Waarom beach bodies onzin zijn (+ win shoptegoed voor jouw nieuwe bikini)

Waarom beach bodies onzin zijn (+ win shoptegoed voor jouw nieuwe bikini)
De lente en zomer staan voor de deur. Comfortabele dikke winterjassen maken plaats voor croptops en de zonnebrillen komen tevoorschijn. De dagen worden langer en de mouwen worden weer korter. En dan komt de stress: 'Ben ik wel klaar voor het komende strandseizoen?' Ja, dat ben je zeker! De afgelopen jaren schoten bekende fitgirls, samen met hun coaching en kookboeken, als paddenstoelen uit de grond. Speciale schema’s voor ronde billen, strakke benen zonder cellulitis of zelfs een compleet schema voor een 'bikini body'. Het ideaalbeeld van ‘hoe dunner hoe beter’ maakte langzamerhand een grote verschuiving naar een gespierde bouw. En hoewel een schema als houvast fijn is, doken vele meiden massaal op deze drastische veranderingen in hun eet- en sportpatroon met de focus op zichtbare resultaten. Begrijp ons niet verkeerd... Is dit dé manier om jou van de bank af te krijgen? Dan moedigen we je zeker aan om je flink in het zweet te werken en die quinoasalade met sojabonen eens te proberen. Maar probeer voor jezelf er plezier in te houden en luister goed naar je lijf. Een superstrak lichaam zonder stralende glimlach staat immers ook niet mooi op het strand! En dat is nu precies de reden dat jij allang bikini-proof bent! Twijfel je nog?

Er goed uitzien van buiten, begint van binnen

Het blijft de waarheid die we soms nog eens moeten horen. Als jij lekker in je vel zit, dan straal je dat ook uit! Sport heeft namelijk niet alleen fysieke voordelen. Natuurlijk is het fijn om meer spierdefinitie te zien of om die skinny jeans eindelijk dicht te krijgen. Maar het is ook dé manier om mentaal voor jezelf te zorgen. Probeer ook eens je vriendinnen erop te wijzen dat het veel beter is om eens anders over ons lichaam te denken. Waarom mag je immers niet blij zijn met hoe je er nu uitziet? Waarom zou een blokje chocolade per se slecht zijn? Waarom zou het slecht zijn als je voelt dat je rust nodig hebt? Change your mindset about it!

Zorg goed voor je lijf

Nee, we hebben het hier niet meer over alleen sport en voeding, maar ook verzorging is heel belangrijk. Scrub je huid bijvoorbeeld regelmatig, smeer je huid goed in en neem een verzorgend masker. Draag je graag make-up? Zorg dan voor een zon- en waterproof variant van jouw favorites. Vergeet daarnaast ook je haar niet! Je haren hebben het vaak zwaar te verduren in de zomer.

Koop een bikini die bij je past

Bikini’s zijn er in alle vormen, maten en kleuren. Heb je al jaren een triangel bikini in je kast liggen waar je je maar niet goed in lijkt te voelen? Probeer dan eens iets anders. Bijvoorbeeld een bikini met een beugel, een iets hoger broekje of een gave print. Misschien voel je je veel lekkerder in een goed ondersteunend bovenstukje of een broekje die niet bij elkaar gehouden wordt door strikjes. Duik dat pashokje in en probeer het uit! De perfecte bikini vinden lijkt soms een mission impossible, maar geloof ons: als jij confident bent, is die perfecte bikini vinden zo moeilijk nog niet ;)

Win nieuwe beachwear om deze zomer te rocken

Deze zomer wordt er eentje om nooit te vergeten! Oneindig lange avondjes op het terras, cocktails drinken op het strand en lunchen in het park, wij kunnen in ieder geval niet wachten. Om je alvast een zetje in de goede richting te geven, geven wij twee keer €100,- shoptegoed bij de Bijenkorf weg! Of je het nu gebruikt voor die nieuwe bikini, een gave zonnebril of een leuk strandtuniekje: jij gaat shinen deze zomer! Kijk maar eens in de webshop voor meer inspiratie. Wil jij dit shoptegoed winnen? Beschrijf dan in een reactie hieronder het moment waarop jij vol trots over het strand liep en wat jou hierbij geholpen heeft. De winnares kiezen wij op woensdag 5 april. Succes and rock your confidence!
How to get a bikini body? 1. Have a body 2. Go to the beach!
Lisa kramer
Door

