What you need (9 repen)
Voor de bodem
- 180 gram havervlokken
- 75 gram amandelen
- 75 gram walnoten
- 1 theelepel kaneel
- 1 theelepel zeezout
- 2 bananen
- 2 verse dadels (medjool)
- 1 eetlepel kokosolie
Voor de topping
- 45 gram havervlokken
- 20 gram amandelen
- 20 gram walnoten
- 30 gram pompoenpitten
- 15 gram amandelschaafsel
- 150 gram blauwe bessen
- ¼ theelepel kaneel
- 60 ml amandelmelk
Make, Shake & Bake
- Verwarm de oven voor op 175 graden.
- Begin met de de bodem: vermaal de noten, ontpit de dadels en snijd ze in kleine stukjes, pel de bananen en breek het vruchtvlees in stukken.
- Smelt de kokosolie.
- Combineer alle ingrediënten voor de bodem in een keukenmachine en vermaal het totdat het een plakkerige massa is.
- Beleg een vierkant bakblik met bakpapier en leg het beslag erin, verdeel en druk goed aan.
- Bak de bodem 8-10 minuten.
- Vermaal de noten voor de topping tot grove stukjes en doe ze met de rest van de ingrediënten in een kom, roer alles door elkaar.
- Verdeel de topping gelijkmatig over de bodem, druk het zachtjes aan en bak de mueslirepen in 15 minuten af.
Voedzaam & Snel tip: bewaar de mueslirepen in een afgesloten trommel in de koelkast.
Fitgirls.nl tip: als je geen zin hebt in gezond en verantwoord, kun je er ook nog (witte) chocolade overheen smelten.