19 september 2015 
4 min. leestijd

Team Fitgirls.nl at the Color Run!

Team Fitgirls.nl at the Color Run!
Yes, eindelijk was het zover! De fun-run van het jaar! Afgelopen zaterdag liepen wij met team Fitgirls.nl The Color Run in Utrecht. Het was mijn eerste Color run en ik vond het eigenlijk best wel spannend! Een ding was zeker: we where ready to shine! [caption id="attachment_11493" align="alignnone" width="960"]Dani, Gisele en Susanne klaar voor vertrek! Dani, Gisele en Susanne klaar voor vertrek![/caption]

Ready to start

Bij aankomst op het terrein werd me al snel één ding duidelijk: dit wordt een gezellige run! Veel mensen kwamen verkleed naar het terrein en er was een vrolijke stemming. Gelukkig was het ook goed weer, dat helpt ook altijd. De toegangscontrole verliep vlot en ik heb nauwelijks in de rij gestaan. In het welkomstpakket zat een t-shirt, zweetband en wat vrolijke tattoo’s. Binnen no-time had iedereen hetzelfde shirt aan; wat was dat een super gaaf gezicht! De start was wat anders geregeld dan ik gewend ben tijdens andere runs. Je kon namelijk vanaf 12.00 uur starten en er waren geen verschillende startvakken. Enerzijds relaxed dat je dus niet te laat kon komen, anderzijds zorgde dit wel voor een redelijke wachttijd tot aan de start. Wel fijn dat er voor de start een podium was van Q-Music met een aantal blije mensen die alle deelnemers enthousiast maakte voor het begin van de run. Let's rock! [caption id="attachment_11516" align="aligncenter" width="640"]Esther bereidt zich voor.. ssstttt! Esther bereidt zich voor.. ssstttt![/caption]

Rennen met de Bio Sport in-ear

Naast de aandacht voor de fun-run moesten we er ook voor zorgen dat onze Bio Sport in- ear oortjes ready to wear waren. Team Fitgirls.nl mocht namelijk deze oordopjes testen tijdens de run. Hoe leuk! Deze oordopjes zorgen niet alleen voor een heerlijke sound, maar meten ook je hartslag op. Super handig! Ik had zelf nog nooit met een hartslagmeter om gelopen, maar vond het een aangename ervaring. Je hart als motor van je lichaam laat namelijk goed zien wat de intensiteit is van de belasting van je loop. De hartslagmeter als graadmeter laat jou weer kennis maken met de kwaliteit van je inspanning en dus een goed maatje als je echt progressie wilt boeken! Als je in training bent voor je PR dan is dit zeker een aanrader. Nou heb ik een soort haat/liefde verhouding met oordopjes omdat ze bij mij altijd uitvallen, dus dit was gelijk de vuurdoop voor deze vrolijk gekleurde dopjes. Maar ze hebben de test goed doorstaan! En... ze pasten helemaal bij de kleurige vibe van de dag! Helemaal top dus.

Win!

Jij kunt ook kans maken op oortjes! Lees hier de blog van Jamila waarin ze de oordopjes uitgebreid testte en zie onze Facebook pagina hoe je kunt winnen!!! [caption id="attachment_11528" align="aligncenter" width="720"]Gisele ging voor geel! #BioSport #SMSAudio Gisele ging voor geel! #BioSport #SMSAudio[/caption]

Let's run!

Maar goed, verder met de run. Ik was eigenlijk een beetje bang. Niet voor de 5 km die ik zou gaan afleggen, maar wel voor het gekleurde poeder dat ik onderweg zou tegenkomen. Om eerlijk te zijn was ik bang dat ik het niet meer uit mijn haar zou krijgen…. Maar goed, als je het niet probeert weet je het ook niet, dus vol goede moed zijn we lekker gaan lopen. Het was een leuke route met ontzettend veel blije deelnemers onderweg. Ook stonden er op een groot aantal plekken op het parcours blije supporters vanuit de buurt en organisatie. Dit gaf echt een extra boost aan de run. Eenmaal aangekomen bij de eerste color booth heb ik mezelf er maar aan overgegeven en met m’n mond hermetisch afgesloten (dat dan weer wel) heb ik me laten onderdompelen door het kleurpoeder. Met als gevolg een hoop gelach en gegiechel, want iedereen zag er mooi gekleurd uit! Zo hebben we in een fijn tempo het hele parcours afgelegd. Dat was sowieso wel opvallend; iedereen liep in zijn eigen tempo wat resulteerde in een aantal wandelaars en een aantal snelle lopers. Maar allemaal met als gemeende deler dat ze blij waren door de kleurtjes die ze onderweg verzameld hadden her en der op hun lichaam. [caption id="attachment_11490" align="aligncenter" width="640"]Dani en Susanne op een roze wolk :). Dani en Susanne op een roze wolk :).[/caption]

Finish!

Bij de finish werd je wederom onthaald door een enthousiast team, je kreeg een medaille én een zakje kleurpoeder. De bedoeling van dit zakje was mij een beetje ontgaan dus deze had ik vóór het grote moment al op mijn mede fitgirls uitgestrooid…. Niet veel later begon de DJ af te tellen en niet snel daarna gooide iedereen zijn zakje de lucht in, wat echt een mega gaaf gezicht was! [caption id="attachment_11494" align="aligncenter" width="960"]Linda en Esther, de fitgirls stagiaires renden gezellig mee! Linda en Esther, de fitgirls stagiaires renden gezellig mee![/caption] Een soort oud & nieuw maar dan anders. En ja ik kreeg uiteraard nog even de volle lading die ik verdiend had…. Het feest daar is nog even een tijdje doorgegaan. Helaas moest ik snel weg, wat ik op zich niet erg vond, want ik wilde héél graag douchen om te kijken of ik de kleurtjes weer uit mijn haar kreeg. Gelukkig was na 2x wassen alles verdwenen en kon ik terug kijken op een leuke run! Als je nog nooit een color run gedaan hebt en van gezelligheid en blije mensen houdt zou ik het zeker aanraden! En wellicht kun je de volgende keer met ons meelopen! Join the Fitgirls! [caption id="attachment_11491" align="aligncenter" width="640"]Nog even een selfie van Daphne tijdens de run. Nog even een selfie van Daphne tijdens de run.[/caption]
Inge
Door

Inge

op 20 Sep 2015

Oh die oordoppen lijken me zo fijn! Zit idd ook met het probleem met mn tragus en het uitvallen van oordoppen! Er staat niet heel duidelijk hoe je kan winnen...!

Susanne
Reactie plaatsen