Lisa kramer

op 30 Mar 2017

Vorig jaar liep ik super trots op het strand, ik was hoog zwanger, 20 kilo zwaarder, compleet uitgedijd! Maar man wat was is trots op mijn buik en lichaam! Dit was totaal tegen mijn verwachting in want voor mijn zwangerschap sportte ik 5 keer in de week en deed ik er alles aan om een echte fitgirl te worden!

Roxanne
Door

Roxanne

op 30 Mar 2017

Het moment dat ik vol trots op het strand liep was met mijn zwangere dikke buik. Nu helaas onzeker, vanwege de blubberbuik, maar hard aan het trainen, een nieuwe bikini zou mij zeker helpen om weer zelfverzekerd rond te paraderen met mijn kindjes en man over het strand✌

Henriette
Door

Henriette

op 30 Mar 2017

3 jaar geleden heb ik vanuit ervaringsdeskundigheid een kamp begeleid voor jonge mensen met eetproblemen, ik was al hersteld, maar dit kamp gaf me zoveel zelfvertrouwen dat ik (de dag na het kamp) op vakantie ontzettend stond te shinen in mijn bikini. Al mijn onzekerheid was foetsie, heerlijk vrij!!!

Nancy
Door

Nancy

op 30 Mar 2017

Over 4 weken loop ik vol trots over het strand van Egypte; met mijn 26 weken zwangere buik! Ik keek al jaren uit naar dat moment dat iedereen aan je ziet dat je zwanger bent. Pronken met een mooi buikje waarin een mini-me-girl groeit. Na een lange periode van proberen was het in oktober eindelijk raak!!! Ik zou dit shoptegoed wel heel goed kunnen gebruiken want ik pas nu dus in geen één bikini meer. En dat enkel en alleen omdat de boobies een paar maatjes groter zijn geworden! Verder is mijn lichaam nog aardig fit en in shape. Dus deze zomer én met een mooie buik op het strand, maar ook met Pamela Anderson-boobs! Proud me! ;-)

Marjolein de Kruijf
Door

Marjolein de Kruijf

op 30 Mar 2017

Tijdens de eerste vakantie met mijn vriend liep ik voor de eerste keer echt trots over het strand! Hij heeft ervoor gezorgd dat ik eindelijk in kan zien dat ik inderdaad gewoon die bikinibody heb en me niet moet afspiegelen aan skinny meisjes. Oja, en een gezonde dosis Crossfit helpt ook zeker mee!

Jessie Poelsma
Door

Jessie Poelsma

op 30 Mar 2017

Afgelopen zomer, toen ik eindelijk een keer in de spiegel keek en echt níks zou willen veranderen aan mijn lichaam. Dat was wel een openbaring voor mij. Ik heb meteen mijn rode baywatch-bikini aangedaan en naar het mooiste strand van de Dominicaanse Republiek gerend (aan de overkant van ons huisje in de 'jungle' compleet met grote padden, kakkerlakken, en Zwouw de 20cm grote spin), en met die confidence boost over dat strand gaan paraderen. Dit jaar helaas geen exotische vakantie, maar een nieuw equivalent van de gesneuvelde rode baywatch-bikini is zeker welkom voor op het Nederlandse strand! ;)

Anne-Floor
Door

Anne-Floor

op 30 Mar 2017

Vorig jaar liep ik nog minder trots met een ontzwangerend lijf. Dus hoop dit jaar na een hoop trainen toch met opgeheven hoofd met 3 boys rond te kunnen lopen op het strand

