moet eerst meer ervaring hebben'. Wachtend op het juiste moment, maar komt dat moment ooit wel? Zoals jullie misschien wel weten hebben Dani en ik een grote passie voor dans, boksen en yoga en willen wij al heel erg lang een Yoga Teacher training volgen. En dat is precies wat wij nu gaan doen! In samenwerking met De Nieuwe Yogaschool en het Yoga Magazine komt een van onze dromen al heel snel uit: wij starten binnenkort namelijk aan onze pre-teacher opleiding. Heel erg spannend, maar zo leuk!

Volg je hart

Ik blijf het zeggen, maar het volgen van je hart is zo enorm belangrijk. Uit je hoofd en in je hart. Wij hadden wel honderd redenen waarom wij niet nu met een opleiding moeten beginnen, maar we hebben besloten het gewoon te gaan doen. Als je namelijk wacht op het perfecte moment kun je lang wachten, want dat komt namelijk niet ;). We zijn achter de schermen van FITGIRLS razend druk, zitten volop in het coachingstraject met onze coach Jorden Bres én we zijn weer begonnen met boksen. Maar we dachten fuck it. We gaan het doen. Wij hebben besloten dat NU het perfecte moment is. In de Nieuwe Yogaschool en het Yoga Magazine hebben wij twee awesome partners gevonden die ons hierin ondersteunen en we kunnen niet wachten om ein-de-lijk Yogi te worden! [caption id="attachment_30751" align="aligncenter" width="1024"] Foto's: Jørgen Koopmanschap[/caption]

Een plek waar je je kunt verbinden met jezelf en met elkaar

Misschien kennen jullie dit pareltje aan de Laurierstraat al. Het gebouw heeft drie lichte en ruime yogastudio’s (de grootste zaal is zelfs 183 m2), een fijne zonnige binnentuin en een heel gezellig eetcafé genaamd ‘HartBiet’ met een relaxte huiskamer. Bij De Nieuwe Yogaschool kun je niet alleen terecht voor yoga- en meditatielessen, maar ook voor workshops, Teacher Trainingen en heerlijke biologische maaltijden. Verder bieden ze ook nog acupunctuur-, fysio- en massagetherapie aan and last but not least: maar liefst zestig verschillende soorten yoga per week!

Yoga Online

Omdat wij allebei niet in Amsterdam wonen kunnen we helaas niet dagelijks naar De Nieuwe Yogaschool. Daarom werken we ook samen met het Yoga Magazine. Naast het magazine hebben ze een online platform waar je meer dan 200 yogalessen kan volgen van de beste nationale en internationale docenten. Ze bieden voor elke mood een geschikte vorm van yoga aan, of je nu wilt relaxen, energie op wilt doen, mediteren of je wilt focussen op je ademhaling. Ook kun je kiezen uit ochtend- of avondyoga. Of je nu 5, 30 of 60 minuten de tijd hebt: je kan gewoon thuis op je matje aan de slag. Persoonlijk vind ik het heel fijn om met yoga mijn dag te beginnen of te eindigen, of allebei :). Op deze manier is dat natuurlijk heel erg makkelijk.

Next level

Wij kunnen niet wachten om next level te gaan met onze yoga skills. Wij gaan jullie meenemen in onze Yogi-to-be journey en natuurlijk willen we onze kennis ook met jullie gaan delen, online én offline. Laat ons vooral ook even in de comments weten of je al aan yoga doet, of dat je dit zou willen doen, wat je favoriete vorm van yoga is, tips, tricks en natuurlijk… of jullie met ons samen een FITGIRLS yoga workshop zouden willen doen! Wij kunnen in elk geval niet wachten!
Reactie plaatsen