13 februari 2017 
2 min. leestijd

We don't need a man! Valentijnsdag voor de single ladies

Het is morgen al Valentijnsdag en op Facebook en Instagram komen alle kiekjes weer voorbij. De rode rozen, diners voor twee, hartjes chocolade en Swarovski ringen vliegen ons om de oren. Het liefst zou je jezelf als single lady opsluiten op je kamer met tien kilo chocolade, een fles wijn en een jankfilm. Je prins op het witte paard is nog steeds niet aan komen waaien en je vraagt je af of hij toevallig van zijn paard is gevallen en ergens in de sloot ligt. Kop op! Ja, je bent vrijgezel, so what? Laten we ons tijdens deze dag gewoon focussen op onszelf in plaats van op het vrijgezelle leven. Jouw tijd komt nog wel, echt waar - en zo slecht is single zijn nou ook weer niet. Valentijnsdag kan voor sommige single ladies ontmoedigend voelen, maar dat is nergens voor nodig! Er zijn genoeg manieren om toch gewoon Valentijnsdag te kunnen vieren, of je nu vrijgezel bent of niet.
  1. Omring je met familie

Wie zegt er dat je Valentijnsdag met een lover moet doorbrengen? Zo nu en dan je familie laten zien dat je van ze houdt zullen ze erg waarderen. Je ouders zijn ondertussen al dertig-en-nog-wat jaar getrouwd, dus die vinden het vast niet zo erg om Valentijnsdag eens een keer met jou door te brengen. Verzorg een diner voor jou en je familie, ga lekker in de keuken staan en kook jouw favoriete maaltijd voor de fam. Een toetje met een hoop chocolade mag natuurlijk niet ontbreken.
  1. Houd een ‘Girls Night Only’

Hier ben ik een groot fan van, of het nu Valentijnsdag is of niet. Er is toch niets beters dan een comfy outfit, een goede film en pizza bestellen met je vriendinnen? Een goede film als Valentine's Day scoort altijd goed. ;) Zijn geen van je vriendinnen in de mood voor een zoetsappige film? Een goede actie- of horrorfilm is ook altijd nog een optie. Zorg er voor dat je voldoende wijn, chocolade en fluffy dekens bij de hand hebt!
  1. Ga op stap met je vriendinnen

Als je er goed over nadenkt is dit idee zo gek nog niet! Een drankje doen of een avondje uit met je vriendinnen op Valentijnsdag is best wel slim. Want… er zullen vast genoeg (hopelijk) cute en single guys/girls zijn die hetzelfde doen! Ga eerst lekker de stad in om een outfit te scoren zodat jij die avond gaat stralen. Lekker drankjes doen, dansen en gewoon plezier met je vriendinnen hebben! En als je geluk hebt ontmoet je misschien nog wel iemand... Lekker romantisch toch?
  1. Verwen jezelf

Het klinkt misschien intimiderend om alleen te zijn op Valentijnsdag, maar dat is niet het geval als jij jezelf gewoon even lekker verwent. Iedereen heeft zo nu en dan gewoon even tijd voor zichzelf nodig. Boek een spa-dagje of gebruik een van die gift cards die je al eeuwen hebt liggen maar nog nooit gebruikt hebt. Daarna bestel je je favo comfort food online en plant je jezelf in bed met een berg eten en een leuke film. Gezichtsmaskertje op en klaar. Valentijnsdag is zo erg nog niet toch?
  1. Zorg dat je een date hebt

Er is toch niks romantischer dan een date op Valentijnsdag? Als je een beetje uitkijkt en goed zoekt is Tinder een ideale oplossing om snel een leuke date te vinden. Heb je niet zo’n zin om te swipen? Dan heb je vast wel een vriendin die een relatie heeft. Gegarandeerd dat haar vriend nog wel een leuke single man kent! Laat haar eindelijk die dubbele date regelen waar ze al maanden om smeekt. Dan heb je gezelschap van je vriendin en misschien ook wel een leuke date. Win-win! Happy Valentine's Day!
Reactie plaatsen
arrow_drop_up arrow_drop_down