Jolene
Door

Jolene

op 30 Mar 2017

Ik loop trots over het strand als ik omringd word door de mensen van wie ik houd. Mijn "bikinibody" doet er niet echt toe op dat moment. Zeker wil je hier en daar wel wat minder vetjes en cellulite, maar juist deze dingen maken een mens uniek. Geniet van de zon en de zee en amuseer je met de mensen om je heen! Liefs, Jolene

Cynthia
Door

Cynthia

op 30 Mar 2017

Vorig jaar heb ik voor het eerst vol zelfvertrouwen over het strand gelopen! Ik ben nog steeds redelijk aan de maat ,maar ik ben nu eenmaal wie ik ben! Natuurlijk ben ik bezig om die kilo's eraf te krijgen en hoop ik deze zomer en alle aankomende zomers met nóg meer zelfvertrouwen over het strand te lopen!

Andrea
Door

Andrea

op 30 Mar 2017

Ik hoop van het zomer vol trots over het strand te lopen! Druk bezig om op een gezonde manier voor mijn lijf te zorgen door middel van gezond eten en heerlijk te sporten in groepsverband. Kleine stapjes voor een langere resultaat. Transformation is gonna happen this year!

Anouk
Door

Anouk

op 30 Mar 2017

in de zomer van 2015 liep ik echt vol zelfvertrouwen over het strand. Eindelijk na jaren vechten mijn anorexia overwonnen! 10 kilo extra en een prachtig lichaam waar ik nu ontzettend trots op ben.

L & R
Door

L & R

op 30 Mar 2017

Ben erg trots op het moment dat ik weer contact kreeg met mijn beste vriendin van de middelbare school en dat we allebei enorm veel bleken te zijn afgevallen, we waren 2 flinke vriendinnetjes haha maar hebben vorige zomer onze vriendschap en nieuwe lijf kunnen vieren in ibiza! Deze zomer zijn we te arm om op vakantie te gaan maar dat houd ons zeker niet tegen om ons lijf te vieren, hopelijk in nieuwe bikinis =]

Denise Boomert-Geskus
Door

Denise Boomert-Geskus

op 30 Mar 2017

Een jaar na mijn bevalling liep ik in mijn bikini langs het meertje, met mijn bijna 1 jarige dochter, tijgerstrepen en zonder platte buik. Ik was nog nooit zo trots geweest!

Yoanique
Door

Yoanique

op 30 Mar 2017

Na een kort ziektebed is mijn vader vorig jaar overleden. 3 maanden later kregen we een weekendje naar het strand aangeboden, om even lekker uit te waaien. Hier hebben we op het strand gelachen, gehuild en hebben we teruggekeken naar de tijd die we gehad hebben, en we hopelijk voorlopig niets meer mee te maken willen hebben. Dat waren momenten dat het niets uit maakte of je een bikini-body had of dat je er uit zag als een zak aardappelen. We waren gewoon mensen, die samen dingen deden en die genoten van het leven.

Mathilde
Door

Mathilde

op 30 Mar 2017

Ik liep afgelopen zomer eerst erg bang rond op een strand aan het Balatonmeer. Ik had me iets te hard ondergedompeld in een Instagram- en tijdschriftenwereld... Tot ik plotseling eens fatsoenlijk rond mij keek: allemaal échte lichamen, die genoten van een ijsje, liefdevol de vetrolletjes van hun partner insmeerden met zonnecrème, en gewoon erg veel fun hadden op het strand. Toen heb ook ik een klik gemaakt. Mijn benen wandelde me naar het meer, mijn hoofd ging kopje onder, mijn handen hielden een goed boek vast, en mijn buik was het hoofdkussen voor mijn vriend die dag; toen hield ik echt van mijn bikini body!

