Toffe en betaalbare fitgirl items van ModeMusthaves.com

Toffe en betaalbare fitgirl items van ModeMusthaves.com
Fitgirls & Fashion, een combinatie die heel goed samen gaat. We zijn altijd op zoek naar nieuwe fashionable (sporty) items die comfortabel zitten, liefst ook betaalbaar zijn en onze fitgirlpower versterken!

Sportcollectie ModeMusthaves

Leuke statement tops, fijne yoga leggings met print en toffe accessoires. Dit jaar startte ModeMusthaves.com met hun eerste collectie van Fitgirls sporty outfits. Een initiatief die ons zeker niet is ontgaan. Want niet alleen zitten de items goed, ze zijn ook nog eens verkrijgbaar voor een Mode Musthave prijsje. Niet geheel onbelangrijk, want we hebben met enige regelmaat een nieuw outfitje nodig, toch? ;)   legging-colours img_7423-2_1 bidons img_1197 summerinthecity

NEW! Summer in the city collectie

Aan de sportcollectie van ModeMusthaves is nu deze nieuwe sportbh toegevoegd, geheel in stijl met de kleuren van Fitgirls.nl, dus wij zijn helemaal fan! Buiten de nieuwe sportbh lanceerde ModeMusthaves gisteren ook nog een nieuwe collectie aan summer musthaves die een Fitgirl niet wil missen! Jurkjes, tops, korte broekjes en mooie zomerse accessoires. We love it! Hieronder vind je onze Fitgirls fav's! Shop ze via deze link gelijk bij ModeMusthaves. sporttop2 sporttop3   beachbag flowerpants jumpsuit fringe Welk item is jouw favoriet?
Reactie plaatsen