26 februari 2018 
2 min. leestijd

Variatie in de keuken nodig? Probeer onze 5 populairste diner recepten

Variatie in de keuken nodig? Probeer onze 5 populairste diner recepten
Wéér pasta eten voor de derde keer deze week? Of toch een keer Chinees eten bestellen? Ben jij vaak inspiratieloos in de keuken en eet je vaak hetzelfde? Dan zorgen wij variatie. We zijn eens in het archief gedoken en hebben voor jou de vijf populairste recepten op een rijtje gezet. Pick one and enjoy!

1. Gezonde quiche met broccoli en wortel

Leg je telefoon maar weer weg, want die pizza hoef jij niet meer te bestellen. Deze heerlijke quiche is de perfecte vervanging. Rond, hartig en goddelijk, net een pizza! Toch is het anders door het feit dat de quiche gevuld is met voedzame groentes zoals broccoli en wortel. Zeker het proberen waard dus. Het staat ook niet voor niets op nummer één, toch?  

2. Vegetarische herfstlasagne met pompoen en courgette

Het mag dan wel winter zijn, maar dat wil niet zeggen dat we niet kunnen genieten van een heerlijke herfstlasagne. Als we het hebben over herfst kunnen we een lekkere pompoen natuurlijk niet missen. Dit is nou echt zo een feel good recept die heerlijk is voor die grauwe koude dagen. Je zult er wel even mee bezig zijn, maar er staat dan wel een meesterwerk op tafel. Dus is het jouw beurt om te koken vanavond? You know what to do.  

3. Courgetti met pesto en kip

Sommige dagen heb je gewoon geen tijd om een uitgebreide lasagne te maken, maar dat wilt nog niet zeggen dat jij geen lekkere en voedzame maaltijd kunt maken. We found the solution. De courgetti met pesto en kip staat binnen een zeer korte bereidingstijd bij jou op tafel. Naast het feit dat het weer eens wat anders is dan de standaard pasta bolognese, is het ook nog eens lekker voedzaam! Perfect toch?  

4. Cheesecake met Tony Chocolonely Wit Framboos Knettersuiker

Ja hoor, ook voor de zoetekauwen onder ons is er een top recept gekozen. We kennen natuurlijk allemaal wel het overheerlijke chocolademerk Tony Chocolonely. Houd je vast hoor, in dit recept wordt er een reep daarvan verwerkt in een cheesecake! Dan hebben we het ook niet zomaar over een reep, nee, de smaak Wit Framboos met Knettersuiker. Zo een cheesecake kom je toch ook niet vaak tegen? Proberen dus!  

5. Kip mango curry met broccoli en cashewnoten

Last but not least, kan een lekker tropisch recept niet missen in deze top vijf. Deze curry met mango, broccoli en nootjes tover je zo op tafel. Daarnaast is er voor dit recept een flinke lading broccoli nodig en gecombineerd met de nootjes en de mango is dit natuurlijke een lekker voedzame maaltijd.
Reactie plaatsen