04 september 2016 
1 min. leestijd

Ineens was daar het besef... Fitgirls.nl bestaat 2 jaar!

Ineens was daar het besef... Fitgirls.nl bestaat 2 jaar!
Vanaf dag één kwam ik in een achtbaan terecht maar ik wist, dit is het! Er was geen twijfel. Dit platform gaat het verschil maken. Mijn hele lijf en mindset vertelde het me. Ik kon het niet eens negeren of ontkennen. Ik wist dat het niet makkelijk zou zijn, maar ik wist ook dat ik het kon!

De uitdagingen als ondernemer zijn immens. Van niets iets maken vind ik zo iets bijzonders. Iets creëren wat groter is dan mijzelf, wat mensen inspireert en kan helpen. Dat is het doel. Dat is dit platform. Het is mijn life-mission.

Dankbaar

Fitgirls.nl draait om oprechtheid. Om goed te doen. De juiste mensen om je heen hebben is dan des te belangrijker. Ik heb zoveel mensen ontmoet die mij geïnspireerd hebben. Zoveel mensen ben ik dankbaar; voor de harde lessen, voor het vertrouwen, het geloof en vooral de steun. Deze connecties geven het voor mij juíst betekenis. Samen met deze groep mensen inspireren we maandelijks meer dan 100.000 vrouwen. Een onwerkelijk maar fantastisch besef. Ik ben zo blij en zo dankbaar.

Nieuwe energie

Je ziet er nog niet veel van maar achter de schermen zitten we niet stil. Een nieuw tijdperk staat ons allemaal op te wachten. Dit platform gaat volwassen worden en jij wordt er meer dan ooit bij betrokken. Zonder jou bestaat dit platform niet. Ik wil jou daarom bedanken voor het geloof in de kracht van deze site. Binnenkort gaan we dit groots met jou vieren. Weet dat jouw geluk voor ons voorop staat in alles wat we doen.

Op de dag van ons tweejarig bestaan voelde ik me vrijer dan ooit. Ik voelde de kracht en creativiteit. Ik was me er zo bewust van. Met deze positieve energie ga ik met het hele FG team nog zoveel mooie dingen doen. Het klinkt gek, maar ik heb het gevoel dat we juist pas net begonnen zijn...

...Just stay tuned.

[tps_title]Live your dream - don’t dream your life.[/tps_title]

dani jasarevic jamie peeters #fitgirlsnl#queenstuff photo made by: Jaimie Peeters
Reactie plaatsen