20 mei 2016 
5 min. leestijd

Wat vrouwen doen als er niemand kijkt...

Wat vrouwen doen als er niemand kijkt...
Vandaag duiken we achter de schermen van het leven van een vrouw. Wat spoken wij allemaal uit wanneer er niemand kijkt? Met anderen om ons heen doen we ons altijd voor als de beste versie van onszelf, maar natuurlijk zijn wij niet altijd de even vrolijke, schattige, nette wonderwezens die God op de wereld heeft gezet. Fitgirls.nl zocht de tien leukste Gifs bij elkaar over het 'geheime', tweede leven van een vrouw.

1. Beschamende dansfeestjes in je kamer

dansfeestje Fitgirls Je hebt een heel avondje achter je laptop zitten te tikken en je bent er helemaal klaar mee. Weg met dat modelleerlingen gedrag; foute muziek op en in je pyjama/onderbroek door je kamer! Als jij niet naar het feestje kan, komt het feestje wel naar jou. De beste feestjes zijn namelijk degen die je alleen viert. Niemand die jouw te gekke dansmoves afkeurt, je kan lekker dragen wat je wil en je zang was nog nooit zo goed. Je knippert zelfs nog een paar keer met de lamp voor die echte discofeel.

2. Keihard en vals zingen onder de douche

weekend-danceLekker galmen tijdens het badderen. En jezelf dan afvragen waarom je eigenlijk niets met dat zangtalent doet. Klinkt toch verdraaid goed, in die galmende douchecabine!

3. Zonder mes en vork eten

eating fitgirls

Niets is lekkerder dan met je handen eten. Chicken wings, friet met veel mayo, zelfs slagroomtaart, zo uit het vuistje is het allerlekkerst. Natuurlijk mogen wij, gracieuze vrouwen, in gezelschap van anderen niet de mes en vork links laten liggen en met onze handen door het eten gaan roeren, maar wanneer we alleen zijn gaat dat eten zo snel en oncharmant mogelijk in onze mond, want dan is het het lekkerst. Het bord aflikken is hierbij ook toegestaan!

4. Scheten en boeren laten

scheten fitgirls Ja, geloof het of niet, wij vrouwen laten ook scheten en ze ruiken niet (altijd) naar roosjes. En nee, we boeren ook geen regenbogen. Niets is lekkerder dan in je eentje keihard en onbeschaamd scheten en boeren te laten. Wij zijn ook maar mensen toch? En waarom staan mannen alleen bekend om hun gasontlasting. Ik eis gelijkheid! Ik ken namelijk wel een paar vrouwen die zo iedere man eruit boeren en scheten ;).

5. Onbeschaamd in je eentje een fles wijn leeg drinken.

Wine10 We zeggen allemaal wel heel ladylike dat we 'een wijntje' gaan drinken' maar soms is de bodem van de fles eerder in zicht dan je denkt. Helemaal niet erg, behalve als je die goede fles eigenlijk had beloofd te delen met je beste vriendin.

6. Mensen stalken op social media

stalken Fitgirls Hoe is het nog met dat meisje dat bij mij in de klas zat op de middelbare school? Is dat ene stel nog bij elkaar? En krijgt die jeugdvriendin nu echt een baby? We willen het niet toegeven, maar stiekem checken we toch weleens hoe het nog gaat met de mensen waarmee we vroeger omgingen, of juist diegene met wie we minder goed bevriend waren. Het leukste is dan stiekem als het leven van die pesters er helemaal niet meer zo mooi uitziet als op de middelbare school. Ook je vroegere vlammen zijn leuk om te stalken. Zijn ze eigenlijk nog steeds wel zo knap als eerst? Maak ik nog steeds een beetje kans of hebben ze ondertussen al een relatie? Nieuwsgierig als we zijn, kijken we dan ook gelijk even met wie ze nu samen zijn.

7. Je hele kledingkast overhoop halen, op zoek naar iets om aan te trekken.

taking-an-eternity-to-get-ready Om vervolgens te concluderen dat je niets heb om aan te trekken. En vervolgens toch maar weer die oude, comfortabele joggingbroek aan te doen. sweatpants

8. Niet zo perfect koken

koken fitgirls Van iedere vrouw wordt verwacht dat ze een ware keukenprinses is, maar wanneer er niemand in de buurt is, laten we vaak het liefst het koken achterwege en grijpen we naar de telefoon voor een avondje 'Thuisbezorgd'. De vrouwen die wel heel erg van koken houden en graag experimenteren in de keuken zullen ook wel eens iets gemaakt hebben dat echt niet te eten was en wat doe je dan? Juist; dan ga je onbeschaamd richting de snackbar.

9. Haten in stilte

haten fitgirls We blijven toch vrouwen en waar zijn vrouwen vooral goed in wanneer ze een slecht humeur hebben? Ja, haten. In stilte in je hoofd andere mensen beoordelen, is vaak erg gemeen, maar wanneer je dag al verschrikkelijk is, kan niets je beter opbeuren dan een wandeling door de stad en zo gemeen mogelijke opmerkingen over vreemden te maken. Eigenlijk kan het niet en achteraf voel je je echt een bitch. Maar de opmerkingen zijn allemaal netjes in je hoofd gebleven, toch? Nu maar hopen dat er niemand was die gedachtes kon lezen...

10. Je bord schoonlikken

bord likken fitgirls.nl Als er niemand in de buurt is, doen we het stiekem allemaal: Lekker met je tong die laatste restjes yoghurt, saus of ijs van het bord of uit je kom likken. Best handig, is het servies gelijk schoon.
Reactie plaatsen