09 mei 2016 
1 min. leestijd

Steun de Mentelity Foundation; Doe mee met TriaSport

Steun de Mentelity Foundation; Doe mee met TriaSport
Op maandag 16 mei om 13:00 uur organiseert een groepje enthousiaste studenten Sport en Marketing het evenement TriaSport in het HipHopHuis in Rotterdam. De opbrengst van deze workshops gaat volledig naar de Mentelity Foundation. Dit goede doel zet zich in voor lichamelijk gehandicapte kinderen die aan boardsports willen doen.

Mentelity Foundation

De Mentelity Foundation is opgezet door paralympisch snowboardster Bibian Mentel die in 2001 haar been verloor door botkanker. De dokters vertelden haar dat ze waarschijnlijk nooit meer kon snowboarden, maar Bibian liet zich niet kennen en pakte haar snowboard weer op. Met de Mentelity Foundation wil Bibian lichamelijk gehandicapte mensen laten inzien dat ze niet moeten denken in beperkingen, maar in mogelijkheden. Ze wil door middel van boardsporten laten zien, dat mensen met een beperking meer kunnen dan ze denken. Veel mensen vinden namelijk dat mensen met een lichamelijke beperking niet aan extreme sporten kunnen doen, maar Bibian bewijst het tegenovergestelde. De Mentelity Foundation organiseert clinics voor mensen met een lichamelijke beperking en steunt para-boardsporters in hun weg naar de top. De organisatoren van TriaSport vonden dit zo'n inspirerend goede doel, dat ze ervoor kozen om met hun evenement geld in te zamelen voor de Mentelity Foundation. Niet aan de hand van een snowboardcursus, maar met een workshopmiddag in Rotterdam.

TriaSport

Voor maar vijf euro per workshop kun jij meedoen aan twee sportactiviteiten. Wanneer je een kaartje koopt, kun je je keuzes aangeven. Je kan je opgeven voor een uurtje bootcamp, een dansworkshop of een lesje zelfverdediging. Tussen de rondes in, zit een half uurtje pauze om weer bij te kunnen komen en de andere deelnemers van de workshops te leren kennen. Je kan ook nog een Body & Fit pakket winnen ter waarde van €25,00. Dus heb jij maandag 16 mei niets te doen? geef je dan snel op via: https://shop.ikbenaanwezig.nl/tickets/event/triasport
Reactie plaatsen