Monika
Door

Monika

op 30 Mar 2017

Ik kan het me helaas niet meer herinneren, maar hoop deze zomer wel trots in mn bikini rond te lopen! Inmiddels al 11 kilo kwijt door anders te eten en nu erbij aan het trainen. Dus mijn oude bikini zal ook niet meer passen haha :-)

Tess bruning
Door

Tess bruning

op 30 Mar 2017

Toen ik eindelijk, na heeel lang ondergewicht te hebben gehad door een eetstoornis, met een meer dan gezond gewicht over het strand liep en me Beter voelde dan ooit met curves, billen, borsten heupen

Sahar
Door

Sahar

op 30 Mar 2017

Mijn mooiste moment is het moment waarop ik met mijn zus op onze droomreis in Thailand over een van de mooiste stranden liepen op koh tao. wat voelden wij ons trots om deel mogen te maken van zo'n mooi stukje natuur. de zonsondergang en de schepen aan wal, niks haalt het hierbij. Dit hebben wij vereeuwigd met een unalome als tattoo. TROTS!

Anke
Door

Anke

op 30 Mar 2017

Ik ben altijd wat onzeker geweest over mijn dunne lichaam. Daarbij komt ook nog dat ik redelijk lang ben, waardoor ik mij altijd bekeken voelde op het strand. Een jaar nadat ik was begonnen met krachttraining en hardlopen en weer eens over het strand liep voelde ik me geweldig! Ik was fit, vrolijk, zat vol energie en had een mooie shape gekregen. Inmiddels weer een jaar later ben ik nog steeds lekker aan het sporten en heb een stuk meer zelfvertrouwen. Ik ben erg trots op mijn lichaam en wat is nou een leukere beloning dan een nieuwe bikini uit mogen zoeken!

Ellen
Door

Ellen

op 30 Mar 2017

Dat is helaas niet zo vaak maar het gebeurd meer en meer :-) De laatste keer was toen ik een mooie kanten top had gekocht en deze gecomibomeerd met een maxi rok droeg. Ik vond de top zo mooi maar heb zelf geen maatje 36, het maatje waarvan ik dacht dat je die top alleen dan kon dragen. Toch heb ik de top aangedaan en ben naar het strand gegaan. Het was best spannend maar het gaf zo'n confidence boost. Toen voelde ik mij het meest trots!

Natasja
Door

Natasja

op 30 Mar 2017

Vorig jaar liep ik op strand met mijn zoontje, die heerlijk aan het spelen was in het zand. Vrouwen zijn onderling berhoorlijk hard en een dagje strand kan je dan ook best onzeker maken. Maar voor één iemand ben je de absolute topper op het strand en dat is voor je kindje! Die maakt het niet uit of hoe je eruit ziet. Zijn lach geeft mij een beach body! Met een bon zou ik daarom iets voor hem kopen en een mooie bikini voor mezelf

Romy
Door

Romy

op 30 Mar 2017

Vorig jaar ging ik samen met een vriendin naar Griekeland. Hoewel zij heel lang, dun en plat is, en ik juist totaal niet, gaf ze mij zelfvertrouwen. Ze zorgde ervoor dat ik mijn lichaam kon zien zoals zij dat ziet, en andersom denk ik dat zij zich ook mooier voelde. En zoveel lol we samen hadden, da ga je vanzelf stralen op het strand!

Lieve de Groot
Door

Lieve de Groot

op 30 Mar 2017

Een trots momentje op het strand had ik vorige zomer! De struggle van het vinden van een mooie bikini was real, en toen ik ein-de-lijk mijn perfecte had gevonden, liep ik wel echt even met trots over het strand in France! (En in de zee, wiehoeee). Maar 1 bikini is natuurlijk laanggg niet genoet, dus deze winactie komt goed van pas!

Vera
Door

Vera

op 30 Mar 2017

Vorig jaar zomer. Eindelijk balans gevonden. Genieten van een wijntje, maar ook goed eten. Ik voelde me toen wel eindelijk op mn gemak in bikini.

Tess
Door

Tess

op 30 Mar 2017

Afgelopen zomer leren surfen in Frankrijk, ‍♀️ik dacht dat wordt een eitje maar damn dat was nog knap lastig. Als je dan na 1000 keer vallen en opstaan éindelijk tot aan het zand op het board blijft staan loop je toch wel een stuk trotser het strand weer op!

