30 oktober 2017 
1 min. leestijd

Trend alert! 'Blue Majik' maakt jouw gerechten Instawaardig

Trend alert! 'Blue Majik' maakt jouw gerechten Instawaardig
Het wordt gebruikt in acaï bowls, lattes, juices en nog veel meer: Blue Majik. Woensdag is het nationale vegan dag, en daar sluit dit plantaardige goedje perfect op aan. Blue Majik is vooral onder vegans een populair product. Wij waren al fan van dit blauwe poeder na de blauwe prosecco, maar wat is het precies? Gerechten met deze felle blauwe kleur zijn al erg populair op Instagram en je komt de mooiste plaatjes tegen. Look at this:

Wat is Blue Majik?

Blue Majik is een natuurlijk blauw poeder dat oplosbaar is. Meng het met alles wat vloeibaar is en je krijgt een magische blauwe kleur. Dit product is afkomstig van spirulina, de koning van de eiwitten. Naast een hoog eiwitgehalte zit spirulina vol met vitamine B12. Deze vitamine vind je voornamelijk in dierlijke producten. Dit is ook de reden waarom spirulina populair is onder vegans. Blue Majik zit bomvol goede vitamines en mineralen.

Waar kan je het kopen?

Blue Majik is te koop in poedervorm of in tabletten. Het poeder is makkelijk om in recepten te gebruiken. Het is een natuurlijk product en te vinden in voornamelijk biologische gezondheidswinkels, zoals bijvoorbeeld Ekoplaza, Holland en Barrett. Als je geluk hebt kan je het ook kopen in de supermarkt. Het is helaas aan de prijzige kant, maar je kunt lang met het poeder doen. Je hebt meestal maar één theelepel nodig, dus het duurt wel even voordat het op is. Het proberen waard dus! Kan jij nou niet wachten om Blue Majik aan jouw bowls of juices toe te voegen? Vergeet het dan vooral niet met ons te delen.😊 Bron header: Instagram: the_sunkissed_kitchen
Reactie plaatsen