10 augustus 2015 
2 min. leestijd

Wat betekent #LETSGETREAL voor mij?

Wat betekent #LETSGETREAL voor mij?
#LETSGETREAL betekent voor mij sowieso mijn weg naar succes, als persoon en als bedrijf. Inmiddels heb ik mij ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en ben ik halverwege mijn studie tot Voedingsdeskundige. De mentale en fysieke kracht die ik de afgelopen twee jaar heb opgebouwd, heeft mij zeker geholpen bij het nemen van dit besluit. Durven te kiezen voor mezelf en durven te gaan voor iets. Geheel buiten mijn comfortzone, waar ik eigenlijk helemaal niet van houd, en normaliter onwijs onzeker van word. Maar ik heb geleerd dat je je vanzelf weer gemakkelijk gaat voelen als je eenmaal een stap durft te nemen in onzeker gebied. Je wordt zekerder, voelt dat je het kunt en je gaat door. Elke stap geeft je meer kracht om te gaan naar waar je wil staan. Bedenk eens, waar zie jij jezelf staan over twee jaar?

Mijn reis naar innerlijke kracht

Bij mij is het allemaal begonnen met sporten, door een andere weg te kiezen. Ik wilde gaan bootcampen, maar in eerste instantie dacht ik: "Dat kan ik toch helemaal niet?". Maar iets in mij zei: "HUP Char, van die luie kont af en doen, je wilt toch iets bereiken?" Ik merk dat ik het makkelijker vind om mezelf uit te dagen tijdens het sporten dan in het “persoonlijke” leven. Dan voelt het toch iets kwetsbaarder. Na het bootcampen heb ik mezelf uitgedaagd door te gaan hardlopen. En jawel, ik ben voor de Dam tot Damloop gegaan. WOW! Wat was dat gaaf toen ik over die finish ging, ik voelde me beresterk. En weer dacht ik: "Het begin was vreselijk, maar doordat ik die stap heb genomen sta ik nu hier." Ik wilde verder en schreef mij in voor de reis naar Portugal met Go Beyond Holidays, zoals ik al in een blog vertelde heeft dit mij totaal veranderd. Stappen durven nemen met sporten was één ding, maar anders eten en een week weg van mijn vriend.... oeeiiii dat was een echte uitdaging. En zo ga ik maar door; inmiddels ben ik begonnen met boksen en dit vind ik tot nu toe het meest heftige. Je bent letterlijk één op één aan het vechten en kunt niet over je heen laten lopen. Vind die innerlijke kracht en ga voor jezelf! DSC_0845

Volg je passie

Ook ben ik mezelf aan het uitdagen met Charlie’s Kitchen; als ambassador starten bij Fitgirls.nl vond ik doodeng. "Ben ik wel een Fitgirl?", "Vinden ze mij wel leuk?", "Kan ik wel een boodschap overbrengen?". Nu, vijf maanden later, is het enge er vanaf en voel ik me helemaal op mijn plek. Want het gaat er helemaal niet om of jij een Fitgirl bent, het gaat erom hoe jij je voelt en wat jij daar mee doet. Ook ben ik bezig met mijn eigen website. Een ontzettend eng project waar ik nachten van wakker kan liggen: "Moet ik dit wel doen?", "Gaan mensen wel naar mijn site?", "Word ik serieus genomen?". Maar ik doe het gewoon! Dit is wat ik wil en waar ik ontzettend gelukkig van word. Aankomende september vlieg ik weer met Go Beyond holidays mee naar Portugal. Dit keer niet als gast, maar als een van de teamleden! Charlie’s Kitchen on tour is ON; ik ga twee weken lang mensen inspireren om lekker en gezond te eten, af te vallen of meer energie te krijgen en vooral super enthousiast te maken over eten. Nou dat kan ik wel hoor, haha!! Zo zie je maar, elke keer neem ik kleine stapjes en ik ga lang niet zo snel als anderen. Maakt dat uit? Nee, want ik kijk niet meer naar anderen. Wees jezelf, luister naar jezelf en streef naar jouw eigen doel. Niemand krijgt mij van deze weg, ik ga door totdat ik er ben!
Gerobi
Door

Gerobi

op 17 Aug 2015

Goed zo! Je doet het goed, ga zo door. Ben benieuwd naar de site

Reactie plaatsen