Janique de Ruiter
Door

Janique de Ruiter

op 30 Mar 2017

Jaren lang onzeker ( en stiekem nog steeds) geweest over mijn figuur. Ik ben alles behalve de perfecte fitgirl en het uiterlijk. Sport iedere dag en doe me best om op mijn voeding te letten. Maar nog meer geniet ik van de kleine momenten en de fijne en lekkere dingen. Uiteten met vriendinnetjes, dagje op stap met familie & altijd heerlijk een lunch/diner! Altijd zo verantwoord mogelijk, maar een wijntje erbij is extra genieten. Sinds ik samen ben met mijn vriend kan ik mn uiterlijk steeds meer accepteren en met trots op het strand pingpong spelen in mijn bikini. Trots op mij zelf & dankbaar voor mn vriend!

Judith van Drunen
Door

Judith van Drunen

op 30 Mar 2017

Deze zebra (striae van knie tot tiet) zou gewoon dikke moeten hebben en met haar extra curves (6 maanden gestopt met roken) een keer een bikini aan moeten trekken ipv zo'n veilige zwarte tankini. Want die CrossFitles zorgt over een maand of drie vast wel voor dat wasbord. (heus niet) Kunnen ze mooi de progressie zien op het strand.

Anita H.
Door

Anita H.

op 30 Mar 2017

Dat is heel lang geleden!! Vakantie in Spanje, samen met een vriendin. Ik was best wel bruin, wat voor mij best een verrassing was. Ik deed aan fitness, 2 a 3x per week en daarbij had ik ook nog de discipline om dagelijks thuis oefeningen te doen; doorgaans 's ochtends en 's avonds. Jammer dat de klad er in is gekomen. Na een schildklierziekte heb ik jaren helemaal niets aan beweging gedaan en er is nog flink werk aan winkel om mijn lijf weer in shape te krijgen.

Tamara D
Door

Tamara D

op 30 Mar 2017

Ik wilde dat ik ook kon zeggen na mijn 2de bevalling, maar dat is voor mij minder erg. Ik heb (gelukkig en helaas) 2 jaar geleden een hart operatie moeten ondergaan op mijn 26ste (!) dus dat jaar durfde ik absoluut niet in wat voor badpak dan ook te lopen. Vorig jaar was mijn litteken een heel stuk minder roze, en liep ik weer trots in mijn bikini, ookal heb ik een verticaal litteken op mijn borstbeen. Het is iets waar ik nu zelfs trots op kan zijn, zonder de operatie was ik er nu waarschijnlijk niet meer geweest! En als ze vragen aan mijn oudste zoon (8) wat heeft je moeder daar? Antwoord hij: dat is mijn moeders superhelden teken!

Loretta
Door

Loretta

op 30 Mar 2017

Vorig jaar zomer in Thailand! Omdat ik verliefd was en de rest mij niets meer kon schelen! Heerlijk gevoel

Meimei
Door

Meimei

op 31 Mar 2017

Vorig jaar in Thailand, helaas veel regen gezien maar de dagen dat de zon scheen, lag ik gelijk op het strand. Ik had 3 maanden kei hard getraind voor ik op vakantie zou gaan. Online had ik de BBG van Kayla Itnesis gezien en ik wilde mezelf op de proef stellen of ik gedisciplineerd dit kon volhouden. 12 weken workouts en hardloopsessies (met af en toe een cheatday) maar super blij met het resultaat. Ondanks dat ik niet helemaal lean was, voelde ik me wel top fit en zelfverzekerd. Deze zomer gaan we voor BBG deel 2 #staymotivated

