09 oktober 2017 
1 min. leestijd

Team FITGIRLS rockte Body Combat op het Reebok Les Mills Live event

Team FITGIRLS rockte Body Combat op het Reebok Les Mills Live event
Afgelopen weekend vond het event Reebok Les Mills Live 2017 plaats in Amsterdam. Met een vol programma en heel veel deelnemers was het een groot succes. Ook onze Suzanne en Nicole van team FITGIRLS waren erbij en vertellen je hoe het was. Het event stond in het teken van de nieuwe Les Mills collectie in samenwerking met Reebok. Zaterdag konden wij deze collectie meteen uittesten tijdens een les Body Combat in de Zuiveringshal. We hadden dit allebei nog nooit gedaan, dus het was een echte stap uit onze comfort zone, maar zeker geslaagd!

Goede start van de dag

We werden zaterdagochtend 8:45 uur verwacht bij de Westergasfabriek in Amsterdam. Vroeg uit de veren dus, want het was voor ons allebei ongeveer een uur rijden naar Amsterdam. Per toeval kwamen we elkaar tegen in de parkeergarage, wat een zoektocht scheelde. Vol enthousiasme en lichte zenuwen liepen we samen maar de locatie. Nadat we de nieuwe kleding hadden ontvangen, gingen we helemaal Reebok-styled en vol goede moed richting de Zuiveringshal. Hier vond namelijk de Body Combat plaats.

Body Combat

Tijdens Body Combat beoefen je een krachtige vechtkunst, krachttraining en cardiotraining ineen. Het is gebaseerd op Oosterse vechtsporten, zoals taekwondo, karate en thai boksen. Het voordeel van een les Body Combat is dat er geen ingewikkelde bewegingen worden uitgevoerd, waardoor je op basis van je conditie al mee kunt doen. Door de enthousiaste instructeurs die vol energie zaten, zijn we elke ronde weer uitgedaagd om alles te geven. [caption id="attachment_32297" align="aligncenter" width="500"] Bron: Instagram reeboknl[/caption]

Ploeteren en zweten maar voldaan

We hadden allebei nog nooit meegedaan met Body Combat, dus besloten we redelijk achteraan in de zaal te gaan staan. Doordat er middenin de zaal grote schermen waren opgehangen was ook vanuit deze positie de workout goed te volgen. 45 minuten en het nodige zweet later verlieten we met een voldaan gevoel de zaal. We rocked it! De dag daarna konden we ook zeker voelen dat we een intensieve workout hadden gedaan. De spierpijn was te voelen, maar hoe gek het misschien klinkt, het voelde goed. Dit betekende dat het een goede training was. De kleding en schoenen van de Les Mills collectie van Reebok zaten super. Zowel de workout en de kleding zijn wat ons betreft echt aan te raden!
Reactie plaatsen