Redactie
08/08/2017
1 min
0

De 6 typen mensen die je in iedere yogales tegenkomt

08/08/2017
1 min
0
Yoga is niet echt in 1 woord te omschrijven en alle verschillende soorten yoga zijn echt niet bij te houden. Hoe dan ook, sommige typen lijken iedere keer weer terug te komen in de yogales. Deze 6 typen mensen kom je iedere les weer tegen:

1. Degene die een avondje uit geweest is en het ‘eruit komt zweten’

Yoga helpt bij de detox van je lichaam en geest. Er is geen dag waarop we liever willen ontgiften dan na een zware avond die begon met een shot tequila en eindigde op de vloer. We gaan niet liegen: wij hebben dit ook weleens gehad. We vinden het knap dat je wil meedoen, maar even een tip: zoek een plekje uit bij de deur.

2. Degene die geen pose kan doen zonder tegen zichzelf te praten

Laten we zeggen, voordat je naar een yogales komt, moet je wat dingen leren. Het is handig om te weten wat het verschil is tussen iets denken en iets daadwerkelijk zeggen. Yoga draait om rust en tot jezelf komen. Wees gewoon even stil tot de les weer over is, zodat anderen zich ook kunnen concentreren.

3. Degene die geen idee heeft wat hij/zij kan verwachten en met speciale schoenen aankomt

Je wilt gewoon super goed voorbereid zijn, maar je kunt ook overdrijven. Yoga wordt meestal zonder schoenen gedaan en je hebt dus geen speciale schoenen nodig om de les in te mogen.

4. Degene die alle moeilijke posities doet en er nog steeds verveeld uitziet

Sommige mensen zijn gewoon geboren om yoga te doen. Velen doen super veel moeite om alle oefeningen uit te kunnen voeren, maar er is altijd iemand in de les die binnen no time haar been bij wijze van spreken in haar nek legt. Alsof het niets is!

5. De jongen die de les zonder shirt start

Je gaat ons niet vertellen dat je die spieren hebt gekregen dankzij een van deze yoga poses. Maar je bent welkom in de les, hoor. Maak alleen geen oogcontact met ons als we onze balans proberen te vinden, want dat loopt natuurlijk niet goed af ;).

6. Degene die iedere keer aan het lachen is

We snappen het wel. Iedereen ziet er een beetje sullig uit in de babypose, maar hier willen we niet iedere keer aan herinnerd worden. Het is zo ongemakkelijk als je het maakt. In the end doen we allemaal dezelfde poses en zijn we er om dezelfde reden, dus iedere keer in lachen uitbarsten is echt niet nodig.  
Reacties
Categorieën