Marlies
Door

Marlies

op 31 Mar 2017

Zand tussen me tenen ik voelde het! Dat was vorig jaar nog intenser dan ervoor dat jaar daarvoor had ik namelijk een vervelende zomer achter de rug waar ik niet in detail op inga. Vorige zomer liep ik over het strand hoorde ik de zee, voelde ik het zand. Het was intenser dan ooit. Het gaf rust. En ik was trots dat ik daar mocht lopen met zoveel gevoel. Door dingen die je mee maakt tegenwind in alle mogelijke opties leer je de kleine dingen meer te waarderen. Vorige zomer was mijn vader ernstig ziek (kanker) maar toch liep ik trots over het strand want positiviteit en liefde is sterker dan wat dan ook en uit positiviteit ontstaat motivatie en kracht om door te gaan en de wereld op een andere manier te zien. Daarom loop ik komende zomer weer trots met een glimlach over het strand.

Femke
Door

Femke

op 31 Mar 2017

Het moment waarop ik vol trots over het strand liep was afgelopen jaar in Australië. Niet alleen omdat het daar sowieso geweldig was maar omdat ik daarvoor heel hard gewerkt aan mijn bachelor deeltijdopleiding HRM naast mijn fulltime baan om deze reis te verdienen.

Danielle
Door

Danielle

op 31 Mar 2017

Die zomer moet voor mij nog komen! Aankomende zomer ga ik voor het eerst in een hele lange tijd ,zou stiekem niet weten wanneer ik echt voor het laatst zonder zorgen etc op het strand liep, zonder schaamte, onzekerheid of rare hersenkronkels op het stand lopen! Na een relatie van 10 jaar , waarbij ik regelmatig hoorde dat het beter, mooier, sneller kon, ben ik nu aan het werk aan mezelf en voor mezelf. Toen die relatie stukging wist ik namelijk niet meer wat ik leuk vond, wie ik was en waar ik naartoe wilde. Dit jaar wordt mijn jaar! Ik ga met volle angst voorruit, werken aan mezelf door gezonde voeding, sporten maar vooral acceptatie en genieten van de kleine dingen! Fearless leven en uit mijn comfortzone komen allemaal doelen dit jaar! Ook gun ik deze prijs aan mijn tweelingzussie Charlotte ! Ze is sinds januari ook super met zichzelf bezig! Sporten, gezondere voeding en vooruitgang , hierdoor is ze al 6kg afgevallen en staat ze beter en mooier in het leven! We stimuleren en enthousiasmeren elkaar en dat voelt zo goed en fijn dus wil haar hiermee ook een beetje (veel) mee bedanken!

Dewi
Door

Dewi

op 31 Mar 2017

Afgelopen zomer toen ik een week naar Griekenland was met een grote groep mensen, met o.a. allemaal meiden die erg onzeker waren in bikini. Dat liet mij inzien dat het eigenlijk echt onnodig is en iedereen gewoon mooi is op zijn of haar manier. Ik heb die week zelfverzekerd rondgelopen in bikini en geprobeerd daarin een voorbeeld te zijn voor de rest.

Amberse
Door

Amberse

op 31 Mar 2017

Een aantal jaren geleden kwam ik er achter dat ik scoliose heb ( een verkromming in Mn ruggengraat ). Vooral op strandfoto's begon het me op te vallen dat ik er anders uit zag dan anderen en hier schaamde ik me voor. Foto's waarop je mijn scheve rug zat vermeed ik dan ook, en zette ik al helemáál niet op social media. Tot 2 jaar geleden. Ik lag op het strand en besefte me dat iedereen wel iets aparts heeft. De ene verbrand heel snel, de ander is heel behaard, een 3e persoon begint kaal te worden. Toen bedacht ik me dat Mn scoliose bij me hoorde, Mn scoliose maakte mij mij. Sinds dat moment loop ik zelfverzekerd over het strand, en als mensen me vragen wat ik heb, dan leg ik uit waarom ik anders ben dan de rest. Net zoals iedereen dat is!

Denise Boomert-Geskus
Door

Denise Boomert-Geskus

op 31 Mar 2017

Toen ik voor het eerst na m'n bevalling met prachtige dochter en tijgerstrepen over strand liep, ik ben nog nooit zo trots op mezelf geweest!!! I've earned my stripes and I'm proud of it!!!

