19 juni 2017 
2 min. leestijd

Warme temperaturen: de 8 leukste terrasjes in Nederland!

Warme temperaturen: de 8 leukste terrasjes in Nederland!
Wat een temperaturen! De zomer is nu echt voor veel van ons begonnen en dat betekent dat we vaker buiten zitten. We gaan weer op zoek naar de leukste plekjes waar we heerlijk een drankje kunnen drinken en een hapje kunnen eten. En omdat het weer nog veel beter wordt deze week, hebben we uit een paar steden van Nederland de leukste terrasjes voor jullie opgesomd.

1. Leiden – Vlot Grand Café

Heerlijk op een ‘vlot’ op het water een koffietje drinken, lunchen of gewoon lekker een drankje met een borrelhapje eten. Een mooi plekje waarbij je uitkijkt op het water en waar je ook nog eens veel ziet gebeuren.

2. Amsterdam – Roest

Amsterdam Roest is een leuk terras in Amsterdam Oost! En nu is zelfs het ‘strand’ van het restaurant open. Zeker een leuk terras waar je een wijntje wil drinken. Veel kleurtjes, veel hout en zand natuurlijk! https://www.instagram.com/p/BUZfc-oDbIe/?taken-by=amsterdamroest

3. De Sigaar

De Sigaar is een heerlijk terras op een supertoffe locatie! Lekker aan het water waar de bootjes langskomen varen en daarnaast is het interieur ook nog eens prachtig. Het bevat veel details en het heeft veel verschillende stijlen en objecten uit heel Europa.

4. Utrecht – De Zwarte Vosch

De Zwarte Vosch: the place to be als je jezelf echt in de Spaanse sferen wil wanen. Lekker genieten met een sangria en heerlijke tapasgerechtjes! En daarbij heb je nog een prachtig uitzicht, want deze leuke tent bevindt zich aan de mooie gracht van Utrecht. https://www.instagram.com/p/BUpECuPggdM/?taken-by=dezwartevosch030

5. Nijmegen – De Derde Kamer

Nijmegen heeft op het historische plein de Grote Markt heel veel leuke terrasjes. Bij dit terrasje, De Derde Kamer, schijnt het zonnetje altijd, is het vaak lekker druk en je hebt een prachtig uitzicht op de Sint-Stevenskerk. Ga jij binnenkort naar Nijmegen? Dan moet je hier zeker eens naartoe!

6. Tilburg – Café Bolle

Dit café zit op het Piusplein in Tilburg! Ideaal om een koud wijntje of biertje te drinken. Maar daarnaast hebben ze ook de lekkerste cocktails en op zaterdag kosten deze maar €5,-! Wil je graag wat langer blijven hangen? Geen probleem, je kan hier ook zelfs nog een beetje feesten want het gaat vaak nog door tot in de late uurtjes! https://www.instagram.com/p/BURThGFjOAr/?taken-by=cafebolle

7. Den Haag – Bite Me!

Bij Bite Me! kun je terecht voor de heerlijkste gerechtjes die vanuit de hele wereld komen. Ze hebben een heerlijk terras op één van de prachtigste pleinen in Den Haag. Je kan er een lekker glas wijn drinken en genieten van een proeverij. Zeker het proberen waard. Wij vinden de naam in ieder geval heel erg aantrekkelijk!

8. Rotterdam – Prachtig

Dit terras heeft de naam Prachtig, maar het is ook écht prachtig! Het heeft een supermooi terras met uitzicht op de Maas en het bevindt zich naast de iconische Erasmusbrug van Rotterdam. Als je lekker wil vertoeven aan het water dan is dit zeker een aanrader! En wist je dat er misschien een kabelbaan over de Maas heen komt? Nog meer fun wanneer jij lekker aan het genieten bent van het uitzicht! https://www.instagram.com/p/BTQ_1EsjAEF/?taken-by=prachtigrotterdam Er zijn natuurlijk nog veel meer terrasjes en restaurants waar je zeker eens heen moet gaan! Naar welk restaurant of terras ga jij altijd? Laat het ons weten!
Reactie plaatsen