26 september 2017 
1 min. leestijd

Twix keert terug met deze overheerlijke smaak

Twix keert terug met deze overheerlijke smaak
Er zijn een paar dingen waar wij heel blij van worden. Daar hoort deze nieuwe smaak van Twix zeker bij. We waren al fan van de welbekende combinatie melkchocolade, koek en karamel, maar toen we hoorden dat er een nieuwe smaak werd toegevoegd aan het vertrouwde assortiment wilden wij hier natuurlijk meer van weten. Wij waren erg benieuwd met welke smaakcombinatie het chocolademerk zou komen, en of deze in de buurt kwam van de lekkere smaak die we gewend zijn. Wij zijn blij, want ze vullen de collectie aan met één van onze favoriete ingrediënten, namelijk: pindakaas!

De smaak

Deze smaak heet: Twix creamy peanut butter. Eerlijk is eerlijk, de smaak is niet helemaal nieuw bij Twix. Zo is hij al eens eerder uitgebracht in Amerika. Dit was tijdelijk, ondanks het succes. Nu wordt de creamy peanut butter Twix in het blijvende assortiment opgenomen. Dat betekent dat de smaak rond eind van dit jaar ook in Nederland te koop zal zijn. How about yes?!

Where to go

Kun je niet zo lang wachten? Dan kun je de Twix online al bestellen via Amazon. De Twix is ook te koop bij de Jamin, maar waarschijnlijk zijn er meer mensen fan van de reep want deze is helaas op de website tijdelijk niet leverbaar. 😉 Het is nog even wachten, maar eind dit jaar zal de chocoladereep op meer plekken te koop zijn. Heb jij ook zo’n zin om de nieuwe smaak te proberen? Bron header: Instagram Sockertweeten
Reactie plaatsen