08 augustus 2016 
1 min. leestijd

Video #27: Boksen met hakken

Video #27: Boksen met hakken
Fitgirls.nl wil vrouwen helpen zich bewust te worden van hun eigen innerlijke kracht. Elke maandag delen we daarom een inspirerende video en quote! Met deze power boost video begin je de week met een positief gevoel! Ik ben Sanne en ongeveer een jaar geleden ben ik gestart met de website 'Boksen met hakken'. Waarom? Omdat ik wilde aantonen dat vrouwelijkheid en boksen heel goed samen gaan en dat deze sport ontzettend veel kan betekenen voor vrouwen. Julia, mijn boksmaatje en tevens fotografe en beginnend filmmaakster, en ik voelden al een tijd erg de drang om deze film te maken..

Never knew i was a fighter till´the struggle showed me how to be one!

Het doel van de video is om zoveel mogelijk meisjes en vrouwen te laten zien hoe boksen je kunt leren om te gaan met het leven. Als voorbeeld hebben we mijn worstelingen in beeld gebracht. De onderliggende boodschap die we iedereen mee willen geven, is dat je nooit moet opgeven. Hoe zwaar het leven ook is, want juist die momenten creëren de basis voor een gelukkig en zinvol leven. We hopen dat onze film laat zien dat volhouden de enige optie: 'alles komt goed'!

Boksen heeft onze wereld veranderd. Door keer op keer de confrontatie aan te gaan met je kwetsbaarheid ontdek je je kracht. Dit geeft enorm veel zelfvertrouwen, wat je constant met je mee blijft dragen. Wij voelen elke dag de voordelen daarvan.

Boksen met hakken is geboren vanuit een passie en met de hoop daarmee andere meisjes en vrouwen te inspireren. Door haar ervaringen en verhaal te delen, hoopt Sanne het imago van boksen een ander gezicht te geven en elke vrouw die dacht ´Dat is niks voor mij´, te overtuigen om het toch eens te proberen.

Sophie
Door

Sophie

op 08 Aug 2016

Super gaaf! Zelf 3,5 jaar geleden begonnen met Thaiboksen, in 1 jaar tijd +/-5 kilo lichter and stronger then ever! Lichamelijk en geestelijk! Super mooi filmpje! Chapeau

Reactie plaatsen