17 oktober 2016 
2 min. leestijd

Taboe Talk: over intieme hygiene

Taboe Talk: over intieme hygiene
Wist jij dat bijna 1,5 miljoen Nederlandse vrouwen dagelijks een inlegkruisje draagt? Toch zijn we daar op de één of andere vreemde manier niet heel open over... We vinden het geen sexy onderwerp of schamen ons ervoor. Maar dat taboe mag wat ons betreft van de baan! Toegegeven: eigenlijk praten wij er ook nooit over met vriendinnen. Terwijl er toch behoorlijk wat persoonlijke details over en weer gaan! Maar als zoveel vrouwen dagelijks inlegkruisjes dragen kunnen we eigenlijk juist beter open en eerlijk zijn, vinden wij. Ik bedoel: hoe vaak zit zo'n ding nou eigenlijk heel fijn? Maar, van vrouw tot vrouw: wij vonden een inlegkruisje voor fitte vrouwen dat wel goed zit én dus prima te dragen is tijdens het sporten.

Bye bye benauwdheid

Libresse komt met een heel nieuw soort inlegkruisje: de DailyFresh. Deze is ideaal voor sportieve vrouwen omdat het 5x meer ademend is dan andere varianten. Hierdoor wordt je intieme huid niet te warm én blijft het natuurlijk laag pH-niveau op peil. Bye bye benauwdheid ‘down-under’ als jij bezig bent met die killer workout!

Verzorgend

Naast het ademende aspect vinden we het ook een plus dat dit inlegkruisje extra verzorgt. 70% van de vrouwen tussen de 18 en 39 jaar oud scheert, epileert, harst of waxt enthousiast hun intieme zone, maar dit kan na een aantal dagen behoorlijk gaan irriteren. Zeker in combinatie met het actieve leven dat je leidt. De ProSkin formule helpt jouw V-zone te beschermen door middel van een mild melkzuur. Geen nare parfums of vreemde stoffen, maar 100% natuurlijk. En... het beschermt ook nog eens je mooie ondergoed.

Geen poespas

Wij vinden dat iets wat je dagelijks draagt gewoon prettig in gebruik moet zijn én een zeker gevoel moet geven. Geen poespas en geen gedoe. Met de DailyFresh inlegkruisjes van Libresse zit je wat dat betreft helemaal safe. De super dunne inlegkruisjes zorgen voor een fris gevoel tussen je periodes door én verzorgen tegelijkertijd ook jouw intieme zone. Dit is niet alleen handig, maar ook nog eens heel slim. Win-win! Hoe chill, jij kunt nu een sample van Libresse uitproberen. Hebben? Vraag dan hier jouw gratis sample aan!   libresse-inlegkruisjesDit blog is geschreven in samenwerking met Libresse. Echter hebben wij onze mening hier niet door laten beïnvloeden en past een samenwerking altijd bij de visie van Fitgirls.nl.
Janine
Door

Janine

op 19 Oct 2016

Misschien een gekke vraag, maar waar is de trui van die het rechter meisje op de foto aanheeft? Ik ben er al een paar dagen naar het het kijken, en ik vind hem echt heel mooi!

Reactie plaatsen