11 oktober 2015 
2 min. leestijd

Thuis sporten: De 5 leukste online workout video’s

Thuis sporten: De 5 leukste online workout video’s
Op het internet zijn genoeg online workouts te vinden, maar niet alle video’s zijn duidelijk en hebben goede kwaliteit. Waar vind je leuke workout video’s die effectief zijn, binnen jouw tijdschema passen en niet vervelen? Met deze online workouts kun je thuis fitnessen en hoef je de deur niet meer uit om jouw doelen te bereiken. Na een lange werkdag worden de zachte bank en het warme denkentje steeds aanlokkelijker. Door het slechte weer wordt de drempel om naar de sportschool te fietsen steeds hoger. In deze tijd van het jaar is thuis sporten ideaal, het scheelt tijd, een nat pak en koude tenen. De volgende video's zijn fast, fun en zeker niet saai.

1) REFIT® Revolution - Samurai" (Tiesto Remix) R3hab, Dance en Fitness choreografie

REFIT is een fitness community die zich richt op fit zijn van binnen en van buiten. Ze creëren workouts voor iedereen: voor ieder lichaamstype, voor elke leeftijd en op elk niveau. ‘’We believe that the heart is more than a muscle. That a person is more than a body. We believe fitness isn’t just for the fit. It’s for the willing.’’ Alle opzwepende workouts maken gebruik van toffe muziek en de choreografie is niet moeilijk te volgen. Hun video’s zijn te vinden via het Youtube account REFITREV. Met de dance fitness workouts transformeer je jouw woonkamer tot een dansvloer!

2) POPSUGAR Fitness- PlyoJam Dance Workout

3)POPSUGAR Fitness- Cardio Tai Box Workout

POPSUGAR Fitness promoot een gezonde lifestyle door het delen van nieuws en tips over voeding en training. Op hun Youtube kanaal zijn verschillende soorten workouts te vinden, gesorteerd op tijd, focus en lichaamstype. Anna Renderer, host de POPSUGAR workout show en laat je samen met fitness experts en celebrity trainers kennis maken met nieuwe trainingsvormen. Deze twee workouts zorgen ervoor dat je binnen tien minuten lekker aan het zweten bent en zijn tegelijkertijd super leuk om te doen! De oefeningen wisselen elkaar snel af en zijn origineel en uitdagend.

4) FitnessBlender- When I Say Jump HIIT Cardio Workout

5) FitnessBlender- Red Light Green Light Workout

  Fitness Blender gelooft dat fitness toegankelijk moet zijn voor iedereen, altijd en overal. Daarom delen ze op hun website gratis workout video’s, zodat ieder een sterk en gezond lichaam kan ontwikkelen. Fitnessblender.com behoort zeker tot één van mijn favoriete websites op het gebied van online workouts. Via hun zoekmachine kun je gemakkelijk een passende workout vinden op niveau, trainingstype, tijd en lichaamsfocus. Ook staat bij de meeste video’s beschreven welke oefeningen gedaan worden, zodat je weet wat je kunt verwachten. Fitnessblender heeft een groot aanbod workouts waarbij gebruik wordt gemaakt van dumbbells, step, springtouw of kettlebell. Voor deze twee workouts heb je echter niets nodig, wel zo handig.
Reactie plaatsen