03 april 2016 
1 min. leestijd

Video #19: I am not that girl

Video #19: I am not that girl
Ik ben blij om te zien dat ik niet de enige ben die zich wel eens onzeker over zichzelf voelt. Met vriendinnen die moeiteloos van langdurige relatie naar langdurige relatie rollen en meiden om me heen die altijd aangesproken worden door leuke mannen ongeacht waar we zijn, kreeg ik het gevoel dat er iets mis was met mij. In deze video worden deze gevoelens ook geuit, met een mooie conclusie: I am not that girl. I am more than that. Ik ben iemand die na twee what's app gesprekken wordt gedumpt, iemand die vaak beland in de 'oh zo gezellige' brozone. Het is gewoon zo! Likes op Facebook tikken niet aan en Instagram heb ik uit alle ellende maar nooit aangemaakt. Waarom zou iemand foto's van mij willen zien? Ook van make-up heb ik absoluut geen verstand en met mijn alternatieve stijltje zou ik zo door de modepolitie aangehouden worden. Ik voel me soms net zoals Daysha Edewi, het meisje in dit filmpje.
  Eens in de zoveel tijd zijn we allemaal wel eens onzeker, radeloos en jaloers en dit filmpje legde de vinger precies op de zere wond. Ik weet ook wel dat ik meer ben dan de mannen die tegen me logen en de likes die ik niet ontvang op Facebook. Ik ben meer dan een wandelend drama. Ik weet precies wat ik wil, ik doe wat ik wil en ik ben blij en trots op wat ik allemaal geleerd heb door de jaren heen. Ik wil niet dat mijn gemoedstoestand afhangt van de mening van anderen en dat is iets wat ik eigenlijk vaker tegen mezelf zou moeten zeggen. I am not 'that girl', I am thát girl!

Yes, I have insecurities but ''whatever'''; we all know who runs the world.

Referenties

Buzzfeed
Reactie plaatsen