06 september 2017 
2 min. leestijd

Vind hier alles wat je als Yogi (to be) nodig hebt!

Vind hier alles wat je als Yogi (to be) nodig hebt!
Zoals je inmiddels al vaker hebt kunnen lezen zijn Dani en ik gek op yoga en alle voordelen die het met zich meebrengt. We zijn er zelfs zo gek op dat we volgende week gaan beginnen aan een pre-teacher training! Wij hebben dus al enige ervaring en weten daarom precies wat we belangrijk vinden bij een yogales. Voor veel mensen die nog niet zo bekend zijn met yoga en die denken dat wij in een geitenwollenbroek een uur lang op een matje zitten, think again! Yoga is upcoming en daar zijn wij heel blij mee. Grote (sport)merken hebben inmiddels hun pijlen gericht op yoga. Van leggings tot matjes en in allerlei kleuren en printjes. En het leuke is dat Zalando hier ook in meegaat en een hele leuke verzamelpagina voor yoga heeft gemaakt. Of je nu net de eerste stap in de yoga wereld hebt gezet of een volharde yogi bent, in beide gevallen kun je hier terecht. Wij namen een kijkje voor je om je alle ins en outs te melden!

What do you need?

Je kunt letterlijk voor al je yogaproducten terecht op deze pagina. Een legging of sportbeha, maar ook yogamatjes en verschillende andere sportaccessoires kun je er vinden. Er is zelfs een apart kopje gemaakt waar je als beginnende yogi wegwijs gemaakt wordt in de producten die je nodig hebt. Ik vind zelf bijvoorbeeld een hoge broek erg fijn tijdens yoga, deze zakt niet af en zorgt ervoor dat ik me volledig op de les kan richten. Op de pagina hebben ze ook al een aantal outfitjes samen gesteld zodat je helemaal fashionable in de zaal kunt staan. Niks geitenwollenbroek dus ;-)!

Inspiratie

Nu je je outfit en matje gescoord hebt wil je natuurlijk aan de slag. Dit kan altijd bij een yogaschool, maar wil je graag thuis zelf aan de gang gaan met wat oefeningen en ben je op zoek naar inspiratie? Dan vind je op de pagina van Zalando een aantal goede filmpjes die je op weg helpen. Ze zijn verdeeld in vier categorieën: detox, activate, relax en strengthen. Je kunt zelf kijken welke het best bij je past, of je probeert ze allemaal!
“It’s not your history but your presence on your mat that matters”
De inspiratie stopt niet bij deze video’s, want daarnaast staan er ook tips en inzichten op de website die je verder kunnen helpen in jouw yoga journey. Olav Aarts, een expert op yoga gebied, deelt zijn persoonlijke verhaal over hoe hij is gekomen tot waar hij nu is. Zeker de moeite waard om te lezen!

Yogastijlen

Yoga kent echt ongelofelijk veel stijlen. Op de pagina staan de 10 populairste yogastijlen met uitleg en een bijpassende foto. Zo kun je een beetje oriënteren en besluiten welke het beste bij je past. Wij gaan ze zeker alle 10 uitproberen, jij ook?
Reactie plaatsen