Dani krijt
Door

Dani krijt

op 31 Mar 2017

Hey, ik zou deze winactie graag willen voor me zus. Ze heeft een moeilijke tijd, omdat ze een hartafwijking heeft waar ze een tijdje terug een operatie voor had. Die operatie heeft niet geholpen, maar heeft wel littekens opgeleverd. Ze moet binnenkort de operatie opnieuw doen, maar nu willen ze nog dichter bij het hart in de buurt komen om te kijken want er nou precies mis is en hoe ze dat kunnen weg halen. Hierbij is de kans groter dat de operatie fout kan gaan waardoor ze met een hartkastje om moet lopen. Ze voelt zich erg onzeker, en ook over haar lichaam. met der hart kan ze moeilijk sporten, maar ze heeft gewoon echt een prachtig lichaam! Ik hou van me zus en ik wil haar graag gelukkig maken zodat we in volop kunnen genieten aankomende vakantie naar Spanje. Net als vorig jaar, op de Filipijnen, waar we heerlijk genoten hebben van de zon en waar we lekker hebben gezwommen bij de onbewoonde eilandjes. We waren heel gelukkig toen en dat ik wil graag nog een keer dat geluk mer haar delen. Xx

Robin de Vos
Door

Robin de Vos

op 01 Apr 2017

Ik ben momenteel in Australië en hier is heel erg veel strand. Na veel trainen en het houden aan mijn voeding, voel ik mij erg goed en huppel ik over de standen. Ik vind het alleen erg lastig om een bikini te vinden . Deze actie sla ik daarom ook niet over!

Ayla Cimen
Door

Ayla Cimen

op 01 Apr 2017

Dat moment moet nog komen... !

B. te Boekhorst
Door

B. te Boekhorst

op 03 Apr 2017

In de carnavalsvakantie zat ik vol trots op het strand nadat we voor het eerst met onze twee kinderen op zee waren wezen kayakken. Dat kayakken op open zee ging niet heel soepel, behoorlijke golven, wind, kinderen die in de tegengestelde richting peddelen, man en kids zeeziek en toch daarna allemaal met goede zin genoten van een heerlijk uitzicht vanaf een prachtig strand en terugkijkend op een mooi avontuur. Trots!

Tineke van der Veen
Door

Tineke van der Veen

op 03 Apr 2017

Twee jaar terug toen ik op vakantie was in Salou! Ik had een bikini aan waardoor ik echt super bruin leek! Door het vele uitgaan en dus dansen ben ik op vakantie 2 kilo afgevallen! We hebben hele mooie foto's op het strand gemaakt. Ik was super blij dat ik was afgevallen en er eigenlijk niets voor heb gedaan! Alleen maar lekker gedanst! Heerlijk!

Muffin05
Door

Muffin05

op 23 May 2017

Vorig jaar had ik een nieuwe bikini nodig, en ja dat was een hel! De Hunkermoller had bovenstukjes tot 80 en ik heb 85/90 afhankelijk van het model. En de Livera sloeg alles, cup B of cup D. En uiteraard heb ik C. Zegt die verkoopster : dan kun je B proberen......no shit Sherlock, die waren allemaal te klein. Oooh zegt ze, dan moet je D hebben, wat een verrassing; allemaal te groot. Ik was met mijn moeder, die zei en nu dan? Waarop ik door de winkel riep: ja als je een gangbare cupmaat hebt moet je van de Livera op het naaktstrand gaan liggen! Uiteindelijk bij een sportwinkel beland, die het jaar ervoor allemaal bikinis verkochten, maar dat liep zo slecht dat ze dit keer geen bikinis meer hadden. Maar misschien hadden ze nog wat in hun outlet winkel! En halleluja dat hadden ze! Ik heb meteen 3 bikinis meegenomen zodat ik voorlopig niet weer hoef! Vreselijk! (Pluspunt was dat ik bij de outlet voor 25 euries 3 bikinis had)

Reactie plaatsen